Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Hiekat suursäkeissä

Hiekkatuotteet suursäkeissä!

Suursäkki toimitukset nosturiautolla ydintoimitusalueellamme! Muualle Manner-Suomeen lavarahdilla, perälautapurkuna.

Hyödynnä tyhjät suursäkit (arvo 10 - 15€) kierrätyksessä!

Katso tarvittaessa toimitusalueesi täältä!

Katso tarvittaessa ohjevideo suursäkkien toimituksesta tästä!


 KEVÄÄN HUIPPU TUOTE!
 TÄYDELLINEN NURMIKON ILMAUKSEEN!

Hiekat suursäkeissä

Ykkösmyynnin hiekkatuotteista löydät leikkihiekat, luonnonhiekat, sekä turvahiekat. Saat tilattua suursäkit, sekä irtotavarat toimitettuna suoraan pihaasi, käteväsit verkkokaupastamme. Toimitamme suursäkkituotteita koko Manner-Suomeen ja ydintoimitusalueellamme toimitamme suursäkki tuotteet nosturiautolla, jonka nostoetäisyys on noin 6 - 10 metriä siitä, mihin kuorma-auto pääsee ajamaan. Saat tilattua laadukkaat leikkihiekat, sekä luonnonhiekat esimerkiksi nurmikon ilmaukseen, sekä parannukseen, tai vaikka rantahiekaksi mökille. Turvahiekka soveltuu loistavasti leikkikentille, sekä - paikoille. Turvahiekka on laatuvaatimukset täyttävää ja sitä suositellaan käyttämään leikkipaikoilla, kun putoamiskorkeudet alkavat olemaan suuria.

Luonnonhiekka, leikkihiekka ja turvahiekka.

Ykkösmyynnistä saat luonnonhiekat suursäkeissä useampaan eri tarkoitukseen. Näistä esimerkiksi leikkihiekkaa voidaan käyttää ihan nimen mukaiseensa tarkoitukseen, eli leikkihiekkalaatikoihin, sekä leikkikentille. Leikkihiekalla voidaan myös ilmata nurmialueita, sekä kuohkeuttaa multaisia maita. Leikkihiekkaa voidaan myös käyttää asennushiekkana, esimerkiksi laattojen asennukseen, mutta savipitoisuudesta johtuen se ei ole suositeltavaa. Leikkihiekka sisältää tarkoituksella hieman savea, jotta hiekkakakkujen tekeminen onnistuu.

Luonnonhiekka 0 – 8 mm käytetään paljon juurikin nurmikon ilmaukseen. Luonnonhiekka on myös hyvä materiaali, kun kaivataan leikkipaikalla hieman karkeampaa tavaraa. Myös ratsastus kentillä luonnonhiekka 0 – 8 mm on hyvä valinta. Luonnonhiekkaa ei voida leikkihiekan tavoin juurikaan käyttää leikkihiekkalaatikoissa, johtuen tuotteen karkeudesta, mutta luonnonhiekka soveltuu leikkihiekkaa paremmin laattojen alle ja asennukseen.

Turvahiekka 1 – 8 mm käytetään piha-alueilla ja puistoissa, joissa tarvitaan kovettumatonta ainesta turvaamaan leikit, kun putoamiskorkeudet leikkipaikan laitteissa alkavat olemaan suuria. Turvahiekka ei sisällä lainkaan 0 mm ainesta, jonka vuoksi tuote ei kovetu ja soveltuu täydellisesti leikkipaikoille. Turvahiekka on myös sertifioitu tuote. Turvahiekkaa käytetään myös laattojen alla, varsinkin paikoissa, joissa muurahaiset tekevät laattojen alle pesänsä. Johtuen 0 mm aineksen puutteesta, eivät muurahaiset voi laattojen alle rakentaa, vaan keot sortuvat.

Suursäkki

Ykkösmyynnistä saat luonnonhiekat suursäkeissä nosturitoimituksilla pihaasi. Tyhjä suursäkki on asiakkaan omaisuutta ja sitä voidaan käyttää esimerkiksi täydellisesti jätteiden kierrätyksestä, jonka löydät myös Ykkösmyynnistä. Pakkaat vain tyhjään suursäkkiin turhat jätteet, tai romut ja me hoidamme loput. Suosimme kierrätystä ja hoidammekin ammattimaisen jätekierrätyksen suursäkeissä toimitusalueillamme. Tyhjät suursäkit voidaan myös kierrättää energiajätteen mukana sellaisinaan. Suursäkki on pantiton, mutta jätteiden kierrätyksessä säästät 700 L suursäkillä, jo 15 € tyhjän suursäkin hinnan!

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg