Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Hiekoitussepeli laatikot tyhjänä ja valmiiksi täytettynä

Ykkösmyynnistä hiekoitusastiat tyhjänä, sekä valmiiksi täytettynä useassa eri kokoluokassa! Myös täytöt suoraan hiekoituslaatikoihin ja siiloihin!

Kun hiekoitussepeli on loppu ja hiekoittamaan hoppu, on suositeltavaa tilata hiekoitusastioille täyttö Ykkösmyynnistä!

Talonyhtiön edustajat ja isännöintsijät huom!!

Meiltä nopeasti hiekoitussepeliastioiden täytöt ja suurssäkkitoimitukset, tilaukset kätevästi soittamalla tai sähköpostilla, laskutus onnistuu suoraan taloyhtiölle!


 TÄYTTÖ SUORAAN ASTIAAN!
 TYHJÄNÄ TAI TÄYTETTYNÄ!
 TYHJÄNÄ TAI TÄYTETTYNÄ!
 TYHJÄNÄ TAI TÄYTETTYNÄ!
 ISO HIEKOITUSASTIA!

Ykkösmyynnistä saat valmiiksi täytetyt hiekoitussepeli laatikot, sekä tyhjät hiekoitusastiat useassa eri kokoluokassa, sekä värivaihtoehdossa. 

Toimitamme hiekoitusastiat suoraan kotipihaasi sekä tyhjänä, että valmiiksi täytettynä. Saat hiekoitusastiat eri kokoluokissa, sekä värivaihtoehdossa. Saat meiltä myös hiekoitusastioiden täytöt suoraan laatikkoon ja vältyt turhalta lapioimiselta. Tuotteet saatavilla tällä hetkellä vain ydintoimitusalueellamme.

Toimi näin

  • Tilaa verkkokaupastamme, tai asiakaspalvelustamme täyttö hiekoitussepelilaatikolle, tai tarvittaessa useammalle
  • Merkitse tilaukseen purkuohjeet kuljettajalle
  • Täytämme hiekoitussepeliastian, tai – astiat 1–5 arkivuorokauden kuluttua tilauksesta
  • Varmistathan, että hiekoitusastioille on esteetön pääsy täytön aikana. Ilmoitamme toimitusajankohdan aina etukäteen.
  • Tarvittaessa saat tilattua, myös hiekoituslaatikon valmiiksi täytettynä

Hiekoitussepelilaatikot

Toimitamme tyhjät hiekoituslaatikot haluamaasi paikkaan kiinteistössä. Hiekoitussepeliastioita löytyy useammassa eri kokoluokassa ja meiltä saat myös täytön hiekoituslaatikoihin. Hiekoitussepelilaatikoita löytyy myös eri värisinä, kuten vihreä ja harmaa. Pienemmät hiekoituslaatikot ovat käteviä, kun kiinteistön koko on pieni ja hiekoitus tarve vähäinen. Kun pinta-alaa mitä hiekoitetaan, on enemmän, on hyvä varautua isommalla hiekoitussepelilaatikolla, tai useammalla hiekoitusastialla. Toimitamme hiekoitusastiat tarvittaessa, myös eri puolille kiinteistöä, mikäli hiekoitusastioita tilataan useampi kerralla. Saat Ykkösmyynnistä myös tarvittaessa hiekoitussepelilaatikot valmiiksi täytettynä. Toimitamme hiekoitusastiat täytettynä myös haluamaasi kohteeseen ja pääset hiekoittamaan heti. Voit myös tilata kerralla useamman, valmiiksi täytetyn hiekoitussepeliastian ja toimitamme nekin tarvittaessa eri puolille kiinteistöä.

Hiekoitussiilojen täytöt

Meiltä onnistuu myös siilojen täytöt koura-autolla. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin annamme mielellämme hyvän tarjouksen kertaluontoiseen siilon täyttöön tai pyydä sopimustarjous myynnistämme asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg