Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Luonnonkivet singeli 16 – 32 mm irtotavarana Ykkösmyynnistä

Tuotteen väri on sekaväri. Tarkista värisävy tarvittaessa jälleenmyyjiltämme.

Irtotavara toimitukset saatavilla vain ydintoimitusalueellamme. Katso toimitusalueet tarvittaessa tuote - ja kuljetushinnastosta.


57.00 €
Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%Varastotuote, toimitusaika noin 1-5 työpäivää
Singeli, eli somero 16 – 32 mm on hieman isompaa kivikokoa, kuin 6 – 16 mm. Tämä isompi luonnonkivi sopii erinomaisesti esimerkiksi sokkelin ympärille. Singeli 16 – 32 mm voidaan myös käyttää koristekivenä istutusaltaissa, sekä laattojen ympärillä pihapolulla. Singeli 16 – 32 mm on sen verran kookas kivikoko, ettei sitä pihan pintamateriaaliksi suositella sellaisille pakoille, jossa ajetaan moottoriajoneuvoilla tai polkupyörillä. Se ei sisällä 0 mm aineista, jonka vuoksi se ei kovetu, vaan jää ’kelluvaksi’. Singelikivi seulotaan luonnon soraharjusta, jonka vuoksi se saattaa sisältää hieman hiesua. Suosittelemme tuotteen huuhtelua, ennen asennusta, tai sen yhteydessä.

Käyttökohteita

  • istutusaltaat koristekivenä
  • pihapolut koristekivenä
  • sokkelin vierusta
  • kiviasetelmien isompien kivien väliin

Toimitus

Ykkösmyynti toimittaa irtotavara tuotteita vain ydintoimitusalueella. Toimitusaika irtotavaroille on 1 – 5 arkivuokautta tilauksesta. Tarkista toimitusalueesi tarvittaessa tuote – ja kuljetushinnastosta. Varaathan irtotavarakuormalle tarpeeksi suuren tilan toimituskohteesta. Noin 4 x 6 metriä riittää hyvin nuppikuormalle. Tarvittaessa voit kysyä lisää asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi

 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

 UUTUUSTUOTE
Määrälaskuri

luonnonkiviHuomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg