Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Puutarhajäte noudot suursäkeissä

Puutarhajäte noudot Ykkösmyynnistä!

Saat Ykkösmyynnistä puutarhajätenoudot suursäkeissä, niin maa-ainesjätteelle, kuin haravointijätteelle. Kierrätys kannattaa ja meidän kauttamme se on helppoa. Saat tilattua kätevästi verkkokaupastamme noudot ja kierrätyksen puutarhajätteille. Saat myös tilattua tyhjät suursäkit kierrätykseen, mikäli sinulla ei niitä valmiina ole. Löydät myös osalta jälleenmyyjistämme, meidän tyhjiä suursäkkejämme.

Ykkösmyynnin suursäkit voidaan täyttää täyteen asti!

Katso tästä puutarhajätteiden kierrätyksestä kertova ohjevideo!


 SYYSTARJOUS 55 € / 1000L SÄKKI!
 NOPEAT SUURSÄKKI NOUDOT!
 VALMIIT NOUTO PAKETIT!
 VALMIIT NOUTO PAKETIT!

Ykkösmyynnistä saat tilattua kätevän puutarhajätenoudon suursäkeissä. Mikäli sinulla on valmiiksi tyhjiä suursäkkejä saat tilattua niille noudon meiltä. Otamme vastaan kaikkien toimijoiden suursäkkejä. Valitset vain suursäkille oikean kokoluokan ja kierrätettävän materiaalin verkkokaupastamme.

Kuluja tulee ainoastaan vain kierrätysmaksu, sekä noutomaksu. Kierrätysmaksu on muodossa € / säkki ja noutomaksu € / noutokerta. Noutomaksua ei veloiteta silloin, kun kohteeseen toimitetaan, esimerkiksi suursäkkejä. Silloin toimituskustannus muodostuu toimitettavien suursäkkien mukaan.

Mikäli sinulla ei ole valmiina tyhjiä suursäkkejä, saat tilattua ne myös kauttamme. Meiltä löytyy myös valmiit pakettiratkaisut, jotka sisältävät tyhjät suursäkit valmiiksi. Lähetämme ne sinulle lähimpään palvelevaan postiin, josta voit ne hakea. Kun suursäkit on täytetty, ilmoitat vain meille ja tulemme ne noutomaan.

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg