Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Kalliomurskeet irtotavarana Ykkösmyynnistä

Kalliomurskeet irtotavarana Ykkösmyynnistä!

Irtotavaratoimitukset saatavilla vain ydintoimitusalueellamme. Katso toimitusalueet tarvittaessa tuote - ja kuljetushinnastosta. 

Hintoihin lisätään alueellinen rahti. (Tarjouskuormat sisältävät alue 1 rahdin).

Katso tarvittaessa ohjevideo irtotavaran toimituksesta tästä!


 KATSO IRTOTAVARATARJOUKSEMME!
 KATSO IRTOTAVARATARJOUKSEMME!
 KATSO IRTOTAVARATARJOUKSEMME!

Kalliomurske on routimaton valinta!

Kalliomurskeita käytetään piharakentamisessa paljon. Yleisempiä kohteita ovat routimattomat alustukset rakennuksille, varastoille ja terasseille, sekä pihan pintamateriaali ja teiden sorastus. Kalliomurske on routimatonta kiviainesta, jonka johdosta sitä voidaan käyttää erittäin hyvin erilaisissa alustuksissa. Kalliomurske sisältää 0 mm ainesta, jonka vuoksi se kovettuu myös hyvin ja siitä saadaan tasainen pinta. Kalliomurskeen vedenläpäisykyky ei ole yhtä hyvä kuin sepelillä ja siksi sitä ei suositella käytettäväksi paikoissa, joissa vedenläpäisykyky on ehdoton. Esimerkiksi salaojituksiin käyttömateriaalina toimii sepeli 6 – 16 mm, tai niin sanottu salaojasora.

Ykkösmyynnistä saat irtotavara toimituksin kalliomurskeet nopealla toimituksella. Lähialueillemme löydät tarjouskuormat, jotka sisältävät rahdin. Irtotavara toimitusten keskimääräinen toimitusaika on noin 1 – 5 arkivuorokautta tilauksesta.

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg