Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Hiekoitussepeli suursäkit

Hiekoitussepeli suursäkit Ykkösmyynnistä!

Tilaa hiekoitussepelit torjumaan talven liukkaudet. Ilmakuiva hiekoitussepeli saatavilla kahdessa eri kokoluokan suursäkissä. 

Katso tarvittaessa ohjevideo suursäkkien toimituksesta tästä!


 ILMAKUIVA HIEKOITUSSEPELI!

Ykkösmyynnistä saat hiekoitussepelit kahdessa eri kokoluokan suursäkissä, 400 L, sekä 700 L. Ilmakuiva hiekoitussepeli on säilytetty kuivana, jotta talven tullen sitä on helppo alkaa levittämään pihaan. Hiekoitussepeli suursäkki on hyvä aina muistaa suojata sateilta, jottei sinne pääse kosteutta. Ykkösmyynnistä saat myös tilattua hiekoitussepeli laatikot, sekä laatikoiden täytöt

Hiekoitussepeli suursäkit

Hiekoitussepeli suursäkkejä saat Ykkösmyynnistä kahdessa eri kokoluokassa, jotka ovat 400 L, sekä 700 L. Hiekoitussepeli suursäkit suositellaan varastoimaan kuivaan tilaan, jotta suursäkkeihin ei pääse kosteutta. Hiekoitussepeli säilytetään kuivassa tilassa ja näin ollen, on toimittaessa myös kuivaa ja heti käyttö valmista. Hiekoitussepeli suursäkkejä voidaan käyttää esimerkiksi halli kiinteistöissä, joissa hiekoituksen tarve on suuri ja hiekoitusepeli suursäkit saadaan varastoitua katoksen alle, tai muuhun kuivaan paikkaan. Myös omakotitaloissa hiekoitussepeli suursäkkejä voidaan varastoida autokatoksiin, josta on helppo levittää hiekoitussepeliä ympäri pihaa. Ykkösmyynnistä saat myös hiekoitussepeli laatikot valmiiksi täytettynä, tai täytön valmiiseen hiekoitusastiaan, mikäli sellainen jo valmiina löytyy. Ykkösmyynnin palveluilla säästät aikaa ja vaivaa, eikä sinun tarvitse kantaa pieniä hiekoitussäkkejä enää käsin.

Yllätä talvi, älä anna sen yllättää sinua!

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg