Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Kierrätyssäkkinoudot suursäkeissä

Ykkösmyynnistä kierrätyssäkkinoudot rakennus - , puu - ja betonijätteelle kätevästi suursäkeissä!

Noudamme kierrättettävää jätettä suursäkeissä pois pihamaaltasi. Tilaa näppärät noudot verkkokaupastamme. Voit tilata myös tyhjät suursäkit, mikäli sinulla ei niitä valmiina ole. Löydät myös tyhjät suursäkit osalta jälleenmyyjistämme.

Ykkösmyynnin suursäkit voidaan täyttää täyteen asti!

Katso tästä kierrätyssäkkien noutoa koskeva ohjevideo!


 USEAMPI SÄKKIKOKO!

Rakennusjäte nouto

Hinnat alkaen 55.00 €
Tutustu ja tilaa
 USEAMPI SÄKKIKOKO!
 PUUJÄTE + SUURSÄKIT!
 USEAMPI SÄKKIKOKO!

Puujäte nouto

Hinnat alkaen 35.00 €
Tutustu ja tilaa
 USEAMPI SÄKKIKOKO!
 SEKALAINEN TALKOOJÄTE!

Talkoojäte nouto

Hinnat alkaen 55.00 €
Tutustu ja tilaa
 UUTUUSTUOTE

Ykkösmyynnistä saat tyhjät suursäkit, sekä jätekierrätyksen esimerkiksi, puu - , rakennus, tai betonijätteelle. Kierrätä turhat remontissa syntyneet jätteet suursäkeissä ja edistät vihreämpää tulevaisuutta. Kierrätys suursäkeissä on yksinkertaista.

Toimintaohje

  • tilaa tyhjä suursäkki verkkokaupasta tai käytä jo valmiiksi olevaa (otamme vastaan kaikkien toimijoiden suursäkkejä)
  • täytä tyhjä suursäkki esim rakennus – , puu - , tai betonijätteellä
  • tilaa nouto verkkokaupastamme
  • noudamme suursäkit pois 1 – 5 päivän kuluessa nosturiautolla (nostoetäisyys 6 – 10 m)

Saat meiltä myös kierrätyksen puutarhajätteille, kuten maa-ainekset, sekä haravointijätteet!

Kierrätyssäkit, noutosäkit, Ykkös noutosäkit!

Ykkösmyynnin noutosäkit, eli Ykkös noutosäkit, ovat ammattimaiseen kierrätykseen soveltuvia suursäkkejä. Suursäkkeihin pystyy pakata erilaisia kierrätysjätteitä, kuten rakennusjättetä, tiili ja betonijätteit’, tai puujätteitä. Rakennusjätteitä lajittelemalla säästät huomattavan määrän jätekustannuksissa ja suosittelemmekin tilaamaan eri jätteille omat suursäkit, joihin jätteet voidaan lajitella. Tarvittaessa voit myös pakata kaikki rakennusjätteet samaan suursäkkiin ja me kierrätämme ne puolestasi. Kierrätyssäkeissä lajitteleminen on helppoa ja suursäkkejä löytyy useasta eri kokoluokasta. Saat tilattua tyhjät suursäkit meidän kauttamme, tai voit noutaa tyhjät suursäkit jälleenmyyjiltämme. Voit myös hyödyntää jo valmiina olevia suursäkkejä, ja Ykkösmyynnissä otammekin vastaan kaikkien toimijoiden suursäkkejä.

Nouto

Kierrätyssäkit on loistava tapa siivota pihalta turhat jätteet pois ja suursäkkeihin jätteitä pakatessa, ei haittaa, vaikka kuorma-auto ei aivan viereen pääsisikään, koska noudamme kierrätyssäkit nosturi kuorma-autolla. Nosturilla suursäkkien nostaminen onnistuu 6–10 metrin päästä. Nosturilla voidaan myös nostaa suursäkit aitojen tai muiden esteiden yli, joten aidatulta takapihaltakin on helppo kierrättää jätteet ja romut Ykkös noutosäkeissä!

Miksi kierrättää?

Kierrätys on tapa säästää luontoa ja pitää maisema kotipihassa, tai työmaakohteessa puhtaana. Kun kierrätys hoidetaan ammattimaisesti, kuten Ykkösmyynnissä, saadaan jätteet jatkokäsiteltyä joko uudestaan materiaaliksi, tai energiaksi. Tällä pienellä tavalla säästämme luonnonvaroja ja myös pienennämme ilmastopäästöjä. Ammattimainen jätteiden kierrätys on meille oleellinen asia säästää luontoa ja pysyä ekologisena yrityksenä.

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg