Asiakaspalvelu
arkisin klo 9-15

p. 010 327 2220

Syyskuun uutiset 11.9.19

2019-09-11 08:33:47

Vielä ehtii hyödyntämään syyskuun tarjoukset perussorajalosteista!

Tarjouksemme on voimassa syyskuun loppuun saakka. Tarjouksessa ovat perussorajalosteet, kuten kivituhka, sepeli, kalliomurske ja leikkihiekka. Tarjouksen saat käyttämällä koodia syysale19.

Tarjouksessa ovat myös luomupuutarhamulta suursäkki 800 l ja lecasora 8-20 mm suursäkki 1000 l. Näiden tuotteiden hinnat ovat valmiina alennettuna verkkokaupassa.

Syystoimet puutarhassa

Syksyn vesisateisiin kannattaa siis varautua sorajalosteilla. Runsaat ja kovat vesisateet kuljettavat vettä alaspäin rinnetonteilta sekä pihapiiriin saattaa syntyä vesilätäköitä. Näiden vaurioiden paikkaukseen toimivat hyvin kivituhka ja kalliomurske.

Sadonkorjuun jälkeen kasvimaa kannattaa kääntää valmiiksi. Multaa voi lannoittaa puutarha- ja nurmisilpulla sekä lehtipuiden lehtijätteellä. Kovin savinen ja sammaloituva multa on hyvä ”ilmata” ja kuohkeuttaa esimerkiksi leikkihiekalla. Myös nurmikon sammaloituminen saadaan hallintaan leikkihiekan asentamisella ja ilmaamisrei’ityksellä.

Puut pudottavat pian lehtensä, maahan kasaantuvat lehdet kannattaa haravoida ja kerätä suoraan suursäkkiin. Hyödynnä varastossa lojuvat tyhjät käytetyt suursäkit, tai tilaa suursäkit kätevästi tästä. Suursäkki on helppo siirtää ja vetää perässä haravoitsijan edetessä nurmialueella. Tilaa haravointijätteen nouto helposti Ykkösmyynnistä.

Katso myös täyden auton tarjouksemme perussorajalosteista. Hyviä tarjouksia on saatavilla leikkihiekasta, kivituhkasta, kalliomurskeesta ja sepelituotteista.

Ykkösmyynti – ota meihin yhteyttä, autamme mieltäsi askarruttavissa asioissa! p. 010 327 2220.

haravointijate_ykkosmyyntiin_kierrata_suusakki.jpg

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg