Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Kuorikatteet suursäkeissä

Koristekuorikatteet ja mäntykuorike suursäkeissä Ykkösmyynistä!

Suursäkkien toimitus nosturiautolla ydintoimitusalueellamme. Muualle Manner-Suomeen lavarahdilla, perälautapurkuna. Katso toimitusosoitteet tarvittaessa tuote - ja kuljetushinnastosta.

Katso tarvittaessa ohjevideo suursäkkien toimituksesta tästä!


Kaakaokuorikate 50 l

Hinnat alkaen 34.00 €
Tutustu ja tilaa

Ykkösmyynistä saat koristekatteet, kaakaokuorikatteet, sekä mäntykuorikkeen suursäkeissä toimitettuna suoraan pihaasi. Toimitamme koristekatteita, sekä kaakaokuorikatetta 1000 L suursäkeissä ja mäntykuoriketta 800 L suursäkissä. Mäntykuoriketta saat myös tilattua suuremmat määrät irtotavarana ja kaakaokuorikatetta pienemmät määrät 50 L pusseissa.

Käyttö

Kuorikatteita ja värihakkeita käytetään istutusten ja kasvien juurella estämässä rikkaruohon kasvua, sekä sitomassa kosteutta. Yleisin käytetty kuorikate on mäntykuorike, jota saadaan männyn sahauksesta. Mäntyä sahatessa kuorike otetaan talteen, jotta se voidaan hyödyntää viherrakentamisessa. Kuorikate sitoo maasta kosteutta kasveille, sekä estää rikkaruohoja kasvamasta.

Väri - / koristekatteita käytetään myös kasvien ja pensaiden juurella tuomaan kauneutta puutarhaan. Värikatteet löydät punaisen, ruskean, sekä mustan värisenä.

Kaakaokuorikate on harvinaisempi käytetty tuote istutusten ympärillä. Kaakaokuoriketta saadaan, kun kaakaopapuja kuoritaan esimerkiksi suklaan valmistusta varten, jolloin kaakaopavun kuori otetaan talteen ja uudelleen käytetään viherrakentamisessa. Kaakaokuorike on erittäin ravinteikasta kasveille ja sitoo erittäin hyvin kosteutta.

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg