Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Ykkösmyynnin lisäpalvelut

Ykkösmyynti palvelee yrityksiä, kuntia, taloyhtiöitä ja yksityisiä ihmisiä 

  •   talviaikaan erilaiset lumenajot ja kuormaukset Uudellamaalla
  •   ympärivuotisesti maankaivuu työt ja urakoinnit
  •   kuljetus- ja nosturiautotyöt
  •   purkukohteet
  •   sorajalosteet suursäkeissä ja ämpäreissä, mm. jälleenmyyjien myymälät ja noutopihat sekä Ykkösmyynnin verkkokauppa

Mikäli sinulla on tuotteisiin liittyviä kysymyksiä, tai ajatuksia aloittaa suursäkkien jälleenmyynti, ota meihin yhteyttä p. 010 327 2220.

Kysy tarjous maansiirtourakkaan tai työkeikkaan, tiedustelut 040 - 555 8668. 

Pohjolan Ykkösraivaus Oy tekee myös vanhojen omakotitalojen purkuja. Olemme erikoistuneet puutalojen, purkukuntoisten ja palaneiden talojen purkutöihin. Tiedustelut ja hinta-arviot numerosta 040- 555 8668.

Keitä me olemme ?

Pohjolan Ykkösraivaus Oy on vuonna 1992 perustettu perheyritys, jonka päätoimialue on Uudellamaalla. Toimipisteemme sijaitsee Mäntsälässä. Kuljetamme omalla kalustolla kaikkia sorajalosteita ja maa-aineksia koko Uudenmaan alueella sekä osittain Kanta- ja Päijät - Hämeeseen. Työllistämme pienen joukon myös nuoria kesäaikaan tuotanto- ja toimistotyössä. Toimintamme on laaja-alaista, sesonkikautena päätoimintamme keskittyy sorajalosteiden, multatuotteiden ja muiden pihatuotteiden pakkaamiseen ja kuljettamiseen. Talviaikaan uusi, vastavalmistunut hallimme mahdollistaa tuotteiden pienpakkaamisen ja jakelun. Lisäksi ammattitaitoiset kuljettajamme ovat monenlaisissa kuljetus-, nosturiauto- ja maansiirtotehtävissä sekä lumenajossa ympäri vuoden. Pohjolan Ykkösraivaus Oy suorittaa myös talojen purkua sekä kaivinkonetyötä ja -urakointia. Käytämme kauppanimeä, joka on Ykkösmyynti.

Yhteistyö rautakauppojen kanssa

Asiakkaitamme palvelevat myös lukuisat yhteistyökumppanit. Teemme yhteistyötä puutarhureiden, rautakauppojen, kiinteistöhuoltoyrityksien ja viherrakentajien sekä monien muiden ammattilaisten kanssa. Eräs yhteistyö, joka näkyy usein kuluttajalle, on toimialueellamme mm. K-raudoissa olevat sorajalosteiden näytetelineet sekä suursäkit noutomyymälöissä.

Useissa K-raudoissa toimialueellamme ja muissa yksityisissä rautakaupoissa on Ykkösmyynnin suursäkkituotteita noutopihalla. Noutopihalta löytyvät yleisimmät sorajalosteiden perustuotteet, kuten leikkihiekka 0-4 mm, kivituhka 0-3mm sekaväri, kivituhka 0-6 mm sekaväri, sepeli 6-16 mm sekaväri kalliomurske 0-16 mm sekaväri sekä mäntykuoriketta ja multaa.

Noutomyymälässä on helppo asioida ja mikä parasta, saat useimmiten heti tuotteen mukaasi myymälästä. Noutopihan trukit nostavat suursäkit peräkärryyn tai pakettiautoon. Olemme luoneet erityisesti rautakauppoja varten ison säkin rinnalle ”pikkusäkin 400 l”, joka on painoltaan noin 500 kg. 


Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg