Hiekoitussepeli laatikko 150 - 500 L

Täydellinen setti talvikauteen ! 

Nyt loppui liukastelu, sillä Ykkösmyynnistä saat kotiin, taloyhtiön tai yrityksen pihaan hiekoitussepelit laatikoineen nosturiautotoimituksella. Toimitamme kohteeseen täytetyt hiekoitussepelilaatikot haluttuun paikkaan. Voit kätevästi tilata hiekoitusepeliä lisää, me hoidamme astian täytön.

Valittavana kolme täyttökokoa:

150 L

300 L

500 L

Toimitamme myös tyhjiä hiekoitussepelilaatikoita toimitusalueellamme nosturiautotoimituksena. Tyhjien laatikoiden tilavuusmitat ovat 150 L, 300 L ja 500 L.

Muille aluille toimitukset postirahtijakeluna. Kysy lisää asiakaspalvelustamme, puh. 010 327 2220.

Valitse ensin pudotusvalikosta haluamasi toimituskoko tilataksesi tuotteen.

Hiekoituslaatikoita on saatavana kolmessa koossa; 150 L, 300 L tai 500 L. Laatikoiden mitat ovat

150 L             leveys 685 mm x syvyys 674 mm x korkeus 681 mm

300 L            leveys 951 mm x syvyys 725,79 mm x korkeus 757 mm

500 L            leveys 1132 mm x syvyys 892 mm x korkeus 986 mm

150 L astia tuotekuvat

300 L astia tuotekuvat

500 L astia tuotekuvat

Tietoa hiekoitussepelistä

Hiekoitussepeliä saadaan, kun kalliosta räjäytetään ja murskataan kalliolouhosta.  Hiekoitussepeli seulontaan omaan kokoluokkaansa seulasarjalla. Hiekoitussepelin erilaisia raekokoja ovat 3-6 mm ja 3-8 mm.  Hiekoitussepeli on täysin routimatonta ja se sisältää hieman hienojakoista pölyä, eli tuotetta ei ole pesty. Hiekoitussepelistä käytetään usein nimitystä telttakuiva tai toiselta nimeltä ilmakuiva. Nämä tarkoittavat, että tuotetta ei ole kuivattu, vaan se varastoidaan kuivassa tilassa murskauksen ja seulonnan jälkeen.

Hiekoitussepelin käyttö

Hiekoitussepeliä käytetään liukkauden ehkäisyyn talvikaudella syksyn liukkauden alettua aina kevääseen saakka keliolosuhteiden mukaan. Muita tien ja pihan pintojen liukkaiden torjuntaan ovat mm. sulaneen jään ja loskan poisto ja pintojen suolaus. Hiekoitussepelin käyttö on helppoa.  Isojen pihojen ja teiden pintojen hiekoitukset hoituvat kuorma-autolla, traktoreilla tai esimerkiksi lava-autoon sijoitettavalla lisälaitteella. Pienet kohteet, kuten rappusten, sisääntulojen ja katoksien edustat voidaan hiekoittaa käsin astioista suoraan. Tuotetta annostellaan hiekoitussepelille tarkoitetusta laitteesta tai käsin sirottelemalla sulaneen jään pintaan hiekoitussepeliä 0,5-1 cm:n paksuudelta. Ilman painuessa pakkasen puolelle, hiekoitusepeli jäätyy jään pintaan ja näin ehkäisee liukkautta.

Keliolosuhteiden vaihdellessa hiekoitussepeliä lisätään aina tarpeen mukaan sulaneen jään päälle.

Hiekoitusepeliä on saatavilla erilaisissa pakkauksissa. Kiinteistö- ja pihahuoltoyritykset suosivat isoja terässiiloja, joihin täytetään irtotavarana aina kerrallaan useita tuhansia kuutioita tai tonneja.

Pakkaamme hiekoitussepeliä suursäkkeihin. Pakkauskoot ovat 400 L ja 700 L. Suursäkki sopii hyvin isompiin käyttökohteisiin, kuten kiinteistöhuoltoyrityksien käyttöön ja hiekoitinlaitteisiin. Toimitamme suursäkkejä asiakkaille suoraan nosturiautolla sekä yhteistyökumppanien noutomyymälöihin.

Hiekoitussepelilaatikoita on tarjolla monen kokoisia ja hintaisia. Edullisimmat laatikot ovat valmistettu muovista, kuten polyeteenistä. Ykkösmyynnin hiekoituslaatikoita on saatavilla kolmessa eri koossa;

  • 150 L
  • 300 L
  • 500 L

Ykkösmyynti myy laatikoita hiekoitussepelillä täytettynä sekä tyhjiä hiekoitussepelilaatikoita. Kaikki laatikkomallimme ovat liikuteltavissa trukilla, nosturilla tai haarukkavaunulla. Kaikista malleista löytyy lukitusmahdollisuus.

Hiekoitussepelillä täytetyt laatikot soveltuvat hyvin erikokoisien taloyhtiöiden pihaan, yrityksien käyttöön tai yksityispihaan.

Hiekoitussepeliä on saatavilla myös ämpäreissä. Hiekoitusepeliä pakataan 15 kg ämpäriin. Tuotetta on saatavilla tietyistä K-raudoista Ykkösmyynnin toiminta-alueella. Ämpäreitä toimitetaan yrityksille, taloyhtiöille ja kuluttajille lavoittain. Yhdellä lavalla on 55 kpl ämpäreitä. Hiekoitussepeliämpäri on oiva lahjavinkki yrityksille! Lisää ämpäriin yrityksen tarra, niin lahja on valmis! Me voimme myös pakata hiekoitussepeliä ämpäriin varustettuna yrityksen logotarralla. Kysy lisää tästä palvelusta asiakaspalvelustamme, puh. 010 327 2220.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

 KAMPANJAHINTA!
Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä