Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Kalliomurskeet suursäkeissä Ykkösmyyynnistä

Ykkösmyynnistä kalliomurskeet suursäkeissä!

Suursäkkien toimitus nosturiautolla vain ydintoimitusalueellamme. Muualle Manner-Suomeen toimitamme postin lavarahdilla. Katso tarvittaessa toimitusalueet tuote - ja kuljetushinnastostame.

Katso tarvittaessa ohjevideo suursäkkien toimituksesta tästä!

Hyödynnä tyhjät suursäkit jätekierrätyksessä! (Arvo 10 -15€)


Kalliomurskeet täyttöihin!

Kalliomurskeita käytetään yleisesti kaivannoissa täyttö tavarana. 0 – 32 mm sekä 0 – 16 mm kalliomurske ovat yleisempiä käytettyjä murskeita pihan rakentamisessa. 0  - 11, sekä 0 – 16 mm kalliomursketta käytetään myös pihan pintamateriaalina, sekä teiden sorastuksessa. Kalliomurske 0 – 16 mm on näistä yleisempi. Myös rakennusten alustukset, sekä terassien pohjissa, voidaan kalliomursketta käyttää. Se on routimatonta materiaalia ja sopii siksi hyvin erilaisiin alustuksiin. Kalliomurske on nimensä mukaisesti kalliosta murskattua kiviainesta, joka seulotaan yleisesti kokoluokkaan 0 – 16 mm, sekä 0 – 32 mm. Kalliomursketta löytyy myös kokoluokasta 0 – 56, sekä 0 – 90 mm. Isoimpia kalliomurskeita käytetään karkeissa täytöissä, kun taas pienempiä raekokoja, kuten 0 – 11 mm ja 0 – 16 mm kalliomursketta käytetään pihan pintamateriaalina, sekä hiekkateiden sorastuksessa. Kalliomurske 0 – 16 mm on yleisin käytetty kiviaines hiekkateillä, sekä niiden sorastuksessa.

Karkeammat kalliomurskeet

Ykkösmyynnistä löydät kalliomurskeet suursäkkituotteina pienempiin tarpeisiin. Toimitamme kalliomurskeita suursäkeissä raekoissa 0 – 11mm, 0 – 16 mm, sekä 0 – 32 mm. Voit pyytää meiltä tarjouksen myös karkeammille kalliomurskeille, kuten 0 – 56 mm ja 0 – 90 mm. Karkeita kalliomurskeita toimitamme vain irtotavarana täysinä nuppi – tai kasettiauto toimituksina ydintoimitusalueellamme.

Suursäkkien toimitus

Ykkösmyynnistä saat suursäkeissä pienemmät määrät kalliomursketta ja isommat määrät löydät meiltä irtotavarana. Toimitamme suursäkkejä ydintoimitusalueellamme nosturiautolla, jonka nostoetäisyys on noin 6–10 metriä, siitä mihin kuorma-auto pääsee ajamaan. Nosturilla suursäkit voidaan myös nostaa esteiden, esimerkiksi aitojen yli tarvittaessa. Toimitusaika tilauksesta on 1 – 5 arkivuorokautta ydintoimitusalueellamme, sesonkiaikana. Pyrimme toimittamaan suursäkki tilaukset aina mahdollisimman nopeasti ja asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Muualle suomeen suursäkit toimitetaan postin lavarahdilla. Asiakaspalvelustamme saat lisätietoa toimituksista ydintoimitusalueelle, sekä sen ulkopuolelle.

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg