Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Perus vaihtolava kierrätykseen

Ykkösmyynnistä vaihtolavat yrityksille!

Vaihtolavan hinta, 210 € sisältää lavan tuonnin, max 7 vrk vuokran, sekä tyhjennyksen. Hinnat alv 0 %

Tilaukset sähköpostilla asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi tai soittamalla 010 327 2220!

Vaihtolavojen koko 8-12 m3

Hintaan lisätään punnitusmaksu 25 €, sekä jätekohtainen jätemaksu. Jätehinnat alapuolella!
Ykkösmyynnin vaihtolavapalvelu yrityksille

Vaihtolava, siirtolava, roskalava, näitä nimiähän on monta. Ykkös noutosäkki on pop! mutta välillä tarvitaan hieman isompaa lavaa jätteille. Ykkösmyynnistä saatkin nyt vaihtolavat työmaille helpottamaan kierrätystä.

Saat Ykkösmyynnistä vaihtolavan nyt kierrätyssäkkien ohella!  Ykkösmyynnin jätelavalle mahtuu hyvin tavaraa, sillä kaikki jätelavat ovat 8–12 m3 kokoisia. Voit myös samassa yhteydessä tilata tyhjiä suursäkkejä työmaalle, lajittelun helpottamiseksi. Lajittelemalla suursäkkeihin esimerkiksi puut ja metallit, saat rakennusjätteestä painoa pois, sekä säästät jätekustannuksissa. Suursäkkejä kierrätyskäyttöön löydät meiltä 1 m3, 2 m3 ja 4 m3 kokoluokassa. Ykkösmyynnistä saat vaihtolavat työmaakohteisiin kiinteään tuonti ja tyhjennys hintaan. Vaihtolavat ovat kokoluokaltaan 8–12 m3 ja sopivat hyvin myös pieniin työmaa kohteisiin. Vaihtolavat toimitetaan noin 1–5 vuorokauden kuluttua tilauksesta, aina mahdollisuuksien mukaan, jopa heti seuraavaksi päiväksi.

Kierrätyssäkki vai vaihtolava?

Kun tilaa on pihalla paljon ja jätettä kierrätettäväksi reilusti on vaihtolava loistava ratkaisu, jolla pääsee helposti kierrättämään. Pienempään tarpeeseen, tai jos kierrätettävää materiaalia on useaa eri laatua lajiteltavaksi, on kierrätyssäkki vaihtoehtona ykkönen! Voit myös tilata meiltä suursäkkejä vaihtolavan toimituksen yhteydessä ja lajitella jätteitä paremmin! Kierrätyssäkeille löytyvät omat kiinteät hinnat täältä!

Toimitus

Vaihtolava toimitetaan 1 - 5 vuorokauden kuluttua tilauksesta. Pyrimme toimittamaan vaihtolavat aina mahdollisimman nopeasti jopa seuraavaksi päiväksi. Vaihtolavan hintaan kuuluu vuokra-aikaa max 7 vuorokautta ja lisäpäivistä voidaan sopia erikseen. Lisäpäivät 10 € / pvä. !

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Maa-ainesjäte nouto

Hinnat alkaen 35.00 €
Tutustu ja tilaa
 USEAMPI SÄKKIKOKO!

Rakennusjäte nouto

Hinnat alkaen 55.00 €
Tutustu ja tilaa
 PAKKAA LEHDET JA RISUT!

Puutarhajätenouto

Hinnat alkaen 25.00 €
Tutustu ja tilaa
Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg