Metsämultaa moneen tarkoitukseen

Uutuustuote - metsämultaa luonnolliseen pihaan !

Sopivan ilmava ja luonnollinen metsämulta nostetaan suoraan metsästä. Tuote seulotaan 0-25 mm seulan läpi, ei mitään lisättyä eikä mitään lisättävää!

Tuote on nyt tarjouksessa, irtotavaramyynnissä vain 15 €/m3. Tuotteen hintaan lisätään aluekohtainen rahti.

 

 


15.00 €
Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%Varastotuote, toimitusaika noin 1-14 työpäivää
Multa on humuspitoista, orgaanista ainesta, joka syntyy esimerkiksi lehtien maatuessa eli palamisilmiön kautta. Multa sisältää luonnostaan maaperämikrobeja, kivennäisaineita, turvetta, hietaa ja savea.

Multaa voidaan valmistaa myös teollisesti sekoittamalla erilaisia jakeita, kuten turvetta, savea ja moreenia keskenään. Multa yleensä seulotaan tietyn kokoisella seulalla, jotta isot paakut ja kivet saadaan eroteltua pois.

Ykkösmyynnin metsämulta sisältää moreenihiekkaa, turvetta ja hietaa. Metsämulta on kuohkeaa ja hieman hiekkapitoista, ja juuri siksi sopivaa esimerkiksi kuntan alustukseen. Tämä tuote on todella luonnollinen metsämulta, se on seulottu suoraan ylös nostetusta metsämaasta. Metsämulta on seulottu kokoon 0-25 mm. Metsämullan seassa on pientä luonnonkiveä. Metsämultaan ei ole lisätty kalkkia eikä lannoitteita. Metsämulta sopii siis osittain samoihin käyttökohteisiin kuin kalkitsematon havupuumulta. Metsämultaa voi käyttää muihinkin mullan käyttötarkoituksiin, kuten nurmikkomullaksi. Tällöin tuotteeseen lisätään tarvittaessa kalkki ja lannoite. Metsämulta on tarkoitettu ulkokäyttöön.

Käytä metsämultaa, kun haluat tehdä luonnollisen pihan tai metsäreunan luonnollisella multatuotteella.

Metsämullan käyttökohteita ovat:

  • kunttapihat
  • metsän ja metsäreunojen maisemoinnit
  • hapanta multaa tarvitsevat alueet, kuten alppiruusut, mustikat

Kunttapihan perustaminen

Kuntan alle asennetaan luonnonhiekkaa 0-8 mm, täytemaamoreenia tai hiekkapitoista metsämultaa noin 10-15 cm:n paksuudelta. Valmiita kunttalevyjä on saatavilla eri valmistajilla 100-120 cm:n kokoisia paloja. Kunttapalat asennetaan suoraan alustustuotteen päälle tiiviisti. Kastelusta tulee huolehtia sääolosuhteiden mukaan.

 

 

Määrälaskuri

multatuotteetHuomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg