Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Kauniit pihakivet Ykkösmyynnistä monenlaiseen rakentamiseen

Pihakivet

Laadukkaat pihakivet piharakentamiseen Ykkösmyynnistä. Valikoimastamme löydät erikokoiset sekä – väriset pihakivet ja laatat.

Katso vaihtoehdot pihakivistämme ja kysy tarvittaessa lisää tuotteista, joita ei näy verkkosivuillamme. Pihakivien maahantuojana toimii Benders Suomi Oy.

Pihakivien hinnat näkyvillä kokonaisille lavoille.

Pihakiviä saatavana myös kappaleittain. Lavan käsittelystä veloitetaan tällöin 30 € käsittelymaksu.


 UUTUUSTUOTE!
 UUTUUSTUOTE
 UUTUUSTUOTE
 UUTUUSTUOTE
 UUTUUSTUOTE

Yleistä pihakivistä

Ykkösmyynniltä saat piharakentamiseen kauniit laatat, pihakivet vesikourut, muurikivet sekä reunakivet. Saat tilattua monen näköiset ja kokoiset pihakivet ja niihin samalla asennusta varten kivituhkat, helposti yhdestä paikasta. Kivituhka lajikkeita meitä löytyy useita ja myös todella useaa väriä, jotta voit sovittaa värimaailman laattojen kanssa hyvin yhteen. Laatat voidaan toimittaa esimerkiksi samaan aikaan suursäkkien kanssa pihaan, jolloin saat kivituhkat ja laatat samalla nopealla ja luotettavalla toimituksella ja pääset aloittamaan pihatyöt vaivattomasti. Samaan toimitukseen voit myös ottaa suodatinkankaat laattojen alle. Valikoimastamme löytyy myös pihakasvit, siirtonurmi, kuntta, pihakalusteet, lasten leikkivälineet sekä paljon erilaisia sora -, sekä multajalosteita. Toimitamme pihakiviä kokonaisilla lavoilla. Pihakivien maahantuojana toimii Benders Suomi Oy. Voit kysyä myös tarjousta pihakivistä, joita ei näy verkkosivuillamme ja katsotaan, löydämmekö sinulle sopivan tuotteen.

Pihakivien asennus yksinkertaisesti

 • varmista että pohjatyöt ovat tehty kunnolla, eikä maa ole savi tai humuspitoista. Kaiva tarvittaessa routiva maa-aines pois ja asenna tilalle kalliomurske.
 • asenna kivituhka tai hiekka pohjalle. Paksummissa pohjissa tiivistä täryttimellä ensin paksumpi kerros kivituhkaa (noin 5–10 cm) ja lisää sen jälkeen muutama sentti kivituhkaa tiivistämättömänä.
 • asenna pihakivet tiivistämättömän kivituhkan päälle, kiinni toisiinsa. Käytä tarvittaessa reunakiviä reunojen tekemiseen. Käytä linjalankaa, jotta kivet saadaan menemään suorassa. Myös lankkua voi käyttää asennuksessa apuna. Latominen kannattaa aina aloittaa reunasta.
 • levitä kivien päälle saumaushiekka tai kivituhkaa ja harjaa se saumoihin. Kuivalla pinnalla hiekka menee paremmin saumojen väliin.
 • tärytä pihakivet vielä tarvittaessa kumipohjaisella pienikokoisella tiivistimellä, mikäli haluat että kivet asettuvat heti tiiviisti paikoilleen.

Pihakivien käyttökohteita

 • terassit ja oleskelualueet
 • pihapolut ja käytävät
 • autotallin edusta
 • vesikourut
 • portaat ja askelmat
 • rinteet ja muurit

Toimitus

Pihakivet toimitetaan kokonaisina lavoina. Pihakiviä voi tilata myös pienemmissä määrissä, kuin kokonaisina lavoina. Tällöin veloitamme lavan käsittelymaksun 30 €. Pihakivien ja laattojen tiedot löytyvät tuotekohtaisesti. Jokaisen tuotteen kohdalla on oma neliömetrimäärä / lava. Toimitusaika pihakivillä ja laatoilla on 1–14 vuorokautta. Toimitusalue laatoille ja pihakiville löytyy kuljetushinnastosta ja se on sama kuin suursäkeillämme. Pihakivet ja laatat voidaan toimittaa samassa yhteydessä esimerkiksi suursäkkien kanssa. Kysy tarvittaessa lisää asiakapalvelustamme asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi tai soita 010 3272220.

 

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg