Asiakaspalvelu
arkisin klo 8-16

p. 010 327 2220

Lisäpurkupaikka

Tilaa Ykkösmyynnistä suursäkeille lisäpurkupaikka, ja säästät selvää aikaa!

Suursäkkitoimituksien yhteydessä joskus tarvitaan lisäpurkupaikkoja. Purkamalla suursäkkejä eri kohtiin pihassasi, säästät selvää aikaa ja vaivaa.

Palvelun hinta on 20 €/ lisäpurkupaikka. Lisäpurkupaikkoja voit käyttää niin monta, kuin on tilattuja säkkejäkin yhdessä toimitusosoitteessa. Voit kirjoittaa toimitusta koskevat lisäpurkupaikat tyhjään kenttään.

 


20.00 €
Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%Varastotuote, toimitusaika noin 1-5 työpäivää
Lisäpurkupaikalla saavutetaan selkeää etua ajassa ja rahassa. Pihoja, kohteita ja tarpeita on hyvin erilaisia. Suursäkkituotteet ovat käteviä ja kompakteja jo valmiille pihalle ja puutarhalle.

Nosturiauton nostamat suursäkit ovat verrattomia käyttää, kun tehdään valmiissa pihassa erikokoisia pihan ja puutarhan muutostöitä.

Nosturiautomme nostavat aina kuuden metrin päähän, siitä mihin auto pääsee ajamaan. Usein nostoetäisyys onnistuu pitemmällekin. Kun tarvitaan pitempää kantomatkaa, kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, p. 010 327 2220.

Helpottaaksemme asiakkaidemme puutarhatöihin kuluvaa aikaa, tarjoamme lisäpalvelun, lisäpurkupaikan. Tämä tarkoittaa maksullista lisäpurkupalvelua, kun halutaan suursäkkitoimituksen yhteydessä jakaa säkkejä eri kohtiin pihassa, yhdessä toimitusosoitteessa. Lisäpurkupalvelua voi käyttää niin monta kertaa kuin on tilattuja suursäkkejä.

Lisäpurkupalvelua suosittelemme lämpimästi

  • jos maasto on hankala ja etäisyydet ovat pitkiä
  • suursäkkituotteita halutaan etu- ja takapihalle tai ylä – ja alapihalle
  • taloyhtiöiden talkoisiin, esimerkiksi kun on useampi talo yhtiössä
  • pensasaitojen rakentamiseen, säkkejä voidaan laskea muutaman metrin välein
  • ahtaat pihat ja kohteet, kuten siirtolapuutarhat
  • säkkien jako tapahtuu osittain eri kohtiin pihaa ja kun halutaan eri tuotteet eri paikkaan pihassa

Nosturiauto tarvitsee kovan alustan alleen ja aina edes nosturiautolla ei ole mahdollista päästä joka paikkaan. Tämä on hyvä ottaa huomioon purkupaikkoja suunniteltaessa. Vaihtoehto B on hyvä olla olemassa. Kuorma-auto tarvitsee tilaa mm. peruuttamiseen ja käännöksiin. Nosturiautossa on myös takana aina tukijalat, jotka ajetaan esiin ennen nosturin käyttöä. Tukijalkojen tarkoitus on vakauttaa auto nostotyön ajaksi.

Nosturiauton siirtyminen paikasta toiseen purkutehtävissä ei ole ihan simppeli juttu. Kuljettajalla kuluu aikaa siirtojen välissä mm. ajamalla tukijalat sisään, nostamalla laitoja ylös sekä asettamalla nosturi paikoilleen ennen auton siirtoa. Tästä syystä lisäpurku kohteessa on yleensä maksullinen palvelu.

Ykkösmyynnistä voit tilata nosturiauton omaan nostokohteeseen. Nosturiauton käyttö ja paikalla olo hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti. Kysy lisää p. 010 327 2220.

 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

 HUIPPUTARJOUS 20€/m3

Leikkihiekka 0-4 mm

Hinnat alkaen 7.50 €
Tutustu ja tilaa
 SYKSYN HUIPPU TUOTE!

Yleismulta puutarhaan

Hinnat alkaen 37.00 €
Tutustu ja tilaa
Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg