Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Kurtturuusun poisto ja hävittäminen

Ykkösmyynnistä kurtturuusujätteiden nouto kätevästi suursäkeissä!

Tilaa tyhjät suursäkit, tai nouda ne lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Otamme vastaan kaikkien toimijoiden suursäkkejä.

Katso noutosäkkien ohjevideo tästä!


60.00 €
Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%Varastotuote, toimitusaika noin 1-5 työpäivää
Kurtturuusu on vieraslaji, jonka kasvattaminen kiellettiin 1.6.2022. Sen myynti, maahantuonti ja ostaminen on myös kielletty. Kurtturuusua ei saa päästää leviämään ympäristöön, jonka vuoksi se on hävitettävä. Kurtturuusun tunnistaa sen kurttumaisista ja kurttupintaisista lehdistä. Kurtturuusut ovat noin 30 – 150 cm korkeita pensaita ja sen lehdet voivat olla joko vaaleanpunaiset, tai valkoiset. Kurtturuusu kukkii kesä – syyskuussa. Se on tiheää kasvustoa muodostava pensas, jonka loppukesästä kukkivat marjat ovat punaisia ja hieman litistyneen muotoisia.

Toimi näin

  • Tilaa suursäkit verkkokaupasta tai nouda ne jälleenmyyjältämme
  • Leikkaa kurtturuususta runko ja oksat pois
  • Laita runko ja oksat suursäkkiin
  • Kaiva juuristo pois maasta
  • Laita kurtturuusun juuristo omaan suursäkkiin
  • Tilaa nouto Ykkösmyynnistä
  • Noudamme kurtturuusun jätteet 1 – 5 arkivuorokauden kuluttua tilauksesta

Ykkösmyynti tarjoaa yksinkertaisen ja helpon ratkaisun kurtturuusujen hävittämiseen. Tilaat vain tyhjät suursäkit verkkokaupasta, tai noudat ne jälleenmyyjiltämme, jonka jälkeen kurtturuusut kaivetaan ylös ja laitetaan suursäkkiin. Tämän jälkeen voit tilata meiltä noudon suursäkeille ja tulemme noutamaan suursäkit pois ja hävitämme kurtturuusun ammattimaisesti.

Kurtturuusu poistetaan leikkaamalle ensin runko ja oksat irti juuristosta, jonka jälkeen ne heitetään suursäkkiin. Tämän jälkeen juuristo kaivetaan ylös maasta ja sijoitetaan toiseen suursäkkiin. Kurtturuusun poistamisen jälkeen, on hyvä seurata maastoa ja varmistaa, ettei kurtturuusu lähde uudestaan kasvamaan. Kurtturuususta voi jäädä maahan siemeniä, kiulukoita tai juuren osia, jotka lähtevät uudestaan itämään, mikäli niitä ei ole poistettu huolellisesti. Ykkösmyynti tarjoaa myös tarvittaessa kurtturuusujen poiston ja jatkohoito-ohjeet, joilla päästään kurtturuususta kertaheitolla eroon. 

Pyydä tarjous kurtturuusujen poistoon soittamalla 050-4361717 tai 0400936187. Voit myös lähettää meille Watsapp viestejä.

Noutoaika on tilauksesta 1–5 arkivuorokautta sesonkiaikana ja 1 – 14 arkivuorokautta talvikautena. Noudamme suursäkit nosturiautolla, jonka nostoetäisyys on noin 6–10 metriä. Varmistathan, että suursäkit on sijoitettu niin, että kuorma-auto pääsee ne nosturilla nostamaan pois, eikä edessä ole esteitä, kuten voimavirtalankoja, tai isoja puun oksia. Lisätietoa noudosta saat myös asiakaspalvelustamme.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

 Sopii kaikille jätteille!

Maa-ainesjäte nouto

Hinnat alkaen 35.00 €
Tutustu ja tilaa
 PAKKAA LEHDET JA RISUT!

Puutarhajätenouto

Hinnat alkaen 25.00 €
Tutustu ja tilaa
 UUTUUSTUOTE!
Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg