Tervetuloa uusittuun verkkokaup­paamme!

Määrälaskuri

luonnonhiekkaHuomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Leikkihiekka 0-4 mm raekoko

Kakkutakuu! Leikkihiekkakakut onnistuvat varmasti, sillä hiekan seosaineena on hieman silttiä, joka on hiekojakoista savea. Hanki kotipihan hiekkalaatikkoon suoraan luonnon soraharjusta seulottua hiekkalaatikkohiekkaa. Seulotun leikkihiekan raekoko on 0-4mm. Leikkihiekka on todella monipuolinen käyttökohteiltaan. Lasten hiekkalaatikkoon sopiva leikkihiekka on juuri sopivan kosteaa ja rakeista hiekkakakkujen, -linnojen ja – veistosten tekoon. Hiekkalaatikkoleikeissä vain mielikuvitus on rajana! Leikkihiekka soveltuu hyvin myös jo valmiin nurmikon ilmaukseen. Leikkihiekkaa voidaan käyttää myös pihalaattojen ja pihakivien asennukseen sen tiivistyvän ominaisuuden johdosta. Hiekkalaatikkohiekkaa käytetään myös öljyvuotojen torjuntaan. Pelastuslaitokset käyttävät hiekkalaatikkohiekkaa kolaripaikoilla öljyvuotojen imeyttämiseen maasta. Leikkihiekkaa voidaan käyttää myös uimarannoille ja kasvimaan ilmaukseen. Tässä onkin siis todellinen monitoimituote sekä kotiin että mökille!

Tarkista tarvittaessa raekoko ja värisävy lähimmän jälleenmyyjän luona näytetelineestämme.
Leikkihiekka - tuotetiedot

Saatavilla olevat pakkauskoot:

16 kg ämpäri                                             6,90 €/kpl

55 x 16 kg ämpäri lavalla                        379,50 €/lava

400 L suursäkki (n. 500 kg)                    72 €/ kpl

700 L suursäkki (n. 1000 kg)                  92 € / kpl

Irtotavarana 5 m3 ylöspäin a' 30 € /m3 + rahti.

Tuotteen väri on keltainen-ruskea.

Voit laskea tarvitsemasi määrän mittaamalla hiekkalaatikkosi tai alueesi pinta-alan. Kerro pinta-ala tarvitsemallasi syvyydellä ja saat tulokseksi tarvittavan määrän. Esimerkki: hiekkalaatikon koko on 2m x 2m = 4m2. Syvyydeltä hiekkaa tarvitaan n. 30 cm. 4 x 0,3 = 1,2 eli tarvittava määrä on yhteensä 1,2m3. Autamme mielellämme myös asiakaspalvelussa tuotteiden tarpeen arvioinnissa.

Tietoa leikkihiekasta ja muista hiekkatuotteista

Soraa pienemmistä rakeista koostuva maalaji on hiekkaa, isommat rakeet ovat kiviä. Sora ja hiekka ovat peräisin luonnonharjuista. Soraa käytetään teiden pintaan, rakennustyömailla kantavina aineksina, nykyisin soravarantojen ehtyessä käytetään murskeita. Hiekkaa käytetään muun muassa savisten maiden keventämiseen esimerkiksi puutarhoja ja viljelmiä perustettaessa. Hiekka on kuivana kuohkeaa ja irtainta, mutta se kantaa painoa. Hiekka on haluttua maanparannusainetta, sillä sen hiushuokoisuus on heikko ja hiekka näin läpäisee hyvin vettä. Kun raekoko alkaa nollasta, kaikkein hienorakeisin aines (pöly) on mukana. Leikkihiekkana käytetäänkin yleisesti muuraushiekkaa 0 - 4 mm. Muita hiekkatuotteita ovat muun muassa luonnonhiekka 0-8mm, turvahiekka 1-8mm sekä luonnon täytehiekka 0-50mm. Luonnonhiekkaa 0-8mm käytetään yleisesti vanhojen talojen pihapiirissä ja suodatinhiekkana. Tuote sopii myös betonin raaka-aineeksi ja sadevesiputkien ympärille, sillä nimestään huolimatta, luonnonhiekka 0-8mm ei sisällä hienojakoista pölyä. Turvahiekka 1-8mm on luokiteltu, joustava hiekka esimerkiksi lasten leikkikentille tai salaojien päälle. Turvahiekkaa voidaan käyttää myös rannoilla tai vanhojen talojen pihapiirissä. Koska turvahiekka ei sisällä hienojakoista pölyä, se joustaa eikä kovetu. Luonnon täytehiekka 0-50mm on seulottu luonnonhiekka, joka sisältää kiviä. Se sopii myöskin vanhojen talojen pihapiiriin, ojien täyttöön, peltoteiden pintaan ja luonnolliseen maisemointiin. Luonnonhiekkaa 0-50mm voidaan käyttää myös nurmikkopihan tai kasvimaan perustukseen, kun alla oleva maa on savista, jotta vedenläpäisykyky paranee. Leikkikäytössä olevan säkin nostolenkit suosittelemme leikkaamaan pois turvallisuussyistä, kun säkki on aseteltu sopivaan kohtaan pihallasi. Voit tilata myös tyhjän, sivuilta vahvistetun suursäkin erikseen kohdasta tyhjät suursäkit.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista