Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Nyt Ykkösmyynnistä erilaiset pihaleikkipaikat samalla kun tilaat turva- tai leikkihiekkaa!

Huippuluokan ulkoleikkivälineet Ykkösmyynnistä! Hauskaa ja liikunnallista toimintaa koko perheelle!


 UUTUUSTUOTE!
 UUTUUSTUOTE
 UUTUUSTUOTE!

Hiekkalaatikko kestopuu

Hinnat alkaen 400.00 €
Tutustu ja tilaa

Leukapuomi

Hinnat alkaen 917.00 €
Tutustu ja tilaa

Lastenkeinu kahdelle

Hinnat alkaen 1487.00 €
Tutustu ja tilaa

Jousikeinut

Hinnat alkaen 600.00 €
Tutustu ja tilaa

Yleistä tietoa Ykkösmyynnissä myytävistä leikkivälineistä

Ykkösmyynnin valikoimista löydät hiekkalaatikoita, hiekkalaatikkoon suojapressun, kiipeilytelineitä, liukumäkiä ja erilaisia keinuja. Vain mielikuvitus on rajana luoda omannäköinen ja touhukas leikkipiha! Leikkikenttien ja – välineiden tarkoitus on olla monipuolisia, viihtyisiä ja kannustaa lapsia ja nuoria ulos leikkimään. Pihaleikit ovat oivaa hyötyliikuntaa niin perheen pienimmille kuin leikkimielisille aikuisille!

Ykkösmyynnin välittämät hiekkalaatikot ovatkin kovan käytön kestäviä, AB- kestopuuluokan runkoja. Keinut ovat erittäin vankkaa ja korkealaatuista, säänkestävää, alumiinivahvisteista rakennetta, jotka kestävät hyvin lasten leikit.

Ykkösmyynnistä saat erittäin laadukkaat kiipeilytelineet ja liukumäet

Kiipeilytelineillä saat pihaan toiminnallisuutta. Kiipeilytelineillä onnistuu niin leuanveto, kuin voimistelu, ja se voi olla monen nuoren uranalku tulevaisuuden telinevoimistelijana tai voimailijana!

Liukumäki kuuluu jokaiseen pihapiiriin. Liukumäen ympärillä onnistuvat erilaiset hippa- ja seuraleikit. Liukumäet ovat vankkaa liimapuuta, liukumäessä käytetty metalli ovat ruostumatonta terästä ja levyosat HDPE-levyä.

Ulkoleikkivälineitä käytetään laajasti mm.

  • taloyhtiöiden pihassa
  • päiväkodeissa ja kouluissa
  • yksityisissä pihoissa ja leikkikentillä
  • leikkipuistoissa
  • lastenmaat
  • mökkipihoissa ja rantojen äärellä

Tuotetietoa ulkoleikkivälineistä

Osan tuotteista maahantuo Leikkiturva Oy ja heillä on erinomainen historia, niin leikkialueiden valmistuksista, kuin tarkistuksistakin. Leikkivälineet ovat korkealuokkaisia ja sertifioituja tuotteita. Ulkoleikkivälineet ovat huolella valittuja tuotteita, turvallisuudesta tinkimättä. Asennusohjeet sisältyvät tuotepakkauksiin. Siperian lehtikuusesta tehdyt laatikot ovat Ykkösmyynnin valmistamia ja ne ovat suomalaista käsityötä. Käsittelemättömästä Siperian lehtikuusesta valmistetut laatikot ovat ekologinen valinta. Ne ovat pitkäikäisiä, sekä sopivat myös istutus altaiksi.

Leikkivälineiden toimitus

Leikkivälineiden toimituksiin lisätään aluekohtainen rahti. Suursäkki tilausten yhteydessä, tulevat leikkivälineet samalla rahdilla suursäkkien kanssa. Leikkivälineet toimitetaan paketti – tai kuorma-autorahtina. Tilaa meiltä kätevästi yksittäin tuotteita tai valmiina pakettina.  Asiantuntijamme ovat laatineet valmiita tuotesettejä. Esimerkiksi leikkihiekkalaatikkosetti, johon kuuluu laatikon mukaan leikkihiekka 0–4 mm, suodatinkangas. Tutustu tuotesettiin tarkemmin!

Leikkialueiden turvallisuus

Leikkikentän alustuksessa on hyvä ottaa turvallisuus huomioon ja suunnitella leikkialueelle tarpeeksi laaja pinta-ala. Leikkikenttien alustustuotteena käytetään turvahiekkaa 1–8 mm. Turvahiekan löydät tuotevalikoimistamme kohdasta Hiekat.

Turvahiekkaa 1–8 mm asennetaan alle 2 metrin putoamiskorkeudelle vähintään 30 cm:n paksuudelta. Vastaava turvahiekan määrä on 40 cm, kun putoamiskorkeus on yli 2 m.

Leikkikenttien huolto ja tarkistus

Ykkösmyynnissä myytävillä ulkoleikkivälineillä leikkii niin perheen pienimmät, kuin vanhemmatkin. Ne ovat suunniteltu hyvin monen ikäiselle leikkijälle ja takaavat turvallisuuden myös perheen pienimmille. Leikkivälineitä on hyvä huoltaa ja tarkistuttaa säännöllisesti. Näin pidetään huolta leikkivälineiden ja – kenttien turvallisuudesta, sekä saadaan varmistuttua tuotteiden pitkäkestoisuudesta.

 

 

 

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg