Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Luonnonkivet suursäkeissä Ykkösmyynnistä

Ykkösmyynnistä monimuotoiset luonnonkivet suursäkeissä!

Tilaa luonnonkivet kukkapenkkeihin, penkereisiin, tai pihapoluille suursäkeissä. Saat laadukkaat ja monimutoiset luonnonkivet Ykkösmyynnistä!

Nosturiauto toimitukset suursäkeille vain ydintoimitusalueellamme Muualle Manner-Suomeen lavarahdilla, perälautapurkuna.. Katso tarvittaessa toimitusalueesi tuote - ja kuljetushinnastosta!

Katso tarvittaessa ohjevideo suursäkkien toimituksesta tästä!


 UUTUUS !
 UUTUUSTUOTE!
 UUTUUSTUOTE

Ykkösmyynnistä saat suursäkeissä monimuotoiset luonnonkivet esimerkiksi, kukkapenkkiin tai penkereisiin. Luonnonkiviä voi asetella myös vaikka suihkulähteen ympärille ja meillä on niitä tarjolla iso valikoima.

Luonnonkiviä löytyy, monesta eri kokoluokasta, joita toimitamme sinulle suursäkeissä, sekä tiettyjä luonnonkiviä myös irtotavarana. Meiltä löytyy myös erittäin isot ajonestokivet, tai monumenttikivet, joita voit asentaa pihaasi kauniiksi monumentiksi, tai käyttää niitä ajonestoon. Luonnonkiviä löytyy aina pienestä singeli 6 - 16 mm kivestä, isoon 1500 mm monumenttikiveen asti.

Pienempää singelikiveä käytetään esimerkiksi, pihan pintamateriaalina, tai salaojien - ja sokkelin ympärillä. Isompia luonnonkiviä voit käyttää penkereissä, tai laittaa kukkapenkkikiviksi. Voit myös koristella puutarhaasi laittammalla suurempia luonnonkiviä esimerkiksi suihkulähteiden, tai altaiden ympärille.

Toimitamme suursäkkejä ydintoimitusalueellamme nosturiauto toimituksella ja muualle Manner-Suomeen postin lavarahti palvelulla. Isot ajonestokivet voidaan nosturiautolla asentaa suoraan paikalleen, jonka jälkeen suursäkin pois leikkaamalla, saat ajonestokiven näkyviin.

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg