Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Luonnonkivet suursäkeissä Ykkösmyynnistä

Ykkösmyynnistä monimuotoiset luonnonkivet suursäkeissä!

Tilaa luonnonkivet kukkapenkkeihin, penkereisiin, tai pihapoluille suursäkeissä. Saat laadukkaat ja monimutoiset luonnonkivet Ykkösmyynnistä!

Nosturiauto toimitukset suursäkeille vain ydintoimitusalueellamme Muualle Manner-Suomeen lavarahdilla, perälautapurkuna. Katso tarvittaessa toimitusalueesi tuote - ja kuljetushinnastosta!

Katso tarvittaessa ohjevideo suursäkkien toimituksesta tästä!

Suursäkkitilauksesta tulleet tyhjät suursäkit voidaan hyödyntää jätekierrätyksessä! (tyhjän suursäkin arvo 10-15€)


 KIVIMIX!
 VALITSE OMASI!
 UUTUUSTUOTE!

Ykkösmyynnistä saat suursäkeissä monimuotoiset luonnonkivet

Ykkösmyynnistä luonnonkivet kukkapenkkiin, penkereisiin, tai kiviastioihin! Luonnonkiviä voi asetella myös vaikka suihkulähteen ympärille ja meillä on niitä tarjolla iso valikoima.

Luonnonkiviä löytyy, monesta eri kokoluokasta, joita toimitamme sinulle suursäkeissä, sekä tiettyjä luonnonkiviä myös irtotavarana. Meiltä löytyy myös erittäin isot ajonestokivet, tai monumenttikivet, joita voit asentaa pihaasi kauniiksi monumentiksi, tai käyttää niitä ajonestoon. Luonnonkiviä löytyy aina pienestä singeli 6 - 16 mm kivestä, isoon 1500 mm monumenttikiveen asti.

Luonnonkivet eri tarkoituksiin.

Luonnonkivistä pienemmät luonnonkivet eli singelit 6 – 16 mm, sekä 16 – 32mm ajavat sepelin kanssa samaa asiaa. Niitä voidaan käyttää salaojituksissa, tai sokkelin ympärillä, sillä ne ovat raekooltaan tarpeeksi pieniä ja läpäisevät vettä. Ero sepeliin on muoto. Siinä missä sepeli on kalliosta räjäytettyä, teräväkulmaista kiveä, on singeli pyöreää luonnon soraharjusta seulottua kiveä. Singeli, tai toiselta nimeltään somero on erittäin kaunista myös erilaisissa istutuksissa, tai suihkulähteissä.

Kivikokoluokasta 30 – 50 mm, löytyy niin sanottu kananmuna kivi. Tämä kivikoko on tarkoitettu erilaisiin koristuksiin, kukkapenkkeihin, tai miksi ei sokkelin viereenkin. Kivi ladontoihin voi 30 – 50 mm luonnonkivi olla liian pientä, mutta sopii myös tarvittaessa siihenkin.

Seulanpääkivi, eli luonnonkivet 100 – 150 mm soveltuu kiviladontaan, kukkapenkiksi, tai koristeeksi. Yleisemmin käytetty kivikoko sopii myös kiviladontoihin, tai polkujen reunakiveksi.

Isommat kivet, kuten kivimix 150-350mm sopii kaikkeen samaan kuin 100 – 150 mm seulanpääkivikin, mutta sisältäen isompaa yläkokoa, jolloin saadaan laajempi valikoima kiviä, esimerkiksi kukkapenkkiä varten.

Kun taas halutaan vain kukkapenkkikiveä on 300 – 500 mm oikea kivikoko. Tämä käsin tehty suursäkki lajitelma sisältää 15 – 20 kpl kiviä, jotka ovat sopivan jyhkeitä kukkapenkkiä varten. Osa kivistä voi painaa, niin paljon, ettei välttämättä jokainen niitä jaksa nostaa. Meiltä löytyy myös pienempi kukkapenkkikivi lajitelma 250 – 400 mm tähän hätään.

Isot ajonesto, tai monumenttikivet 500  – 800 mm, sekä 900 – 1500 mm ovat tarkoitettu nimensä mukaisesti ajonestoon tai monumentiksi. Nämä järeät kivet toimitetaan yksittäiskappalein ja sijoitetaan suursäkeissä tontille, jonka jälkeen suursäkki leikataan ympäriltä pois ja näin kivi jää juuri oikealla paikalleen. Näitä ajonestokiviä on myös mahdollista tulla paikan päälle katsomaan, sekä valitsemaan itselleen sopiva kivi.

Toimitus

Toimitamme suursäkkejä ydintoimitusalueellamme nosturiauto toimituksella ja muualle Manner-Suomeen postin lavarahti palvelulla. Isot ajonestokivet voidaan nosturiautolla asentaa suoraan paikalleen, jonka jälkeen suursäkin pois leikkaamalla, saat ajonestokiven näkyviin. Toimitusaika ydintoimitusalueella on 1 - 5 arkivuorokautta tilauksesta. Pyrimme toimittamaan suursäkit aina mahdollisimman nopeasti, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Lisätietoa toimituksista saat asiakaspalvelustamme. 

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg