Luonnonsora 0-25 mm sorateiden pintaan

Luonnonsora 0-25 mm on sorateiden kunkku!

Soraharjusta suoraan seulottua luonnonsoraa irtotavaratoimituksena nuppiautosta kasettiautoon, tilaa heti!


15.00 €
Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%Varastotuote, toimitusaika noin 1-14 työpäivää
Luonnonhiekalla ja – soralla tarkoitetaan yleensä soraharjuista ylös nostettua sorajalostetta. Soraharjuista saatava sorajaloste on luonnon muovaama tuote, joka tarvittaessa murskataan ja seulotaan haluttuun raekokoon.

Soraharjuista saatavalla raaka-aineesta valmistetaan murskaamalla mm. soramursketta ja sorasepeliä. Seulonnan avulla raaka-aineesta erotellaan erikokoisia luonnonhiekkajakeita, kuten leikkihiekka 0-4 mm, luonnonhiekka 0-8 mm, luonnonhiekka 0-50 mm sekä täytesora 0-150 mm. Myös pesty turvahiekka 1-8 mm on soraharjuista peräisin oleva tuote.

Soraharjuista peräisin olevat tuotteet sisältävät hieman luonnostaan hiesua, joka antaa tuotteelle tiivistyvän ominaisuuden. Hiesu on hienojakoista maa-ainesta, joka sisältää savea noin 20-30 % painostaan. Luonnonhiekkatuotteet eroavatkin tässä suhteessa kalliosta peräisin olevista tuotteista. Kalliosta saatavissa tuotteissa ei ole lainkaan hiesua, siksi ne soveltuvat hyvin rakennuksien kantaviksi tuotteiksi routimattomuuden takia.

Ykkösmyynnin luonnonsora 0-25 mm on karkeampaa ja rakeisempaa kuin luonnonhiekka 0-50 mm. Luonnonsora 0-25 mm sisältää siis suhteessa enemmän kiviainesta, ja vähemmän hienojakoista luonnonhiekkaa.

Luonnonsora 0-25 mm soveltuu hyvin seuraaviin käyttökohteisiin:

  • peltoteiden ja pienten pihateiden pintamateriaaliksi vanhan ajan tyyliseen pihapiiriin
  • sorateiden pintaan
  • kasvimaan alustus
  • maisemointiin, kummut ja kukkulat

Luonnonsora 0-25 mm tiivistyy ja kovettuu hyvin. Luonnonsora 0-25 mm sisältää hienojakoista hiesua, joka on routivaa. Emme suosittele tätä tuotetta rakennuksien alustukseen, emmekä mihinkään kohteisiin, missä tarvitaan routimatonta kiviainesmateriaalia. Routimattomia, rakentamiseen soveltuvia tuotteitamme ovat kivituhkat, sepelit ja kalliomurskeet.

Luonnonsora 0-25 mm on saatavissa irtotavarana edulliseen 15 €/ m3 hintaan. Hintaan lisätään aluekohtainen rahti.

Tuotteen värisävy on keltainen-ruskea. Tuote soveltuu vanhojen rakennuksien pihapiiriin, mökkiteille, rantateille ja peltoteiden pintaan.

 

Määrälaskuri

luonnonhiekkaHuomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg