Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Ykkösmyynnin lisäpalvelut

Ykkösmyynnistä saat erilaiset lisäpalvelut vihertuotteiden ja sorajalosteiden ohella. 

  •   talviaikaan erilaiset lumenajot ja kuormaukset Uudellamaalla
  •   ympärivuotisesti maankaivuu työt ja urakoinnit
  •   kuljetus- ja nosturiautotyöt
  •   purkukohteet
  •   vaihtolava kuljetukset

Purkutyöt

Pohjolan Ykkösraivaus Oy tekee pientalojen purkuja Uudellamaalla ja osittain Päijät-Hämeessä. Olemme erikoistuneet puutalojen, purkukuntoisten ja palaneiden talojen purkutöihin. Tiedustelut ja hinta-arviot numerosta 040- 555 8668. Meiltä saat myös nykyaikaisen jäteraportoinnin tarvittaessa. Purkutöiden ohella toteutamme myös maankaivuu töitä.

Nosturi - ja kuljetustyöt

Pohjolan Ykkösraivaus Oy tekee nosturi - ja kuljetustyötä myös rahtipuolella. Meiltä löytyy pien-nostoihin ja jakeluihin 20 tm nostureita. Meillä on myös tarjota kappaletavaralle yhdistelmäkuljetuksia ja nosturipurkua. Tiedustelut kuljetuksista ja hinnoista numerosta 0400 936187.

Vaihtolava kuljetukset

Pohjolan Ykkösraivasu Oy toimittaa myös vaihtolavat työmaille, sekä talonyhtiöille ja yksityisille. Valikoimastamme löytyy niin pieniä, kuin isompiakin vaihtolavoja. Lisätietoa vaihtolavoista ja kierrätyksestä löydät tästä!

Hiekoitussepeli astioiden täytöt

Ykkösmyynnistä saat hiekoitusastioiden täytöt suoraan hiekoitusastiaan. Toimitamme hiekoitussepelin ja täytämme hiekoitusastiat sinun puolestasi. Meiltä saa myös valmiiksi täytetyt hiekoitussepeli laatikot. Lisätietoa hiekoitusastioista ja niiden täytöistä löydät tästä!

Jälleenmyynti

Mikäli sinulla on tuotteisiin liittyviä kysymyksiä, tai ajatuksia aloittaa suursäkkien jälleenmyynti, ota meihin yhteyttä p. 010 327 2220.

Keitä me olemme ?

Pohjolan Ykkösraivaus Oy on vuonna 1992 perustettu perheyritys, jonka päätoimialue on Uudellamaalla. Toimipisteemme sijaitsee Mäntsälässä. Kuljetamme omalla kalustolla kaikkia sorajalosteita ja maa-aineksia koko Uudenmaan alueella sekä osittain Kanta- ja Päijät - Hämeeseen. Työllistämme pienen joukon myös nuoria kesäaikaan tuotanto- ja toimistotyössä. Toimintamme on laaja-alaista, sesonkikautena päätoimintamme keskittyy sorajalosteiden, multatuotteiden ja muiden pihatuotteiden pakkaamiseen ja kuljettamiseen. Talviaikaan uusi, vastavalmistunut hallimme mahdollistaa tuotteiden pienpakkaamisen ja jakelun. Lisäksi ammattitaitoiset kuljettajamme ovat monenlaisissa kuljetus-, nosturiauto- ja maansiirtotehtävissä sekä lumenajossa ympäri vuoden. Pohjolan Ykkösraivaus Oy suorittaa myös talojen purkua sekä kaivinkonetyötä ja -urakointia. Käytämme kauppanimeä, joka on Ykkösmyynti.

Yhteistyö rautakauppojen kanssa

Asiakkaitamme palvelevat myös lukuisat yhteistyökumppanit. Teemme yhteistyötä puutarhureiden, rautakauppojen, kiinteistöhuoltoyrityksien ja viherrakentajien sekä monien muiden ammattilaisten kanssa. Eräs yhteistyö, joka näkyy usein kuluttajalle, on toimialueellamme mm. K-raudoissa olevat sorajalosteiden näytetelineet sekä suursäkit noutomyymälöissä.

Useissa K-raudoissa toimialueellamme ja muissa yksityisissä rautakaupoissa on Ykkösmyynnin suursäkkituotteita noutopihalla. Noutopihalta löytyvät yleisimmät sorajalosteiden perustuotteet, kuten leikkihiekka 0-4 mm, kivituhka 0-3mm sekaväri, kivituhka 0-6 mm sekaväri, sepeli 6-16 mm sekaväri kalliomurske 0-16 mm sekaväri sekä mäntykuoriketta ja multaa.

Noutomyymälässä on helppo asioida ja mikä parasta, saat useimmiten heti tuotteen mukaasi myymälästä. Noutopihan trukit nostavat suursäkit peräkärryyn tai pakettiautoon. Olemme luoneet erityisesti rautakauppoja varten ison säkin rinnalle ”pikkusäkin 400 l”, joka on painoltaan noin 500 kg. 


Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg