Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Ilmakuiva hiekoitussepeli 4-8 mm irtotavara

Ykkösmyynnistä ilmakuiva hiekoitussepeli irtotavaratoimituksin pihaasi.

Tilaa suuremmat määrät hiekoitussepeliä irtotavarana.

Irtotavaratoimitukset saatavilla vain ydintoimitusalueellamme. Hintoihin lisätään alueellinen rahti.

Tuotetta saatavana irtotavarana rajoitetusti!

Varastossamme on nyt saatavilla irtotavarana 4-8 mm hiekoitussepeliä. Muutamia suursäkkejä on jäljellä hiekoitussepeli 3-6 mm kokoluokassa 400 l ja 700 l suursäkit.


75.00 €
Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%Varastotuote, toimitusaika noin 1-5 työpäivää
Ykkösmyynnistä saat ilmakuivan hiekoitussepelin isommissa määrissä irtotavarana toimitettuna pihaasi. Saat tilattua hiekoitussepeli nuppi – tai kasettiauto kuromina, mikäli sinulla on tarve suuremmalle määrälle hiekoitussepeliä. Hiekoitussepeli on syytä säilyttää suojaisessa paikassa, jotta kosteus ei pääse siihen tarttumaan. Hiekoitussepeli saattaa muuten pakkasten tullen jäätyä ’kököiksi’ ja sitä on vaikeampi levittää. Tästä syystä hiekoitussepeliä suositellaan säilyttämään ilmakuivassa tilassa. Ykkösmyynnistä saat myös hiekoitussepelit suursäkeissä, sekä hiekoitusastiat valmiiksi täytettynä tai tyhjänä. Saat meiltä myös täytöt hiekoitussepeli laatikoihin ja vältyt turhalta lapioimiselta. Hiekoitussepeliä voidaan käyttää myös muuhun tarkoitukseen, kuten salaoja sorana, pihan pintamateriaalina tai vaikka sokkelin ympärillä. Yhtä suosittua se ei kuitenkaan ole, esimerkiksi sokkelin ympärillä, kun karkeammat 6–16 mm, sekä 16 -32 mm sepeli.

Käyttökohteita

  • pihan hiekoitus
  • pihan pintamateriaali
  • salaojan ympärille
  • sokkelin vierustaan
  • hiekoituslaitteisiin soveltuva

Toimitus

Irtotavarana hiekoitussepeli toimitetaan nuppi – tai kasettiauto toimituksena. Irtotavara toimitukset ovat saatavilla vain ydintoimitusalueellamme. Toimitusaika irtotavaroille on noin 1–5 arkivuorokautta. Katso tarvittaessa toimitusalueesi tuote – ja kuljetushinnastostamme. Voit myös tarvittaessa kysyä lisää kuljetuksista asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi .

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

 ILMAKUIVA HIEKOITUSSEPELI!
Määrälaskuri

sepeliHuomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg