Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Monumenttikivi Ykkösmyynnistä

Uusi uljas monumenttikivi pihan koristamiseen tai ajonestoon!

Kiviä on mahdollista tulla paikan päälle katsomaan ja valitsemaan. Tarvittaessa valitsemme myös luonnonkivet puolestasi. Kaikki isommat kivet valitaan yksilöllisesti toiveiden mukaan.


200.00 €
Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%Varastotuote, toimitusaika noin 1-5 työpäivää

Lisäpurkupaikka (+20.00 €)

Tyhjennyspalvelu (+10.00 €)

Monumenttikivi

Ykkösmyynnistä saat suursäkkiin pakattuna nyt myös pienempien ajonestokivien lisäksi, isompia monumenttikiviä, eli pultereita! Meiltä löytyy valikoimasta todella monenlaista ja kokoista kiveä, joita pakkaamme tilauksesta suursäkkiin ja toimitamme nosturiautolla suoraan pihamaallesi. Näistä upeista kivijärkäleistä saat tehtyä pihamaallesi erittäin hienon monumentin, ajonestokiven tai vaikka lapsille leikki – ja kiipeily kohteen. Meiltä löytyy ajonestokiveä kokoluokasta 500–800 mm, sekä 900–1500 mm. Luonnonkiviä on mahdollista tulla paikan päälle katsomaan ja valitsemaan itselleen sopivimman. Soramonttumme sijaitsee Mäntsälässä, jossa luonnonkivet nostetaan ja pakataan. Upeista isoista luonnonkivistä saat tehtyä, vaikka myös isomman penkereen ja pienemmistä kivistä muotoutuu kaunis kukkapenkki. Meiltä löytyy luonnonkiveä aina pienestä 6–16 mm, isoon 900–1500 mm järkäleeseen asti.

Käyttökohteita

  • ajonestokiveksi
  • pihaan monumentiksi
  • lasten kiipeily – tai leikkipaikaksi
  • pengerryksen reunakiviksi
  • tontin rajaukseen

Luonnonkivet

Meiltä saat tilattua luonnonkiviä suoraan verkkokaupasta ja isoimmissa kivissä voi esittää toiveita kivien kokoluokasta, sekä värisävystä. Isompia kiviä pääsee myös katsomaan ja valitsemaan paikanpäälle. Paras tapa varmistaa juuri sinulle sopiva kivi on tulla valitsemaan se itse. Meihin voi olla yhteydessä sähköpostilla asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi tai puhelimitse 010 327 2220 luonnonkiviin liittyvissä asioissa.

Toimitus

Ajonesto -, sekä isommat luonnonkivet toimitetaan nosturiautolla pihallesi ja sinun tarvitsee vain leikata säkki kiven ympäriltä pois ja kivi on asennettuna paikalleen. Voit myös tilata tyhjennyspalvelun ajonestokiville, jolloin kuljettaja leikkaa suursäkin kiven ympäriltä toimituksen yhteydessä. Toimitukseen lisätään alueellinen suursäkkirahti alkaen 70 €. Nosturin nostoetäisyys kuorma-autossa isommille ajonesto- ja monumenttikiville on 6 metriä. Varmistathan ennen toimitusta, että kuorma-auto pääsee tarpeeksi lähelle kohdetta, jonne luonnonkivi nostetaan.

 

 

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg