Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Kivituhkat irtotavarana

Kivituhka irtotavarat

Irtotavara toimitukset vain ydintoimitusalueellemme. Katso irtotavara toimitusalueet täältä! Irtotavaratoimitusten rahtihinnat sivun alaosassa!

Tilaa kivituhkat irtokuormina pihaasi toimitettuna! Toimitusaika irtotavara toimituksille 1 - 5 arkivuorokautta.

Irtotavaratoimituksiin lisätään alueellinen rahti! (Tarjouskuormat sisältävät alue 1 rahdin).

Katso tarvittaessa ohjevideo irtotavaran toimituksesta tästä!


 KATSO IRTOTAVARATARJOUKSEMME!
 KATSO IRTOTAVARATARJOUKSEMME!
 IRTOTAVARA!
 UUTUUSTUOTE!

Ykkösmyynnistä kivituhkat irtotavarana toimittetuna suoraan pihaasi.

Voit tilata kivituhka kuormat irtotavarana suoraan verkkokaupastamme ja toimitamme ne sinulle 1 - 5 arkivuorokauden kuluessa. Irtotavara kuormat toimitetaan kippiautolla, jolla kuorman pystyy purkamaan, minne kuorma-auto pääsee peruuttamaan. 

Ykkösmmyynistä saat kivituhkat irtotavara toimituksena useassa eri koko - ja värivaihtoehdossa. Kivituhkaa käytetään paljon laattojen asennuksessa, pihapoluissa, sekä pihojen pinnoissa. Kivituhka on suosittu pihan pintamateriaali ja esimerkiksi 0 - 4 mm mäntsälänmusta kivituhka on erittäin kaunis pihapolulle, sekä pihan pintaan. Se sopii myös erittäin hyvin tummien laattojen asennukseen. Kotkanpunainen kivituhka 0 – 6 mm on myös erittäin kaunis tuote pihan pintamateriaalina ja sopii myös hyvin pihapoluille ja laattojen asennukseen. Pihapoluilla käytettäessä esimerkiksi mustia laattoja voidaan pihapolku rakentaa muuten kotkanpunaisella kivituhkalla, jolloin saadaan kaunis punamusta väri pihaan. Harmaa-valkoinen kivituhka 0 – 8 mm on hieman karkeampi vaihtoehto pihaan, mutta toimii täydellisesti pihan pintamateriaalin. Kaunis harmaa-valkoinen kivituhka antaa pihaan valoisuutta ja tuo keväisen tunnelman. Tuote sopii erityisen hyvin, valkosävyisten kivitalojen pihaan. Laattojen alle asennettaessa 0 – 8 mm kivituhka toimii hyvin, mutta suosittelemme laattojen asennukseen käyttämään vähemmän karkeita raekokoja, kuten 0 – 3 mm tai 0 – 6 mm kivituhka. Näitä perustuotteita saat Ykkösmyynnistä sekavärisenä. 

Irtotavara toimitukset

Irtotavara toimituksia suosittelemme, kun tarve tuotteelle on suuri. Isommissa määrissä irtotavara toimitukset tulevat halvemmaksi ja järkevämmäksi vaihtoehdoksi, kuin suursäkit. Toimitustapa irtotavaralle on kippaus sinne, minne auto pääsee pakittamaan. Tämä vaatii enemmän tilaa, kuin suursäkki toimitukset ja irtotavaralle on hyvä varata noin 4 x 6 m alue (nuppi) vaikka kuljettaja useasti pienempään kasaan saakin kipattua. Myös hyvä muistaa esimerkiksi alle laittaa pressu, jolloin vältytään ylimääräiseltä sotkulta pihamaalla. Toimitamme irtotavaratoimituksia vain ydintoimitusalueellamme.

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg