Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Ykkösmyynnistä ainaista lehtivihreää - tee helppohoitoinen viherpiha luonnonkivien kera!

Löydät nyt valikoimistamme suosittuja, helppohoitoisia pihakasveja. Myynnissämme on mm.

  • pihatuijat
  • koristepensaat
  • aitataimet

Pihakasveilla saat luotua itsellesi kauniita yksityiskohtia puutarhaan. Tee aita näyttävästä marja-aroniasta tai yksittäinen kaunis piha-asetelma kartiotuijista luonnonkivistä. Pihakasvit ovat oiva tapa tehdä omasta pihamaastasi erityinen ja omannäköinen. Pihakasvit virkistävät pihamaan ilmettä ja täydentää kokonaisuutta. Tuija-aidalla voi rajata pihaa ja luoda näköesteitä, lisäten esimerkiksi oman takapihan yksityisyyttä. Valikoimissamme löytyy muitakin aitakasveja. Koristepensailla voit rajata myös pihaasi, tai kaunistaa istutuksia pihamaallasi. Ykkösmyynnin tuotevalikoimasta löytyvät pihakasvit ovat Maisematukku Oy:n tuotantoa ja maahantuomia.

Pihakasvien toimitusalueen löydät tuote - ja kuljetushinnastosta. Toimitusalue on sama kuin suursäkeillä.

Pihakasveja tulossa saataville toukokuun alussa 2022! Kysy lisää asiakaspalvelustamme, mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy verkkokaupastamme. asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi , tai soittamalla 010 3272220.


Timanttituija

Hinnat alkaen 17.70 €
Tutustu ja tilaa

Kartiotuija

Hinnat alkaen 17.70 €
Tutustu ja tilaa

Aitaorapihlaja

Hinnat alkaen 11.20 €
Tutustu ja tilaa

Koristearonia

Hinnat alkaen 9.00 €
Tutustu ja tilaa

Kiiltotuhkapensas

Hinnat alkaen 10.00 €
Tutustu ja tilaa

Pihakasvien käyttö moneen tarkoitukseen pihassa

  • pihamaan aitaukset pienryhmissä
  • aidan rakentaminen tontin rajauksessa
  • marjakasveilla näköä ja hyötypuutarhaa tontille
  • koristepensaat pienryhmiin ja yksittäisiin istutuksiin
  • kiviladontoihin rinteisiin kivikkokasveja

Tulemme kasvattamaan tuotevalikoimaa pikkuhiljaa kevään ja kesän aikana. Kannattaa kysyä lisää tuotteista, meiltä löytyy monia muitakin tuotteita, joita ei vielä ole netissä.

Oikean mullan valinta

Monet pihakasvit kuten havut ja alppiruusu tarvitsevat happaman mullan. Ykkösmyynnin valikoimasta löytyy havukasveille suunniteltu havupuumulta. Havupuumulta on lannoitettu, mutta EI kalkittu. Muita multatuotteitamme ovat yleismulta, joka sopii mm. marja-aronialle tai tuomipihlajalle. Istutusmulta on lannoitteeltaan miedompi ja se soveltuu vaateliaampien kasvien istutukseen, esimerkiksi ruusujen istutukseen. Luomupuutarhamultaa suosittelemme ruokamullaksi, eli kun halutaan istuttaa hyötykasveja. Luomupuutarhamulta kannattaa valita, kun istutetaan marjapensaita, hedelmäpuita ja muita hyötykasveja. Pensasmustikka viihtyy happamassa mullassa, havupuumullassa. Luomupuutarhamulta on lannoitettu ja kalkittu. Luomupuutarhamulta on lannoitettu hevosen ja lehmänlantakompostilla.

Istuttaminen

Paakku- ja astiataimia voi istuttaa koko kasvukauden ajan. Alkukeväällä ja kesällä istutettaessa on huolehdittava riittävästä veden saannissa. Paakut istutetaan sellaisenaan oikeaan istutussyvyyteen. Taimipaakkua ei rikota, vaan se istutetaan sellaisenaan suoraan samaan syvyyteen, kuin astiassa ollessaan.

Loppukesällä ja syksyllä istutettavien kasvien kastelu tarve on yleensä pienempi, johtuen syksyllä vallitsevasta luontaisesta kosteudesta. Perennat sopivat esimerkiksi erittäin hyvin syysistutukseen. Paljasjuuriset taimet (paakkutaimet) on hyvä istuttaa keväällä ennen kasvun alkamista.

Autamme mielellämme sinua valitsemaan oikeat pihakasvit puutarhaasi, ota yhteyttä soittamalla p. 010 327 2220 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg