Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Musta 0 - 6 mm kivituhka

Kivituhka 0–6 mm musta irtotavara

Tummempaakin tummempi kivituhka 0–6 mm musta saatavana irtotavarana.

Irtotavaratoimitukset saatavana vain ydintoimitusalueellamme.


59.00 €
Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%Varastotuote, toimitusaika noin 1-5 työpäivää
0–6 mm musta kivituhka

Ykkösmyynnistä saat 0–4 mm mäntsälänmustan kivituhkan lisäksi myös tummemman 0–6 mm kivituhkan. 0–6 mm musta kivituhka on murskattu ja seulottu erittäin tummasta kalliosta ja siksi sen värisävykin on erittäin tasalaatuisen musta. Kivituhka 0–6 mm musta sopii erittäin hyvin esimerkiksi pihan pintamateriaaliksi, tai laattojen asennukseen. Kivituhka 0 – 6 mm on myös loistava valinta pihapoluille, sekä tummien laattojen asennukseen. Vaalean tai tumman kivitalon pihalla, kivituhka 0 – 6 mm musta näyttäytyy myös erittäin kauniina. Kivituhka 0–6 mm musta on saatavilla irtotavarana, sekä suursäkeissä.

Kivituhka piha

Ykkösmyynnistä saat tilattua kivituhkat esimerkiksi pihan pintamateriaaliksi, kun halutaan tehdä kivituhkapiha. Mustalla kivituhkalla on erityspiirre verrattuna vaaleampiin ja sekavärisiin kivituhkiin, sillä siitä saadaan paljon kovempi ja napakampi kivituhkapiha. Lähes asfalttimainen. Kivituhkapiha on hyvä valinta silloin, kun kaivataan pihan pintaan kovettuvaa materiaalia, joka ei kuitenkaan ole liian karkeaa. Kivituhka kuivalla säällä pölisee, joten kuivalla ilmalla kivituhkapihaa suositellaan hieman kastelemaan pahimman pölyn välttämiseksi. Kivituhka ei myöskään läpäise vettä kovinkaan hyvin. Myös asentaessa kivituhkaa pihan pintaa, suositellaan se aluksi kastelemaan, jotta kivituhka asettuu pihanpintaan paremmin. Kun halutaan heti tiivis ja napakka pinta, kivituhka suositellaan täryttämään. Kivituhkan voi myös jättää painumaan ajan kanssa.

Kivituhkan käyttö

  • laattojen asennus
  • pihan pintaan. Sopii parhaiten musta – valkoiseen pihapiiriin.
  • pihateille, sekä piha poluille
  • luonnonkivien asennus rinteisiin
  • tummien louhekivien asennukseen
  • suihkulähteiden ympärille

Toimitus

Ykkösmyynti toimittaa irtotavara tuotteita ydintoimitusalueella 1 – 5 arkivuorokauden kuluttua tilauksesta. Toimitus tapahtuu perälautapurkuna kasalle kipaten. Varaathan irtotavarakuormaa varten tarpeeksi suuren tilan pihasta, jotta kuorma-auto mahtuu kuorman kasalle kippaamaan. Varmistathan myös ettei kippauksen esteenä ole paksuja oksia, tai lankoja. Lisätietoa toimituksesta saat myös asiakaspalvelustamme.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

 UUTUUSTUOTE!
Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg