Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Hiekkalaatikko paketti Ykkösmyynnistä

Valmiit hiekkalaatikkopaketit Ykkösmyynnistä pihan parhaisiin leikkeihin!

Kaksi eri pakettivaihtoehtoa. Leikkihiekkapakettiratkaisut sisältävät

  • pienempi hiekkalaatikko 1,3 m x 1,3 m + suodatinkangaspala 1,6 x 2m + leikkihiekka 0-4mm suursäkki 400L
  • isompi hiekkalaatikko 1,7 m x 1,7m + suodatinkangaspala 2 x 2 m + leikkihiekka 0-4 mm suursäkki 700L

 

 Hintoihin lisätään alueellinen rahti.


180.00 €
Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%Varastotuote, toimitusaika noin 1-5 työpäivää

Lisäpurkupaikka (+20.00 €)

Tyhjennyspalvelu (+10.00 €)

Varma kakkutakuu!

Hiekkalaatikko on pihapiireissä yksi suosituimmista leikkipakoista. Hiekkalaatikon äärellä saa aikaiseksi mitä monipuolisimmat leikit, ja voi tutustua uusiin kavereihin. Hiekkalaatikko on ollut sukupolvesta toiseen suuressa suosiossa. Ykkösmyynnistä saat nyt valmiit hiekkalaatikkopaketit, joissa on laskettu leikkihiekkalaatikkoon valmiiksi leikkihiekan määrä koon mukaan ja suodatinkangas laatikon pohjalle. Laatikot on erittäin helppo kasata; asennat vain suodatinkankaan pohjalle ja kärräät hiekan laatikkoon. Näin pihalle syntyy upea ja helposti valmistettu leikkipaikka.

Hiekkalaatikko

Ykkösmyynnin oma hiekkalaatikko on valmistettu siperianlehtikuusesta, eikä sitä ole käsitelty ollenkaan kemikaaleilla. Se sopii täydellisesti kaikkiin leikkeihin ja hiekkalaatikkoa voidaan käyttää myös istutuksien tekemisessä. Hiekkalaatikko on suunniteltu mahdollisimman turvalliseksi, eikä se sisällä teräviä reunoja. Hiekkalaatikon kasausohjeet toimitetaan hiekkalaatikon mukana ja kasausohjeet löytyvät myös verkkosivuiltamme.

mitat

  • 1,3 m x 1, 3 m x 0,3 m
  • 1,7 m x 1,7 m x 0,3 m

Leikkihiekka

Ykkösmyynnistä saat helpot ja varmat hiekkalaatikko pakettiratkaisut, jossa sinulle toimitetaan hiekkalaatikko, leikkihiekka siihen sopivalla määrällä, sekä suodatinkangas laatikon pohjalle. Näin valmistuu nopeasti valmis puuhapaikka lapsille ja nuorille. Ykkösmyynnin leikkihiekka 0-4 mm on erittäin varma ratkaisu, kun halutaan hiekkaleikkeihin juuri täydellinen hiekka. Se on sopivan savipitoista ja siitä saa rakennettua mitä parhaimmat hiekkakakut. Ykkösmyynnin leikkihiekka käy myös moneen muuhun tarkoitukseen. Lisätietoa voi lukea leikkihiekka osiolta.

Pakettiratkaisu

Ykkösmyynti myy nyt helppoa pakettiratkaisua hiekkalaatikoista. Sinun ei itse tarvitse laskea määriä, vaan me olemme tehneet sen puolestasi. Saat juuri sopivan määrän leikkihiekkaa molempiin laatikoihin. Klikkaat vain sinulle sopivan hiekkalaatikon ja toimitamme kaiken tarvittavan samalla kertaa. Saat hiekkalaatikon, leikkihiekan, sekä suodatinkankaat yhdellä toimituksella. Täyttösyvyydet pakettiratkaisuissa on laskettu 25 cm syvyydeltä, jolloin leikkihiekka ei kuohua laatikosta yli. Mikäli haluat kerralla enemmän leikkihiekkaa pakettiratkaisussa hiekkalaatikkoon, voit laittaa meille sähköpostia asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi  tai olla yhteydessä asiakaspalveluun puhelimitse .

 

 

 

 

 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

 LUOMU TUOTE
Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg