Asiakaspalvelu
arkisin klo 8-16

p. 010 327 2220

Luonnonkivet / Singeli 16-32mm sekaväri

Tuotekoodi: 6430068190476

Singeliä sokkeliin !

Singelikivi 16-32mm sekaväri, on kaunis, pyöreäreunainen luonnonkivi, jota voi käyttää useammalla eri tavalla pihapiirissä.

Tarkista tarvittaessa raekoko ja värisävy lähimmän jälleenmyyjän luona näytetelineestämme.


95.00 €
Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%Varastotuote, toimitusaika noin 1-5 arkipäivää

Lisäpurkupaikka (+20.00 €)

Tyhjennyspalvelu (+10.00 €)

Luonnonkivet / singeli 16-32mm - tuotetiedot

Saatavilla olevat pakkauskoot:

400 L suursäkki (n. 500 kg)                    95 € / kpl

700 L suursäkki (n. 1000 kg)                  118 € / kpl

Irtotavarana 5 m3 ylöspäin a' 57 € /m3. 

Tuotteen väri on sekaväri. Hintoihin lisätään alueellinen rahti.

Suomen soraharjut

Singelikiveä seulotaan soraharjuista. Soraharju sisältää luonnonhiekkaa ja -soraa, hienojakoista silttiä, joka sisältää savea sekä luonnon muokkaamia kiviä. Soraharjuista saadaan siis varsin monia eri lajikkeita; leikkihiekkaa, luonnonhiekkaa, luonnonsoraa, sorasepeliä, soratuhkaa, soramursketta ja erikokoisia luonnonkiviä. Soraharjut ovat kadonneet lähes kokonaan Uudeltamaalta soranottojen johdosta. Nykyisin soraharjuja suojellaan luonnon monimuotoisuuden ja maiseman johdosta.

Soraharjujen tuotteet ovatkin katoava luonnonvara. Tulevaisuudessa vuosien päästä luonnonkiviä eikä leikkihiekkaa enää ehkä käytetä pihapiirissä.

Singelin ominaisuudet

Singeliksi kutsutaan pienirakeista kiveä. Singeli 16-32 mm on hyvin yleinen luonnonkivirae. Singeli on ns. seulanpääkiveä, joka saadaan raakahiekkaa seulomalla haluttuun jakeeseen. Singelikivi 16-32 mm soveltuu moneen käyttöön, kuten samankokoinen 16-32 mm sepeli sekaväri. Singeli 16-32 mm läpäisee vettä, ja se on suosittu tuote salaojituksessa, sokkelin ympärillä patolevyä vasten sekä terassirakenteiden alla. Tuote sisältää jonkin verran hiesua ja pölyä, joka saadaan hyvin huuhdeltua tuotteesta pois asennuksen jälkeen. Ykkösmyynnin toimittamat singelikivet ovat sekavärisiä.  Luonnonkivissä on värisävyjä harmaan eri sävyistä punaiseen.

Singelin 16-32 sekavärisen käyttökohteita:

  • käytä singeliä sokkelin ympärillä koristeena
  • salaojitukset
  • rinteet, erilaiset ladonnat
  • sopii myös sokkeliin kosteuden katkaisuun
  • alapohjien kosteuden katkaisuun
  • viherkatot
  • tasakatoilla huopalevyjen päällä

Muita käyttökohteita

Singeli 16-32 mm sekaväristä voidaan käyttää akvaarioissa, viherpuutarhoissa, viherkatoilla, sisä- ja ulkokoristelussa sekä kukka-altaiden istutus- ja koristekatteena. Myös pienempi singeli 6-16 mm sekaväri soveltuu hyvin viherkatoille ja tasakattoisille katoille huopapeitteen päälle.

Singeli 16-32 mm sekavärisen asennus sokkelin ympärille koristekerrokseksi

Singelikivi 16-32 mm voidaan asentaa suoraan sokkelin ympärillä olevan materiaalin päälle, olettaen, että salaojitus on tehty jo talon ympärille. Yleensä tähän tarkoitukseen varataan tuotetta laskemalla talon/sokkelin pituus x leveys esimerkiksi 40 cm ja syvyys 5-7 cm paksuudelta. Singelikivirae asennetaan säkistä lapioimalla haluttu kerrospaksuus talon sokkelin ympärille. Huuhdellaan tarvittaessa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

 KATSO IRTOTAVARATARJOUKSEMME!
Määrälaskuri

luonnonkiviHuomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg