Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Ykkösmyynnistä Jämerä pihakalusteet

Tuotekoodi: Jämerä1800

Ykkösmyynnistä nyt nimensä mukainen Jämerä kalusteryhmä!

Voit tilata myös pelkät penkit, tai pöydän.

Jämerä kalusteet toimitetaan samalla rahdilla suursäkkitoimitusten yhteydessä. Erikseen toimitettuna lisätään alueellinen rahti alkaen 25 €.

Valitse toimitustapa suursäkkitilauksen yhteydessä, jos olet tilaamassa suursäkkituotteita samalla toimituksella, tai pakurahti, jos olet tilaamassa pelkän pöytäryhmän, tai muita pakurahti tuotteita.


1,188.00 €
Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%Tilaustuote, toimitusaika noin 1 viikko
Jämerä penkki ja pöytä

Ykkösmyynnistä saat nyt erinomaisen, Suomessa valmistetut Jämerä penkit ja pöydät! Tuote on saanut avainlipputunnuksen ja se on valmistettu suomalaisesta tiukkasyisestä männystä.

Kalusteryhmä on valmistettu männystä, joka on käsitelty kyllästeellä.

Jämerä pihakalusteet sopivat loistavasti jokaiseen pihapiiriin, leikkikentille ja puistoihin. Ne ovat pitkäikäisiä ja kestävät käyttöä hyvin. Ykkösmyynnistä saat tilattua Jämerä penkit ja pöydän pakettina, tai molemmat erikseen.

Ykkösmyynnistä saat myös lapsille suunnatut leikkivälineet, joilla voit luoda pihastasi unelmien kokonaisuuden. Saat tilattua meiltä pihaasi kaiken tarvittavan samalla kertaa, eikä sinun tarvitse lähteä hakemaan enää itse mitään. 

Tekniset tiedot

  • pöydän kokonaispaino 50 kg
  • pöydän väri ruskea
  • pöydän mitat 1,8 x 0,76 x 0,76 m
  • penkin kokonaispaino 50 kg
  • penkin väri ruskea
  • penkin mitat 1,8 x 0,6 x 0,81 m

Pihan rakentaminen

Ykkösmyynnistä voit tilata kaiken pihaasi tarvittavan samalla kertaa. Meiltä löytyvät niin sorajalosteet, siirtonurmikot, kuntta, pihakalusteet, kuin leikkivälineetkin. Pihan rakentamisessa tärkeään osaan nousee laatu. Ykkösmyynnin tuotteissa ei laadusta tingitä ja olemmekin valinneet pihatuotteisiin ja viherrakentamiseen vain laadukkaita ja ympäristöystävällisiä tuotteita.

Meiltä voit tilata pihaasi yhdellä rahdilla, vaikka leikkivälineet, pihakalusteet ja istutuksiin tarvittavat mullat. Tuote kategoriamme on laaja ja toimitukset tapahtuvat nopeasti.

Toimitus

Jämerä penkit ja pöytä voidaan toimittaa suursäkki tilauksen yhteydessä, tai erillisenä toimituksena. Toimitamme pihakalusteet pakettiautorahdilla tai kuorma-auto kuljetuksella. Toimitusaika pihakalusteille on 2-7 arkivuorokautta.

Kun tilaa suursäkkituotteitamme, Jämerä-tuotteet toimitetaan samalla rahdilla.

 

 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

 UUTUUSTUOTE
 UUTUUSTUOTE!
Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg