Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Labyrint Antik Kokokivi 210 x 140 x 40 mm

12,35 m2 lava!

Labyrint antik kokokivi 210 x 140 x 40 mm kolmella eri väri vaihtoehdolla. Saatavana myös kolmella ei paksuudella.

Pihakivien toimitusaika on 1–14 vuorokautta. Pihakivet voidaan toimittaa suursäkkien kanssa samalla rahdilla tai erikseen. Pihakivet myydään kokonaisina lavoina. Tyhjennyspalvelua ei saatavilla pihakiville.


319.00 €
Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%1 - 14 arkivuorokautta

Lisäpurkupaikka (+20.00 €)

Tyhjennyspalvelu (+10.00 €)

Benders labyrint antik kokokivi on hyvä valinta pihakiveksi, ja sillä saat luotua erittäin kauniin kivipihan, vaikka uuden rakennuksenkin ympärille. Paksuudeltaan 40 mm kivi kestää vähemmän kuin paksuimmat laatat, eikä se sovellu esimerkiksi autolla yli ajettavaksi. Paksuudeltaan pieni, mutta erittäin kätevä asennettava kokokivi, saa takapihasi kukoistamaan ja hehkumaan kauneutta. Saat rakennettua myös kauniit muurit tai pihapolut, joita pitkin on mukava kauniina kesäpäivänä kävellä. Valittavana löytyy värivaihtoehdoista harmaa, grafiitti sekä harmaa sekoitus, jotta saat mieluisen värin, joka sopii pihapiiriisi. Saat samalla toimituksella tilattua myös suursäkkejä, kuten asennusta varten kivituhkan tai asennushiekan ja pääset nopeasti rakentamaan. Myös kivituhkista löydät useat värivaihtoehdot. Saat tilattua myös tarpeisiisi suodatinkankaat ja toimitammekin sinulle kaikki samalla kertaa nopealla, sekä luotettavalla toimituksella. Valikoimastamme löytyy myös paljon tuotteita viherrakentamiseen, sekä todella paljon erilaisia multa – sekä sorajalosteita. Meiltä voit myös kysyä tuotteista, joita verkkokaupassamme ei ole näkyvillä, koska luomme koko ajan uusia tuotteita, jotka eivät välttämättä ole vielä näkyvillä.

Tekniset tiedot

  • mitat 210x140x40 mm ( pituus, leveys, paksuus )
  • paino 2,65 kg / kpl
  • paino 90 kg / m2
  • 34 kpl / m2
  • 12,35 m2 / lava
  • 420 kpl / lava
  • lavapaino 1113 kg

Toimitus

Toimitamme pihakivet nosturiautolla pihaasi. Pihakivien nosto onnistuu muutamia metrejä siitä mihin kuorma-auto pääsee ajamaan. Toimitusaika pihakivillä on noin 1–14 vuorokautta. Pihakivien maahantuojana toimii Benders Suomi Oy. Tarvittaessa kysy lisätietoa tuotteesta ja värisävyistä asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@ykkosmyynt.fi tai soittamalla 010 327 2220.

 

 

 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

 LAATTOJEN ASENNUKSEEN!
 KEVÄÄN HUIPPU TUOTE!
 UUTUUSTUOTE
Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg