Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Ilmakuivalla hiekoitussepelillä 3-6 mm täytetty laatikko 150 - 500 L

Ykkösmyynnistä voi tilata hiekoitussepelillä täytetyn laatikon tarpeesi mukaan.

Valittavana on tällä hetkellä valitettavasti vain yksi kokoluokka 300L.

Toimitamme täytetyt hiekoitussepelilaatikot tai tyhjät laatikot toivottuun paikkaan nosturiauton toimituksena.

Hiekoitussepelilaatikkoon voi tilata täytön tarpeen mukaan. Ykkösmyynti suorittaa laatikoiden täyttöjä omalla kalustollaan. Katso laatikoiden täytöt täältä!


150.00 €
Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%Varastotuote, toimitusaika noin 1-14 työpäivää
Hiekoitussepelilaatikoiden tuotetietoja

Hiekoitussepelilaatikot on valmistettu polyeteenistä, joka on tarkoitukseensa sopiva, vahva materiaali. 

 • Laatikoissa voidaan säilyttää erilaisia hiekkatuotteita, tai esimerkiksi maantiesuolaa.
 • Laatikoita on helppo käsitellä.
 • Laatikoita voidaan siirrellä kätevästi haarukkavaunulla, trukilla tai nosturilla.
 • Kaikissa laatikkomalleissa on lukitusmahdollisuus.
 • Laatikoiden väri on sininen.

Laatikoiden mitat ovat:

 • 150 L: leveys 685 mm x syvyys 674 mm x korkeus 681 mm
 • 300 L: leveys 951 mm x syvyys 725,79 mm x korkeus 757 mm
 • 500 L: leveys 1132 mm x syvyys 892 mm x korkeus 986 mm

Tietoa ilmakuivasta hiekoitussepelistä 3-6 mm

 • Ilmakuivalla hiekoitussepelillä tarkoitetaan sepeliä, joka on varastoitu kuivaan tilaan, esimerkiksi isoon telttahalliin.
 • Sepeli on kalliosta murskattua kiviainesta, joka seulotaan sopivan seulasarjan läpi.
 • Sepeli on irtonaista ja rakeista kiviainesta.
 • Yleisimpiä raekokoja hiekoitussepelille ovat 3-6 mm ja 3-8 mm.

Säilytys

Ilmakuiva hiekoitussepeli tulee säilyttää talvella suojassa sateelta: hyviä varastointipaikkoja hiekoitussepeliastioille ovat roskakatokset, talon pääty räystään alla tai muu suojattu ulkotila. Hiekoitussepelilaatikon, siilon tai muun säilytysastian voi myös suojata pressulla.

Käyttö

Ilmakuivaa tai kuivattua hiekoitussepeliä käytetään talvikaudella liukkauden torjuntaan. Muita toimenpiteitä ovat tien ja pihan pintojen suolaaminen, sulaneen jään ja loskan poistaminen koneellisesti. Hiekoitusepeliä voidaan käyttää kaikissa hiekoittimissa ja hiekoituslaitteissa. Tällaisia laitteita ovat mm. hiekoitussepelisiilot, lava-autojen hiekoituslaatikot ja -sirottimet sekä pyöräkuormaajien sirotinlaitteistot.
Pieniin käsityökohteisiin hiekoitussepeliä voidaan levittää suoraan ämpäristä kauhalla tai muulla astialla. Liukkauden torjuntaan hiekoitussepeliä asennetaan yleisesti 0,5-1 cm:n paksuinen kerros.

Hiekoitussepelin muu käyttö

Hiekoitussepeli 3-6 mm soveltuu hyvin myös pihan pinta materiaaliksi ja täyttöihin, joissa vaaditaan veden läpäisykykyä. Tällaisia ovat mm. erilaiset salaojitukset, salaojanputkien ympärille tai piha- ja sisäruukkujen aluskatteena sekä koristekatteena kukka-altaissa. Hiekoitussepeli 3-6 mm:n värisävy on sekaväri, ja jos etsit toista väriä, niin Ykkösmyynnin valikoimista löytyy myös värillinen sepeli pihan pintojen stailaukseen. Tämän tuotteen nimi on sepeli 3-8 mm läyliäistenharmaa.

Yleistietoa hiekoitussepelistä

 • Hiekoitussepeliä saadaan, kun kalliosta räjäytetään ja murskataan kalliolouhosta.
 • Hiekoitussepeli seulontaan omaan kokoluokkaansa seulasarjalla.
 • Hiekoitussepelin raekokoja ovat 3-6 mm ja 3-8 mm.
 • Hiekoitussepeli on täysin routimatonta ja se sisältää hieman hienojakoista pölyä, eli tuotetta ei ole pesty.
 • Hiekoitussepelistä käytetään usein nimitystä telttakuiva tai toiselta nimeltä ilmakuiva. Nämä tarkoittavat, että tuotetta ei ole kuivattu, vaan se varastoidaan kuivassa tilassa murskauksen ja seulonnan jälkeen.

Hiekoitussepelin käyttö

Hiekoitussepeliä käytetään keliolosuhteiden mukaan liukkauden ehkäisyyn syksyn liukkauden alettua aina kevääseen saakka. Muita keinoja tien ja pihan pintojen liukkaiden torjuntaan ovat mm. sulaneen jään ja loskan poisto ja pintojen suolaus.
Hiekoitussepelin käyttö on helppoa: Isojen pihojen ja teiden pintojen hiekoitukset hoituvat kuorma-autolla, traktoreilla tai esimerkiksi lava-autoon sijoitettavalla lisälaitteella. Pienet kohteet, kuten rappusten, sisääntulojen ja katoksien edustat voidaan hiekoittaa käsin astioista suoraan. Tuotetta annostellaan hiekoitussepelille tarkoitetusta laitteesta tai käsin sirottelemalla sulaneen jään pintaan hiekoitussepeliä 0,5-1 cm:n paksuudelta. Ilman painuessa pakkasen puolelle, hiekoitusepeli jäätyy jään pintaan ja näin ehkäisee liukkautta.
Keliolosuhteiden vaihdellessa hiekoitussepeliä lisätään aina tarpeen mukaan sulaneen jään päälle.

Hiekoitusepeliä on saatavilla erilaisissa pakkauksissa. Kiinteistö- ja pihahuoltoyritykset suosivat isoja terässiiloja, joihin täytetään irtotavarana aina kerrallaan useita tuhansia kuutioita tai tonneja.

Hiekoitussepelilaatikot ja muut pakkauskoot

Pakkaamme hiekoitussepeliä suursäkkeihin. Pakkauskoot ovat 400 L ja 700 L. Suursäkki sopii hyvin isompiin käyttökohteisiin, kuten kiinteistöhuoltoyrityksien käyttöön ja hiekoitinlaitteisiin. Toimitamme suursäkkejä asiakkaille suoraan nosturiautolla sekä yhteistyökumppanien noutomyymälöihin.

Hiekoitussepelilaatikoita on tarjolla monen kokoisia ja hintaisia. Edullisimmat laatikot ovat valmistettu muovista, kuten polyeteenistä. Ykkösmyynnin hiekoituslaatikoita on saatavilla kolmessa eri koossa:

 • 150 L
 • 300 L
 • 500 L

Hiekoitussepelilaatikot

Ykkösmyynti myy hiekoitussepelilaatikoita tyhjinä tai hiekoitussepelillä täytettynä. Kaikki laatikkomallimme ovat liikuteltavissa trukilla, nosturilla tai haarukkavaunulla. Kaikista malleista löytyy lukitusmahdollisuus.
Hiekoitussepelillä täytetyt laatikot soveltuvat hyvin erikokoisien taloyhtiöiden pihaan, yrityksien käyttöön tai yksityispihaan.

Hiekoitussepeliämpäri

Hiekoitussepeliä on saatavilla myös ämpäreissä. Hiekoitusepeliä pakataan 15 kg ämpäriin. Tuotetta on saatavilla tietyistä K-raudoista Ykkösmyynnin toiminta-alueella. Ämpäreitä toimitetaan yrityksille, taloyhtiöille ja kuluttajille lavoittain. Yhdellä lavalla on 55 kpl ämpäreitä.

Hiekoitussepeliämpäri on oiva lahjavinkki yrityksille!

Lisää ämpäriin yrityksen tarra, niin lahja on valmis! Me voimme myös pakata hiekoitussepeliä ämpäriin varustettuna yrityksen logotarralla. Kysy lisää tästä palvelusta asiakaspalvelustamme, puh. 010 327 2220.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

 HIEKOITUS21 Kampanja!
Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg