Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Kalliomurske 0 – 16 mm kotkanpunainen irtotavara Ykkösmyynnistä

Ykkösmyynnistä kaunis kotkanpunainen kalliomurske

Irtotavaratoimitukset saatavilla vain ydintoimitusalueellamme. Katso tarvittaessa toimitusalueet tuote – ja kuljetushinnastosta.


57.00 €
Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%Varastotuote, toimitusaika noin 1-5 työpäivää
Kalliomurskeita käytetään yleisesti rakennusten alustuksiin, pohjien täyttöihin, teiden sorastukseen, tai pintamateriaalina pihassa. Kalliomurske 0 – 16 mm kotkanpunainen on täydellinen pintamateriaaliksi. Se on kaunis tasavärinen kiviaines, joka sopii niin pihaan, kuin polulle. Kalliomurske 0 – 16 mm kotkanpunainen on murskattu punaisesta kalliosta, joita esiintyy suomessa lähellä merialueita. Punasävytteisiä kallioita on muuallakin, mutta tasaväristä punaista kalliota harvemmin. Kotkanpunaisesta kalliomurskeesta saat loihdittua erittäin upean pihailmeen itsellesi. Kalliomurskeita yleisesti voidaan käyttää kantavana materiaalina, koska ne tiivistyvät hyvin napakaksi. Kalliomurskeiden vedenläpäisykyky on huonompi, kuin sepelillä, eikä sitä suositella käytettäväksi kohteissa, joissa vedenläpäisykykyä vaaditaan.

Käyttökohteita

  • pihan pintamateriaaliksi
  • pihapoluille
  • teiden sorastukseen
  • terassin alustukseen
  • kantavaksi materiaaliksi

Toimitus

Irtotavaratoimitukset ovat saatavilla vain Ykkösmyynnin ydintoimitusalueella. Toimitamme irtotavarat pääsääntöisesti 1–5 arkivuorokauden kuluttua tilauksesta. Löydät lisää tuote – ja kuljetushinnastosta. Varaathan irtotavarakuormalle tarpeeksi suuren tilan toimituskohteesta (noin 4 x 6 m nuppi). Tarvittaessa saat lisätietoa myös asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

 SUURSÄKKI TUOTE!
 UUTUUSTUOTE
 UUTUUSTUOTE
 KATSO IRTOTAVARATARJOUKSEMME!
 KATSO IRTOTAVARATARJOUKSEMME!
Määrälaskuri

kalliomurskeHuomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg