Asiakaspalvelu
arkisin klo 8-16

p. 010 327 2220

Nouto - ja kierrätyspalvelu suursäkeissä

Ykkösmyynnin suursäkeillä voit kierrättää helposti jätteet pihamaaltasi! Tilaa Ykkös noutosäkki!

Kierrätys hintoihin lisätään alueellinen noutomaksu alkaen 50€. Mikäli tilaat suursäkkien noudon lisäksi toimitettavia, esim. sorajalostesuursäkkejä, noutomaksua ei tule, vaan ainoastaan toimituskulut riippuen suursäkkien määrästä. 

Suursäkkitoimituksen yhteydessä saat siis noutorahdin täytetyille kierrätys-säkeille veloituksetta!

Ykkösmyynnin omat suursäkit saa täyttää täyteen asti. Otamme myös vastaan muiden toimijoiden ja valmistajien suursäkkejä!

Huomioithan, että noudamme täyttämäsi kierrätyssäkit nosturiautolla pihaltasi. Laita noudettavat suursäkit pihalle niin, että auto voi esteettömästi noutaa ne kyytiin. Nostoetäisyys autolla on noin 6 - 10 metriä.


 USEAMPI SÄKKIKOKO!
 SYYSTARJOUS 55 € / 1000L SÄKKI!
 VALMIIT NOUTO PAKETIT!
 NOPEAT SUURSÄKKI NOUDOT!
 VALMIIT NOUTO PAKETIT!
 UUTUUSTUOTE!
 UUTUUSTUOTE!
 USEAMPI SÄKKIKOKO!

Betonijäte nouto

Hinnat alkaen 70.00 €
Tutustu ja tilaa

Kätevä suursäkkinouto

Kierrätys-säkki on vaihtoehtona helpompi käsitellä, kuin vaihtolava. Sen saa mahtumaan pienempään tilaan ja sen noutaminen tehdään nosturiautolla, jonka nostoetäisyys on jopa 10 metriä. Näin suursäkin saa ahtaampaankin pihaan, tai paikkaan tai aseteltua esimerkiksi mahdollisimman lähelle jätteitä, joita sinne ollaan laittamassa. Valikoimastamme löytyy myös erittäin suuri 4 m3 suursäkki ja kaksi sellaista, vastaakin normaalia vaihtolavaa, jota talkoissa käytetään. Suursäkkien asettelu pihamaalla on vaihtolavaa helpompaa ja ne saa myös usein lähemmäksi poisheitettäviä jätteitä. Suursäkkiä voi myös liikuttaa paikasta toiseen pihamaalla, niin kauan kuin suursäkkiä jaksaa raahata.

Lajikkeet

Puutarhajätteiden osalta voit kerätä samaan säkkiin haravointijätettä, risuja, lehtiä, oksia, tai maa-aineksia. Mikäli haluat toimittaa meille puutarhan haravointijätettä (lehtiä ja pieniä risuja haravoinninjätteenä), pakkaa säkkiin vain näitä jakeita.

Kierrätysjätettä/Rakennusjätettä ovat mm. muoviputket-astiat (jotka eivät kuulu muovinkierrätykseen), posliini, metalli, lasi ym. sekä kaikki kodin irtaimistot varastoista ja kellareista, tai esimerksi talon remontista syntyvät rakennusjätteet.

Puujätettä ovat kaikki käsittelemättömät puutavarat, kuten lautatavara, lämpökäsitelty puu tai keittiön puukaapit.

Betonijätettä ovat kaikki betoni ja tiilijäte, esimerkiksi laattojen purkamisesta pihamaalta. 

Toimi näin:

  • käytä jo valmiiksi varastossasi olevia tyhjiä, käytettyjä suursäkkejä (otamme vastaan kaikkien toimittajien suursäkkejä) tai valitse paketti, missä on mukana tyhjä suursäkki. Täytä säkki puutarhajätteellä tai muulla Ykkösmyynnin hyväksymällä kierrätysjätteellä. 
  • jos tarvitset tyhjiä suursäkkejä, tilaa niitä verkkokaupastamme. Toimitamme ne sinulle lähimpään postiin.
  • tilaa nouto tai jos tilaat suursäkkituotteita, tilaa samassa yhteydessä säkkien poisvienti.
  • Mikäli sinulla on kysyttävää noutopalvelusta, asiakaspalvelijamme auttavat mielellään! Voit olla yhteydessä sähköpostilla, puhelimitse p. 010 327 2220 tai yhteydenottolomakkeella.
  • Tarvittaessa voit lukea lisää tuote - ja kuljetushinnastosta

 

Kierrätyksestä

Tilatessanne kierrätyssäkki noudon, varmistattehan että tilatuille kierrätyssäkeille on valittu oikea suursäkki koko. Veloitamme erotuksen jälkikäteen, mikäli kierrätyssäkeille on valittu väärä kokoluokka. Tarvittaessa voitte kysyä lisätietoa asiakaspalvelustamme.

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg