Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Ykkösmyynnistä kalliomurske 0 - 16 mm sekaväri

Ykkösmyynnistä kalliomurske 0 – 16 mm sekavärisenä!

Irtotavaratoimitukset vain ydintoimitusalueellamme. Tarkista tarvittaessa toimitusalueesi tuote – ja kuljetushinnastosta.


35.00 €
Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%Varastotuote, toimitusaika noin 1-5 työpäivää
Perinteinen kalliomurske 0 – 16 mm sopii useaan kohteeseen. Sitä käytetään pihan pintamateriaalina, teiden sorastuksessa, sekä kaivantojen täytöissä. Sitä käytetään myös terassien ja kevytvarastojen pohjalla, varsinkin, jos ne rakennetaan harkkojen päälle. Kalliomurske sisältää 0 mm ainesta, jonka johdosta se tiivistyy ja kovettuu hyvin. Sen vedenläpäisykyky ei ole yhtä hyvä kuin sepelillä, joten paikoissa, jossa vedenläpäisyä vaaditaan, ei kalliomursketta suositella käyttämään. Kalliomurske on yleinen pintamateriaali sorateillä. Ykkösmyynnistä saat kalliomurske 0 – 16 mm sekavärin edullisesti toimitettuna lähialueillemme.

Käyttökohteita

  • teiden sorastus
  • pihan pintamateriaali
  • terassin alustaksi
  • täyttöihin
  • kantavaksi materiaaliksi

Toimitus

Ykkösmyynti toimittaa irtotavaratoimituksia vain ydintoimitusalueella. Irtotavaratoimitusten toimitusaika on noin 1–5 arkivuorokautta tilauksesta. Varaathan irtokuormalle tarpeeksi suuren tilan toimituskohteesta (n. 4 x 6 m nuppi). Löydät tarvittaessa lisää kuljetuksista tuote – ja kuljetushinnastosta. Asiakaspalvelumme auttaa sinua myös asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi tai 010 327 2220.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

 UUTUUSTUOTE
 UUTUUSTUOTE
Määrälaskuri

kalliomurskeHuomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg