Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Multatuotteet irtotavarana Ykkösmyynnistä

Multatuotteet irtotavarana Ykkösmyynnistä!

Ykkösmyynnistä laadukkaat multatuotteet irtotavarana! Tilaa nuppi – tai kasettiautotoimituksin multatuotteet pihaasi.

Irtotavaratoimitukset saatavilla vain ydintoimitusalueellamme. Toimitusalueesi löydät tuote – ja kuljetushinnastosta.

Katso tarvittaessa ohjevideo irtotavaran toimituksesta tästä!


 KATSO IRTOTAVARATARJOUKSEMME!
 IRTOTAVARA!
 IRTOTAVARA!
 SUPER EDULLISESTI!
 KATSO IRTOTAVARATARJOUKSEMME!

Pihamulta irtotavara

Hinnat alkaen 15.00 €
Tutustu ja tilaa
 NYT SUPER EDULLISESTI!

Multaa! Paljon multaa!

Irtotavarana toimitamme suuremmat määrät multaa kerralla pihaasi. Kun tarve on, esimerkiksi nurmikon perustamiselle, saat Ykkösmyynnistä siihen nuppi – tai kasettiauto toimituksena laadukkaan yleismullan! Yleismulta on nimensä mukaisesti yleiskäyttöön suunniteltu multa, jolla istutat perunat, tai perustat vaikka nurmikon!

Saat meiltä myös pohjustuskäyttöön tarkoitetun edullisemman pihamullan, kun täytön tarve on suurempi. Näin voit lisätä yleismullan pintaan, jolloin säästät kustannuksissa.

Myös isompaan tuija-aidan istuttamiseen, tarjoaa Ykkösmyynti teille laadukkaan havupuumullan. Tämä multa on suunniteltu juurikin havukasveille ja kun tuija-aitaa aletaan lyömään pystyyn, on hyvä olla tarvittava määrä havupuumultaa pihamaalla. Toimitamme havupuumullan myös nuppi – ja kasettiauto toimituksin.

Istutuskäyttöön tarkoitettu istutusmulta, on suunniteltu vaateliaimmille kasveille, kuten ryhmäruusuille, pensaille ja muille perennoille. Istutusmultaa on saatavana Ykkösmyynnistä myös irtotavarana, sekä suursäkeissä.

Onko tarkoitus perustaa kasvimaa, mutta viljelykäyttöön tuleva multa ei saisi sisältää myrkkyjä, tai kemikaaleja? Ei hätää! Ykkösmyynti tarjoaa laadukkaan luomupuutarhamullan, joka ei sisällä lainkaan kemiallisia lannoitteita. Tämä luomuviljelyyn tarkoitettu multa on siis sinunkin valintasi!

Isompia täyttöjä tulossa, eikä haluaisi käyttää kallista hiekkaa, tai multaa siihen? Tähänkin on Ykkösmyynnillä ratkaisu! Täytemaamulta, sekä täytemaamoreeni on suunniteltu isompien täyttöjen tekemiseen, sekä maisemointi käyttöön. Tuotteita ei ole lannoitettu, eikä kalkittu, mutta täyttö ja pohjustus tarkoituksessa ajavat asiansa täydellisesti. Esimerkiksi täytemaamoreeni sopii kuntan asennukseen loistavasti!

Irtotavara toimitus

Toimitamme irtotavaratuotteita vain ydintoimitusalueellamme. Irtotavaroiden toimitusaika on 1 – 5 arkivuorokautta tilauksesta ja pyrimme toimitammaan tuotteet aina mahdollisimman nopeasti ja asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Irtotavaratoimitukset tehdään nuppi – ja kasettiautolla, jolloin kuorman purkaminen tapahtuu peruuttamalla pihaan ja kippaamalla tuote kasalle. Varmistathan että pihassa on riittävän suuri tila kuorma-autolle toimia ja kipata kuroma. Lisätietoa irtotavaratoimituksista saat asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi tai 010 3272220.

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg