Asiakaspalvelu
arkisin klo 8-16

p. 010 327 2220

Kaunis luonnonkivi kukkapenkkiin

Isompi kukkapenkkikivi 300-500 mm - tai lajitelma ajonestokiviä !

Suursäkissä käsin valikoitu lajitelma! Luonnonkiviä n. 15 - 20 kpl / suursäkissä.

Irtotavarana 5 tn ylöspäin.


155.00 €
Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%Varastotuote, toimitusaika noin 1-5 arkipäivää

Lisäpurkupaikka (+20.00 €)

Tyhjennyspalvelu (+10.00 €)

Luonnonkivet 300-500mm - tuotetiedot

Saatavilla olevat pakkauskoot:

155 € / säkki

77 € / tn irtotavara

Tuotteen väri on sekaväri. Hintaan lisätään alueellinen rahti.

Voit esittää myyntiimme toiveen tietyn kokoisesta kukkapenkkikivestä, kun tilaat kukkapenkkikiveä suursäkissä, sillä meiltä löytyy tätä lajitelmaa 300-500 mm säkissä hieman isompana ja pienempänä. Joissakin säkeissä on siis enemmän alamittaa ja joissakin yläpään kokoa enemmän.

Luonnonkivi – suomalainen luonnontuote!

Luonnonkiviä saadaan Suomen luonnosta muun muassa soraharjuista seulomalla luonnonhiekasta. Soraharjujen vähetessä Uudenmaan maisemista luonnonkivien arvo ja arvostus nousee entisestään. Luonnonkivet ovat vahvaa graniittia ja gneissiä, ja ne ovat hyvin monen muotoisia. Graniitti on Suomessa yleisin kivilaatu. Graniittikiven tyypillisiä piirteitä ovat rakeisuus ja kuviollisuus. Graniitti kuuluu syväkivilajeihin. Gneissi on myös hyvin yleinen kivilaji Suomessa, ja sille on ominaista myös keskirakeisuus ja sen on koostumusraitainen ja raitaisuus on suuntautunutta. Gneissi nimeä käytetään maasälpä- ja kvartsipitoisista kivistä. Grananiittikiveä ja gneissiä ei ole aina helppo erottaa toisistaan.

Luonnonkivien tuotanto

Isot luonnonkivet 300-500 mm ovat Ykkösmyynnin omaa tuotantoa. Seulomme kivet välpällä ja valikoimme kivet käsityönä suursäkkeihin. Luonnonkivien värit ovat upeita ja uniikkeja! Kahta samanlaista kiveä ei ole olemassa, joten valikoima luonnonkiviä 300-500 mm on pieni otanta luonnonkauniista, erilaisista kivistä! Pakkaamme suursäkkiin 15-20 kappaletta luonnonkiviä.

Luonnonkivien käyttöideoita

 • ajonestokivinä pihoissa, tien reunoissa
 • pihan rajauskivinä
 • kivikkopuutarhan rakentaminen
 • rantakivinä
 • kohokukkapenkin rakentaminen
 • leirin rajauskivet
 • kivien käyttäminen istuimena tai kukkaruukkujen alla
 • lasten leikkialueilla
 • yksittäisinä yksityiskohtina pihassa
 • rinneladonnat
 • kivimuurit

Luonnonkiviä tilaustuotteena

Mikäli sinulla on toiveena jokin tietyn kokoinen kivilajitelma, voit esittää toiveesi meille. Säkitämme juuri tietynlaisia ja -kokoisia kiviä säkkiin, kappalemäärät myös sopimuksen mukaan.

Voimme säkittää luonnonkiviä suursäkkeihin aina 800-1000 mm saakka. Tätä suuremmat kivet ja lohkareet toimitamme yleensä irtotavaratoimituksena, sillä mikään suursäkki ei kestä ison luonnonkiven painoa. Isojen kivien toimittaminen (yli 1000 mm) lähtee yleensä liikkeelle siitä, että asiakas tulee paikan päälle valitsemaan sopivat kiven/kivet. Toimitamme kiven/kivet toimitusosoitteeseen. Irtotavaratoimituksessa tulee huomioida se, että kivet voidaan kipata tiettyyn kohtaan pihassa. Kivi/kivet tulee erikseen siirtää asiakkaan pihassa haluttuun paikkaan esimerkiksi traktorilla, pyöräkuormaajalla, nosturilla tms.

Mikäli kiinnostuit isoista kivistä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme  p. 010 327 2220.

 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Määrälaskuri

luonnonkiviHuomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg