Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Kivituhka suursäkit

Ykkösmyynnistä kivituhkatuotteet suursäkeissä toimitettuna koko Manner-Suomeen!

Kysy tarjous, mikäli postinumerosi ei löydy rahditusalueestamme.

Tyhjät suursäkit (arvo 10-15€) voit hyödyntää jätekierrätyksessä!

Nosturiauto toimitukset suursäkeille vain ydintoimitusalueellamme! Muualle Manner-Suomeen lavarahdilla, perälautapurkuna. Katso rahditustavat täältä!

Katso tarvittaessa ohjevideo suursäkkien toimituksesta tästä!


 LAATTOJEN ASENNUKSEEN!
 TUMMA VÄRISÄVY!
 KEVÄÄN HUIPPU TUOTE!
 UUTUUSTUOTE!
 UUTUUSTUOTE!

Ykkösmyynnin kivituhkat

Ykkösmyynnin kivituhkat murskataan ja seulotaan erivärisistä kallioista, joista perinteisin on sekavärinen tuote. Sekavärinen tuote syntyy kun kallio, josta tuote murskataan ja seulotaan, ei ole tasalaatuinen, vaan sisältää useampaa eri värimaailmaa, mutta esimerkiksi kotkanpunainen, mäntsälänmusta, vaaleanharmaa ja harmaavalkoinen kivituhkamme ovatkin erittäin tasalaatuisia ja kauniita tuotteita, esimerkiksi pihan pintamateriaaliksi. Erikoiset kivituhkamme tulevat eripuolilta suomea ja pakkaamme ne suursäkkeihin omalla toimipisteellämme. Ykkösmyynnissä haluamme tuoda kauniita ja erilaisia pihan pintamateriaaliksi soveltuvia tuotteita ja kivituhkamme ovatkin tähän oiva valinta. Toimitamme kaikki kivituhka 400 L, sekä 700 L suursäkeissä. Löydät myös tarvittaessa näytetelineemme jälleenmyyjiltämme, jotta pääset ihastelemaan tuotteitamme luonnollisessa kauneudessaan.

Suursäkkien toimitus ydintoimitusalueella

Toimitamme suursäkit nosturi kuorma-autolla. Nosturi voi nostaa suursäkit 6 – 10 metrin etäisyydelle siitä, mihin kuorma-autolla pääsee ajamaan. Kuorma-auto voi nosturilla nostaa suursäkit myös aitojen tai esteiden yli. Suursäkkien toimitusaika on sesonki aikana 1 – 5 arkivuorokautta. ja pyrimme toimittamaan suursäkit aina mahdollisimman nopeasti ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Suursäkki toimituksen voi myös sopia pidemmälle aikataululle, esimerkiksi talonyhtiön talkoisiin, jos päivämäärä on tiedossa etukäteen. Lisätietoa suursäkkien toimituksesta saat asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi tai soittamalla 010 3272220. Ykkösmyynnin whatsapp palvelee myös arkisin 8 – 16:00 numerosta 0400 936187.

Ykkösmyynnistä kivituhkat suursäkeissä koko Manner-Suomeen!

Ykkösmyynti toimittaa suursäkkejä koko Manner-Suomeen postin lavarahdilla ja ydintoimitusalueellamme toimitamme omalla nosturiautolla. Suursäkit ovat kätevä ratkaisu, kun tarve tuotteelle ei ole hirveän suuri ja halutaan välttyä mahdolliselta sotkulta, joka aiheutuu irtotavara kuorman kippauksesta. 

Suursäkkejä voi tilata myös useampaa eri laatua samaan aikaan, kuten kivituhkaa laattojen asennukseen tai multaa nurmikon perustamiseen, tai hiekkaa hiekkalaatikkoon. Irtotavara kuormissa tämä ei onnistu samalla tavalla. Suursäkkien toimitus ydintoimitusalueellamme tapahtuu nosturiautolla, joten suursäkkien nosto onnistuu esimerkiksi aitojen, tai ojien yli. Nosturiauton nostoetäisyys on noin 6 - 10 metriä, siitä mihin kuorma-autolla pääsee ajamaan. 

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg