Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Luonnonkivet 30 – 50 mm irtotavara Ykkösmyynnistä

Sekavärinen luonnonkivi 30 – 50 mm ’kananmuna koko’ Ykkösmyynnistä

Irtotavaratoimitukset saatavilla vain ydintoimitusalueellamme. Katso tarvittaessa toimitusalueesi tuote – ja kuljetushinnastosta.


77.00 €
Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%Varastotuote, toimitusaika noin 1-5 työpäivää
Luonnonkivi 30 – 50 mm ’kananmunakoko’ on hyvin soveltuva hieman isommaksi kiveksi esimerkiksi sokkelin ympärille. Luonnonkivi 30 – 50 mm käytetään myös koristekivenä kukkapenkeissä, sekä istutusaltaissa. Luonnonkivet ovat sekavärisiä ja ne seulotaan luonnonsoraharjusta. Luonnonkivi 30 – 50 mm ei suositella käytettäväksi pintamateriaalina pihalla, koska kivi on suhteellisen kookasta ja siinä on vaikea liikkua. Luonnonkivi 30 – 50 mm sopii parhaiten koristekiveksi. Luonnonkivi 30 – 50 mm voidaan myös käyttää kivipenkereissä täytekivenä, isompien luonnonkivien välissä.

Käyttökohteita

  • sokkelin ympärille
  • koristekiveksi istutuksiin
  • koristekiveksi altaisiin
  • täytekivenä pengerryksiin

Toimitus

Ykkösmyynti toimittaa irtotavaratuotteita vain ydintoimitusalueella. Tarkista tarvittaessa toimitusalueesi tuote – ja kuljetushinnastosta. Irtotavaratuotteiden toimitusaika on 1 – 5 arkivuorokautta tilauksesta. Varaathan tarpeeksi suuren tilan toimituskohteesta irtotavarakuormalle (noin 4 x 6 m nuppi). Tarvittaessa neuvomme lisää asiakaspalvelussamme asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi

 

 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Määrälaskuri

luonnonkiviHuomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg