Asiakaspalvelu
arkisin klo 8-16

p. 010 327 2220

Luonnonkivet 30-50 mm sekaväri

Tuotekoodi: 6430068190490

Kaunis "kanamunakoko" 30-50 mm sopii moneen piharakentamiseen !

Tarkista tarvittaessa raekoko ja värisävy lähimmän jälleenmyyjän luona näytetelineestämme.


95.00 €
Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%Varastotuote, toimitusaika noin 1-5 arkipäivää

Lisäpurkupaikka (+20.00 €)

Tyhjennyspalvelu (+10.00 €)

Luonnonkivet 30-50mm - tuotetiedot

Saatavilla olevat pakkauskoot:

400 L suursäkki (n. 500 kg)                    95 € / kpl

700 L suursäkki (n. 1000 kg)                  118 € / kpl

Irtotavarana 5 m3 ylöspäin a' 77 € /tn. 

Tuotteen väri on sekaväri. Hintoihin lisätään alueellinen rahti.

Luonnonkivet 30-50 mm sekaväri

Suomalainen luonnonkivi on ainutlaatuisen kovaa materiaalia. Kivi on graniittia ja gneissiä pääosiltaan.  Luonnonkivet ovat syntyneet jääkauden jälkeen soraharjujen muodostuessa. Soraharjuista saadaan eri jakeita luonnonhiekkaa ja luonnonkiviä. Luonnonkivellä siis tarkoitetaan luonnosta peräisin olevaa kiveä, joka on monen muotoinen ja -kokoinen.

Luonnonkivien esiintyvyys ja värisävy

Ykkösmyynnin luonnonkivi 30-50 mm sekaväri on peräisin Kanta-Hämeestä. Kivet seulontaan erilaisilla välpillä ja seulasarjoilla, jolloin saadaan halutun kokoinen kivilajitelma. Sekaväri tarkoittaa kivissä sitä, että lajitelmassa on monenväristä kiveä; punaisen eri sävyjä sekä harmaata vaaleasta sävystä aina tumman harmaaseen sävyyn. Luonnonkivet ovat kauniita ja yksilöllisiä. Niissä on nähtävissä erilaisia raitoja ja kuvioita. Kivikoko 30-50 mm on tyylikäs pikkukivi, ja käytämme tästä kivestä leikkisää lempinimeä, kanamunakivi.

Luonnonkivien käyttö

Luonnonkiviä voidaan käyttää joko sellaisenaan, erimuotoisina sahattuina kappaleina tai kivilaattoina. Erilaiset pihakivetykset kestävät hyvin sään vaihtelua ja kulutusta. Luonnonkivet ovat suosittuja kivetyksessä. Tällaisia kohteita ovat mm. liikenteenjakajissa ja luiskissa sekä puistorakentamisessa. Kivetyksien alla olevat rakenteet tehdään usein kivituhkasta tai betonista.

Luonnonkivi 30-50 mm sekaväri käyttökohteita

  • sokkelin ympärille kivijalan viereen
  • rinneladonnat yksittäin tai isomman mukulankiven kaverina
  • suihkulähteiden ympärille
  • pihapatsaiden ympärille
  • kivetyksien rakentamiseen
  • koristeluun ja askarteluun

Luonnonkivi 30-50 mm sekavärin asennus sokkelin viereen

Luonnonkivi 30-50 mm sekaväri on kaunis kivilajitelma, joka sopii niin puutalojen kuin kivitalojen kivijalan koristeluun. Oletuksella, että kivijalan ympärille on asennettu rakeinen salaojasepeli kosteuden nousun ehkäisemiseksi, koristelukerros tehdään sokkelin pintaan esimerkiksi luonnonkivellä 30-50 mm. Kiville varattu alue voi olla 40 -50 cm leveä. Alle asennetaan suodatinkangas pitämään rikkakasvusto loitolla. Suodatinkankaan päälle ladotaan kiviä sopiva kerros. Tämä kivikoko kannattaa asentaa kasalle, jotta siitä saadaan näyttävä koristekerros. Kun sopiva kivikerros on asennettu, kivet kannattaa viimeistään tässä vaiheessa huuhdella, jotta niiden värisävy tulee esiin. Luonnonkivien pinnassa esiintyy hieman hiesua ja pölyä.

Koneellisen seulonnan ja käsittelyn johdosta luonnonkivisuursäkissä on aina jonkin verran haljenneita ja rikkoutuneita luonnonkiviä.

 

 

 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg