Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Jousikeinut Ykkösmyynnistä mahtaviin pihaleikkeihin!

Tuotekoodi: V 0604C4

Laadukkaat jousikeinut pihamaallesi Ykkösmyynnistä! Kilpa-ajot voivat alkaa!

Kun tilaat jousikeinun suursäkkitilauksen yhteydessä, saat tuotteet samalla rahdilla. Erikseen toimitettuna lisätään alueellinen rahti alk 70€. 


600.00 €
Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%Tilaustuote, toimitusaika noin 1 viikko
Jousikeinut hevonen, mopo ja koira

Jousikeinu on loistava lisäleikkiväline leikkipuistoihin ja talon pihapiiriin. Ne mahdollistavat hauskat keinuhetket erilaisten muotoilujensa ansiosta. Ykkösmyynnistä saat nyt kolmea erilaista jousikeinua. Myynnissä ovat hevonen, mopo ja koira. Jo vakiovarusteeksi puistoihin muodostunut jousikeinuhevonen, saakin nyt pari kaveria rinnalleen. Jousikeinuilla onnistuuvat ajokisat kavereiden kesken tai muut hauskat leikit!

Jousikeinut ovat valmistettu HDPE- levystä. Ne ovat läpivärjättyjä, säänkestäviä ja lähes huoltovapaita. Jousikeinut ovat valmistettu pitkäikäisiksi, sekä erittäin turvallisiksi.

Käyttökohteita

  • puistot ja leikkikentät
  • talonyhtiöiden pihapiirit
  • omakotitalojen pihat
  • koulujen ja päiväkotien pihat

Asennus

Jousikeinut eivät ole valmiiksi kasattuja, mutta paketissa tulevien asennusohjeiden avulla on kasaaminen erittäin helppoa. Jousikeinulle on hyvä luoda tarvittava turva-alusta, joka onnistuu Ykkösmyynnistä saatavalla turvahiekka 1-8mm. Noin 10 m2 turva-alusta on hyvä rakentaa jousikeinulle ja sijoittaa se sopivalle paikalle pihapiiriin tai puistoon, jossa lapsia on helppo pitää silmällä. Turvahiekkaa asennetaan 30 cm:n paksuudelta. Näin voidaan varmistaa mahdollisimman turvallinen leikkialue lapsille, eikä haavereita pääse sattumaan.

Toimitus

Toimitamme jousikeinut erillisrahtina tai samassa toimituksessa suursäkkien yhteydessä. Tilatessa Ykkösmyynnistä samalla suursäkkejä, esimerkiksi turva-alustaksi turvahiekka 1-8 mm, ei synny erilisiä toimituskuluja ja saat kaiken tarvittavan yhdellä rahdilla. Toimitusaika jousikeinuilla on 2-7 arkivuorokautta.

 

 

 

 

 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

 UUTUUSTUOTE

Hiekkalaatikko kestopuu

Hinnat alkaen 400.00 €
Tutustu ja tilaa
Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg