Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Hiekat irtotavarana

Hiekkatuotteet irtotavarana Ykkösmyynnistä!

Irtotavaratoimitukset vain ydintoimitusalueellamme. Varmista tarvittaessa toimitusalueesi täältä!

Irtotavaratoimituksiin lisätään alueellinen rahti. (Tarjouskuormat sisältävät alue 1 rahdin)

Katso tarvittaessa ohjevideo irtotavaran toimituksesta tästä!


 KATSO IRTOTAVARATARJOUKSEMME!
 KATSO IRTOTAVARATARJOUKSEMME!
 IRTOTAVARA!

Ykkösmyynnistä saat hiekkatuotteet irtotavarana toimitettuna pihaasi, suoraan verkkokaupastamme. Toimitamme irtotavara toimituksia ydintoimitusalueellamme, kippiautolla. 

Ykkösmyynnistä saat laadukkaat hiekat, monenlaiseen käyttötarkoitukseen irtotavarana. Toimitamme irtotavarakuormia ydintoimitusalueellamme. Suosittelemme irtotavara toimituksia, kun tuotteen tarve on suuri. Esimerkiksi nurmon perustuksessa, tai uuden rannan tekemisessä, saatetaan tarvita useampi kuutio, jolloin irtotavara tuotten tilaaminen tulee järkevämmäksi ja halvemmaksi kuin, suursäkkien. Irtotavaroiden purku ei tapahdu nosturiautolla, kuten suursäkeissä, joten irtotavara kuormalle täytyy varata tarpeeksi iso tila, jotta kuorma mahtuu pihaan. Irtotavaratoimitukselle on hyvä varata noin 4 x 6 metriä (nuppi) tilaa. Kuljettaja saa usein kipattua irtotavaran pienempäänkin tilaan, mutta tarpeen tullen voi irtotavara viedä isommankin tilan. Irtotavaratoimituksisa on saatavilla niin irtokuutioina, nuppikuormina, kuin kasettiauto toimituksina. Irtotavara tuotteiden toimitusaika on noin 1 - 5 arkivuorokautta. Tarkemmat toimitusalueet ja hinnat löydät tuote ja - kuljetushinnastosta.

Hiekat irtotavarana

Ykkösmyynnissä toimitamme suurempia määriä irtotavarana. Rakentaessasi esimerkiksi isoa leikkipaikkaa, jonne leikkihiekan, tai turvahiekan tarve, on yli 5 m3, suosittelemme tilaamaan tuotteet irtotavarakuormana.

Nuppi – vai kasettiautollinen?

Ykkösmyynnistä saat luonnonhiekkoja irtotavarana, eli niin sanottuja nuppi – ja kasettiauto kuormina, Saat tilattua meiltä, 5 m3 (6,5tn), aina 24 m3 (35tn) asti. Nuppiauto tarkoittaa, kun tuodaan yksi lavallinen 5–10 m3 tuotetta ja kasettikuormassa tuodaan kaksi lavallista 11–24 m3 tuotetta. Nuppikuormassa tuotteita ei voida toimittaa, kuin yhtä laatua kerrallaan, mutta kasettiauto toimituksissa, voidaan toimittaa kahta eri tuotetta, esimerkiksi yksi lavallinen leikkihiekkaa ja toinen turvahiekkaa. Näin säästetään myös rahtikustannuksissa.

Irtotavara vai suursäkki?

Maa-aineksia kannattaa tilata irtotavarana silloin, kun tarvittava määrä on suuri ja toimituskohteessa tilaa tarpeeksi. Irtotavarakuormat toimitetaan kippiautolla, joten kuorma-auton täytyy aina päästä pakittamaan kohteeseen, jonne kuorma puretaan. Mikäli piha on ahdas, tai tarvittava hiekalle on pieni, suosittelemme siihen Ykkösmyynnin suursäkkejä! Suursäkit ovat loistava ratkaisu, kun tarvitaan hiekkalaatikkoon hiekkaa, eikä kuorma-autolla pääse lähelle ajamaan. Suursäkit toimitetaan nosturi autolla. jonka nostoetäisyys on 6–10 metriä. Ykkösmyynnin määrälaskurilla saat laskettua helposti tarvitsemasi määrän, jos kohteen pinta-ala ja tarvittu paksuus tuotteelle on tiedossa. Autamme myös asiakaspalvelussamme näissä asioissa.

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg