Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Laadukas kiipeilyteline Ykkösmyynnistä nopealla toimituksella!

Kiipeilyteline varastaa huomion! Ykkösmyynnistä nyt laadukas kiipeilyteline monipuolisiin leikkeihin!

Suursäkkitoimitusten yhteydessä tilattuna toimitetaan samalla rahdilla. Erikseen tilattuna tuotteen hintaan lisätään alueellinen rahti alk 70€. 


2,790.00 €
Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%Tilaustuote, toimitusaika noin 1 viikko
Kiipeilyteline verkkohäkki

Kiipeilyteline on loistava valinta liikkumiselle ja leikkimiselle. Kiipeilytelineiden monipuolisuus leikeissä on juuri sitä, mitä lapsi ja nuori kaipaa. Kiipeily kehittää hyvin lapsen motorisia taitoja ja kehonhallintaa. Kiipeilytelineeseen ympärille voi loihtia monipuolisia leikkejä, kuten yhdistää telineleikit hiekkalaatikkoon tai keinuun. Pihamaalla kiipeilyteline varastaa huomion ja houkuttaa leikkimään kaiken ikäisiä, jolloin loppu on vain mielikuvituksen varassa!

Ykkösmyynnistä saatavat kiipeilytelineet sopivat niin pihapiiriin, kuin puistoihin. Ne ovat valmistettu erittäin turvallisiksi ja kestämään pitkäaikaista kulutusta, sekä käyttöä. Kiipeilyteline on hyvä sijoittaa pihamaalle keskeiselle paikalle, josta lasten leikkejä on hyvä seurata. Kaikki leikkipihaan sijoitettavat leikkilaitteet on hyvä suunnitella kokonaisuutena. Näin siirtyminen esimerksi keinusta hiekkalaatikkoon tai kiipeilytelineeseen sujuu vaivatta.

Kiipeilytelineen osat

Kiipeilytelin verkkohäkki on suunnittelultaan solakka, ja tehty sopivaksi kaikille, jotka pitävät kiipeilystä ja roikkumisesta.

 • runko on valmistettu liimapuusta
 • tolppien päässä muoviset tupet suojaamassa sääolosuhteilta
 • kiipeily seinä on luistonestävä ja vedenpitävä vaneri- tai HPL-levy
 • ei teräviä reunoja tai kulmia, jotka voisivat raapia
 • tangot ovat ruostumatonta terästä
 • teräsköydet punottu polypropeenilla ja yhdistetty kestävillä muovielementeillä
 • kestävät kiipeilykivet
 • kuumasinkityt teräsankkurit pohjassa, estävät puuosia maakosketuksessa ja suojaavat niitä mätänemiseltä, sekä lisäävät käyttöikää

Tekniset tiedot

 • kiipeilytelineen pituus 1,62 m
 • kiipeilytelineen leveys 0,91 m
 • kiipeilytelineen korkeus 2,3 m

Toimitus ja asennus

Kiipeilytelineet voidaan toimittaa samassa yhteydessä suursäkkien kanssa, tai erikseen. Mikäli toimitus tulee suursäkkitoimituksen yhteydessä, ei erillistä rahtia tule. Kiipeilytelineet eivät ole valmiiksi kasattuja, mutta jokaisen pakkauksen mukana tulevilla asennusohjeilla on kokoaminen helppoa. 

Turvallinen leikkipiha pohjustetaan huolellisesti, mikäli perustupaikan alla on pehmeää savimaata tms. Ammattitaitoiset myyjämme auttavat perustuksien suunnittelussa. Mikäli leikkipaikka perustetaan savimaalle, suosittelemme pintamaanpoistoa. Perustusalue täytetään kantavalla kalliomurskeella ja pintamateriaaliksi valitaan turvahiekka 1-8 mm. Ennen kalliomursketäyttöä savimaan alle kannattaa lisätä suodatinkangasta, jotta maa-ainekset pysyvät erillään.

Toimitus aika on 2-7 arkivuorokautta. Kannattaa hyödyntää rahtivapaus, sillä kiipeilytelineen rahti on 0 euroa, kun tilaat samalla suursäkkituotteitamme.

Kiipeilytelineet Ykkösmyynnistä

Ykkösmyynnistä saatavat kiipeilytelineet ovat tarkoin valittuja ja ne kestävät kovaakin kulutusta. Kiipeilytelineiden maahantuoja on Leikkiturva oy ja heidän tuotteensa ovat tehty aina mahdollisimman turvallisiksi.

Turvallisuus

Turvallinen alusta on kaiken a ja o. Alle asennettu turvahiekka joustaa, se ei tiivisty eikä kovetu. Näin pidetään lasten ja nuorten leikkipaikka mahdollisimman turvallisena ja vältytään ikäviltä haavereilta. Kiipeilytelineen verkkohäkki on 2,3 metriä korkea, joka on hyvä huomioida turvahiekan paksuudessa. Turvahiekka 1-8 mm asennetaan noin 30 cm:n syvyydeltä, kun putoamiskorkeus on alle 2,3 m. Yli kahden metrin pudotuksiin pitäisi laittaa turvahiekkaa noin 40 cm paksuudelta.

Kiipeilytelineen sijoittaminen pihamaalla on hyvä olla mahdollisimman keskeisellä paikalla, jolloin lasten leikkejä on helpompi seurata, ja saadaan taattua mahdollisimman turvallinen leikkiympäristö.

 

 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

 UUTUUSTUOTE

Jousikeinut

Hinnat alkaen 600.00 €
Tutustu ja tilaa
Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg