Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Ykkösmyynnin klapisäkki lämmittää

Ykkösmyynnistä polttopuut pop up tuotteena!

Työntekijöiden harrastuksena pilkkomia klapeja. Tuotteen saatavuus vaihtelee.

Tulossa lisää varastoon alustavasti elo - syyskuussa.

Puulaji koivu. Keskimitta noin 35 cm. Sisältää halottuja klapeja ja pyöreitä klapeja!
Ykkösmyynnistä nyt polttopuut klapisäkissä. Tuomme myyntiin pop up tuotteena klapisäkit, joiden saatavuus vaihtelee tuotteen myynnin mukaan. Tuote on tehty Ykkösmyynnin työntekijöiden harrastuksena, käsityönä. Kaadamme, halomme, säkitämme ja kuivaamme suursäkit harrastuksena, jonka johdosta klapien saatavuus on vaihtelevaa. Tuomme aina uusia klapisäkkejä saataville, kun olemme saaneet puut pakattua ja kuivatettua. Klapit ovat suomalaista koivua. Puut heitellään klapisäkkiin, joten mittayksikkönä käytetään heittokuutiota. Suursäkin tilavuus on 1400 L. Ykkösmyynnistä saat nyt kaikkien maa-ainesten lisäksi klapisäkit, vaikka talvella takan lämmitykseen. Toimitamme suursäkkituotteitamme Uudellamaalla ja osittain Päijät-Hämeessä.

Klapeja tarvitaan

  • talojen takanlämmitys
  • saunan kiukaan lämmitys
  • paljun kamiinan lämmitys
  • nuotion teko

Klapisäkki

Pakkaamme polttopuut klapisäkkeihin, jotka ovat tehty ja tarkoitettu klapien säilyttämiseen. Klapisäkki on ventiloitu eli ilmastoitu suursäkki. Säkin kaksi sivua ovat kokonaan tehty verkkokankaasta, jotta ilma kiertää tehokkaasti ympäriinsä. Klapisäkki valmistetaan polypropeenista. Säkin kaksi sivua on kudottua tasaneulosta ja kaksi sivua verkkokangasta. Klapisäkki on tasapohjainen ja suursäkissä on pohjassa kaksi kippauslenkkiä, joiden avulla säkin saa kipattua ylösalaisin koneellista tyhjennystä varten.

Toimitus

Klapit toimitetaan suursäkeissä nosturiautolla. Klapien yhteydessä voidaan toimittaa myös muita suursäkki tuotteita. Polttopuut toimitetaan suursäkki tuotteiden yhteydessä veloituksetta, muuten hintaan lisätään toimitusmaksu alkaen 50 €. Toimitusaika klapeille on 1–5 arkipäivää, mutta tuotteen saatavuus vaihtelee ajoittain. Tuomme klapeja saataville aina kun mahdollista. Kysy lisää asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi .

Kierrätys

Ykkösmyynnissä suosimme kierrättämistä ja sen takia meiltä saat tilattua kierrätyspalvelun jätteille suursäkeissä. Täytä tyhjät suursäkit jätemaalla, tai rakennusjätteellä ja tilaa meiltä nouto niille. Noudamme kaikkein toimijoiden suursäkkejä. Ykkösmyynnistä saat myös tilattua tyhjät suursäkit tai hyödynnettyä, jo aikaisemmassa tilauksessa tulleita suursäkkejä. Kierrätys kannattaa. Suursäkit itsessään kuuluvat energia jätteeseen.

 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

 USEAMPI SÄKKIKOKO!
 UUTUUSTUOTE!
 PALJUKÄRRY VUOKRATTAVAKSI!
Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg