Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Kalliomurskeet irtotavarana Ykkösmyynnistä

Kalliomurskeet irtotavarana Ykkösmyynnistä!

Irtotavaratoimitukset saatavilla vain ydintoimitusalueellamme. Katso toimitusalueet tarvittaessa tuote - ja kuljetushinnastosta. 

Hintoihin lisätään alueellinen rahti. (Tarjouskuormat sisältävät alue 1 rahdin).

Katso tarvittaessa ohjevideo irtotavaran toimituksesta tästä!


 KATSO IRTOTAVARATARJOUKSEMME!
 KATSO IRTOTAVARATARJOUKSEMME!

Kalliomurske on routimaton valinta!

Kalliomurskeita käytetään piharakentamisessa paljon. Yleisempiä kohteita ovat routimattomat alustukset rakennuksille, varastoille ja terasseille, sekä pihan pintamateriaali ja teiden sorastus. Kalliomurske on routimatonta kiviainesta, jonka johdosta sitä voidaan käyttää erittäin hyvin erilaisissa alustuksissa. Kalliomurske sisältää 0 mm ainesta, jonka vuoksi se kovettuu myös hyvin ja siitä saadaan tasainen pinta. Kalliomurskeen vedenläpäisykyky ei ole yhtä hyvä kuin sepelillä ja siksi sitä ei suositella käytettäväksi paikoissa, joissa vedenläpäisykyky on ehdoton. Esimerkiksi salaojituksiin käyttömateriaalina toimii sepeli 6 – 16 mm, tai niin sanottu salaojasora.

Kalliomursketta tien pintaan!

Kalliomursketta löydät Ykkösmyynnistä kokoluokissa 0 – 11 mm, 0 – 16 mm, sekä 0 -32 mm. Nämä ovat piharakentamisessa yleisemmin käytettäviä raekokoja. Varsinkin pienempiä raekokoja kuten kalliomurske 0 – 11mm, sekä 0 – 16 mm käytetään teiden sorastuksessa ja – pintamateriaalina yleisesti. Kalliomursketta voidaan käyttää myös pihan pintamateriaalina, joskin se on hieman karkeampaa, kuin kivituhka, mutta 0 mm ainesta kulkeutuu vähemmän jalkojen mukana. Kalliomurske 0 – 32 mm ei suositella käytettäväksi tien – tai pihan pintamateriaalina, johtuen sen karkeasta 32 mm yläkoosta. Kalliomurske 0 – 32 mm soveltuu hyvin pohja täyttöihin, sekä pintamateriaaliksi paikkaan, jossa liikutaan isommalla kalustolla.

Asiakaspalvelustamme voit kysyä lisää karkeammista kalliomursketuotteista kuten 0 – 56mm, sekä 0 – 90mm. Toimitamme osalla alueistamme karkeampia kalliomurskeita nuppi – ja kasettiauto kuormina. Karkeammat kalliomurskeet saatavilla vain täysinä kuormina.

Irtotavara toimitus

Ykkösmyynnistä saat irtotavara toimituksin kalliomurskeet nopealla toimituksella. Lähialueillemme löydät tarjouskuormat, jotka sisältävät rahdin. Irtotavara toimitusten keskimääräinen toimitusaika on noin 1 – 5 arkivuorokautta tilauksesta. Pyrimme toimittamaan kuormat aina mahdollisimman nopealla aikataululla, sekä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kuljetamme irtotavara toimituksia vain ydintoimitusalueellamme. Lisätietoa toimituksista saat asiakaspalvelustamme.

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg