Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Puutarhajäte noudot suursäkeissä

Puutarhajäte noudot Ykkösmyynnistä!

Saat Ykkösmyynnistä puutarhajätenoudot suursäkeissä, niin maa-ainesjätteelle, roskaiselle maa-ainesjätteelle, kuin haravointijätteelle. Kierrätys kannattaa ja meidän kauttamme se on helppoa. Saat tilattua kätevästi verkkokaupastamme noudot ja kierrätyksen puutarhajätteille. Saat myös tilattua tyhjät suursäkit kierrätykseen, mikäli sinulla ei niitä valmiina ole. Löydät myös osalta jälleenmyyjistämme, meidän tyhjiä suursäkkejämme. Otamme vastaan myös muiden toimijoiden suursäkkejä.

Ykkösmyynnin suursäkit voidaan täyttää täyteen asti!

Katso tästä suursäkkinoudon ohjevideo.

Talonyhtiöiden tilaukset sähköpostilla, tai puhelimitse.


Maa-ainesjäte nouto

Hinnat alkaen 35.00 €
Tutustu ja tilaa
 PAKKAA LEHDET JA RISUT!

Puutarhajätenouto

Hinnat alkaen 25.00 €
Tutustu ja tilaa
 VALMIIT NOUTO PAKETIT!
 VALMIIT NOUTO PAKETIT!
 UUTUUSTUOTE!
 UUTUUSTUOTE

Kurtturuusujäte nouto

Hinnat alkaen 60.00 €
Tutustu ja tilaa

Suursäkeillä lajittelet helposti!

Ykkösmyynnin suursäkeillä jätteiden lajittelu on helppoa! Lajittelemalla jätteet suursäkkeihin säästät jätekustannuksissa!

Ykkösmyynnistä saat tilattua kätevät puutarhajätenoudot suursäkeissä. Puutarhajätteisiin kuuluu, maa-ainesjäte, roskainen maa-ainesjäte, sekä haravointijäte (risut,lehdet) Mikäli sinulla on valmiiksi tyhjiä suursäkkejä saat tilattua niille noudon meiltä. Otamme vastaan kaikkien toimijoiden suursäkkejä. Valitset vain suursäkille oikean kokoluokan ja kierrätettävän materiaalin verkkokaupastamme. Löydät Ykkösmyynnistä myös suursäkkinoudot rakennus-, puu-, ja betonijätteelle

Näin toimii suursäkki noutopalvelu

  • Tilaa tyhjät suursäkit, tai valmiit noutopaketit verkkokaupastamme.
  • Nouda tyhjät suursäkit lähimmästä postista tai tilaa ne kotiovelle. Katso myös jälleenmyyjämme ketkä myyvät suursäkkejämme.
  • Täytä tyhjät suursäkit maa-ainekselle, haravointijätteellä, tai roskaisella maa-aineksella ja tilaa niille nouto verkkokaupastamme (paitsi jos olette tilanneet jo valmiin noutopaketin, tässä tapauksessa ilmoittakaa meille, että suursäkit ovat valmiita noudettavaksi)
  • Noudamme täytyt suursäkit 1 – 5 arkivuorokauden kuluttua tilauksesta.

Puutarhajätteiden lajittelu suursäkeissä

Ykkösmyynnistä tilaamalla kierrätyssäkit puutarhajätteelle, voit lajitella haravointijätteet ja maa-ainesjätteet erillisiin suursäkkeihin, tai voit laittaa kaikki samaan suursäkkiin ja antaa meidän hoitaa lajittelu sinun puolestasi. Saat tilattua puutarhajätteelle myös suursäkki paketit, jotka sisältävät tyhjät suursäkit, niiden toimituskulut, sekä jätemaksut. Pääset myös kierrättämään suursäkeissä roskaisia maa-aineksia ja voit laittaa suursäkkiin maa-ainesten lisäksi esimerkiksi, betonia, tiiltä, rakennusjätteitä, tai kantoja. Lajittelulla voit säästää jätekustannuksissa, kun esimerkiksi haravointijätteet erottelee maa-aineksesta, tai roskat ja rakennusjätteet erottelee maa-aineksesta. Tarvittaessa voit sekoittaa kaikki yhteen suursäkkiin ja tilata meiltä noudon niille. Isommille jätemäärille löydät myös vaihtolavat ja vaihtolavapaketit. Huomioithan että, Kierrätyssäkki palvelumme, toimii huomattavasti laajemmalla alueella, kuin vaihtolavapalvelu.

Kierrätysmaksu ja noutomaksu?

Kuluja tulee ainoastaan vain kierrätysmaksu, sekä noutomaksu. Kierrätysmaksu tarkoittaa käsittely / lajittelumaksua, joka syntyy jätteiden kierrättämisestä / lajittelusta. Noutomaksu tarkoittaa suursäkkien noutamisesta ja nosturityöstä tulevaa kustannusta.

Kierrätysmaksu on muodossa € / säkki ja noutomaksu € / noutokerta. Noutomaksua ei veloiteta silloin, kun kohteeseen toimitetaan, esimerkiksi suursäkkejä. Silloin toimituskustannus muodostuu toimitettavien suursäkkien mukaan.

Mikäli sinulla ei ole valmiina tyhjiä suursäkkejä, saat tilattua ne myös kauttamme. Meiltä löytyy myös valmiit pakettiratkaisut, jotka sisältävät tyhjät suursäkit valmiiksi. Lähetämme ne sinulle lähimpään palvelevaan postiin, josta voit ne hakea. Kun suursäkit on täytetty, ilmoitat vain meille ja tulemme ne noutomaan.

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg