Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Multatuotteet suursäkeissä

Multatuotteet suursäkeissä Ykkösmyynnistä! 

Varmista tarvittaessa toimitustapa osoitteellesi täältä!

Toimitamme suursäkkejä nosturiautolla vain ydintoimitusalueellamme. Muualle Suomeen toimitus lavarahdilla, perälautapurkuna.

Katso tarvittaessa ohjevideo suursäkkien toimituksesta tästä!


 YLEISMULTA TORPANPIHA!
 SYYS ISTUTUKSIIN!

Havupuumulta suursäkki

Hinnat alkaen 106.00 €
Tutustu ja tilaa
 LUOMU TUOTE
 UUTUUSTUOTE

Pihamulta suursäkki

Hinnat alkaen 82.00 €
Tutustu ja tilaa

Hieman multatuotteista

Yleismulta, on multa tuotteista yleisin ja sitä voidaan käyttää kasvien istuttamisesta, aina nurmikon perustamiseen. Yleismulta on tasalaatuinen multa ja sopii siksi hyvin yleiseen käyttöön.

Istutusmulta, on nimensä mukaisesti tehty istutus käyttöön vaateliaimmille kasveille. Toiselta nimeltään perenna multaa käytetään juurikin vaikeiden perenna kasvien, kuten köynnösten ja ryhmäruusujen istuttamiseen.

Havupuumulta, on myös nimensä mukaisesti tehty havukasveille. Havupuumullan yleisimpiä käyttökohteita ovat tuija-aitojen istuttaminen. Havupuumulta ei sisällä lainkaan kalkkia, koska sitä eivät happamanmaan kasvit kaipaa.

Luomupuutarhamulta, on luomuviljelyyn ja istutukseen tehty multa. Se ei sisällä lainkaan kemiallisia lannoitteita, eikä muita vesistöistä tulevia myrkkyjä. Luomumullan lannoitus tapahtuu eläinperäisesti, ja se sopiikin täydellisesti luomuruokaviljelyyn.

Pihamulta, on kalkkimaton ja lannoittamaton multa, jota voidaan käyttää nurmikon perustamiseen, tai isoissa multa täytöissä pohjamultana. Pihamuta täytyy lannoittaa ja kalkita, mikäli siinä haluaa suoraan kasvattaa, esimerkiksi nurmikon.

Täytemaamoreeni on moreenipitoinen aines, joka on tarkoitettu käytettäväksi täytöissä, esimerkiksi ojatäytöissä. Löydät täytemaamoreenin, sekä täytemaamullan irtotavarana edulliseen kuutiohintaan.

Toimitus

Ykkösmyynti toimittaa suursäkkituotteita ydintoimitusalueella 1 – 5 arkivuorokauden kuluttua tilauksesta, sesonkiaikana. Toimitamme suursäkit nosturi kuorma-autolla, jonka nostoetäisyys on noin 6 – 10 metriä, siitä mihin auto pääsee ajamaan. Muualle Manner-Suomeen toimitamme suursäkit postin lavarahdilla. 

Mikäli postinumerosi ei löydy verkkokaupastamme vielä, niin kysy tarjous asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi tai soita 010 327 2220!

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg