Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Sepeli 6 - 16 mm irtotavarana Ykkösmyynnistä

Ykkösmyynnistä 6 – 16 mm salaojasora irtotavarana.

Irtotavaratoimitukset saatavilla vain ydintoimitusalueellamme. Toimitusalueesi voit katsoa tuote – ja kuljetushinnastosta.


35.00 €
Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%Varastotuote, toimitusaika noin 1-5 työpäivää
Sepeli 6–16 mm sekaväri, tai toiselta nimeltään salaojasora on yleisin käytetty tuote salaojituksissa, sekä sokkelin ympärillä. Sepeli 6–16 mm on hyvin vettäläpäisevää, jonka johdosta sitä voidaan käyttää paikoissa, jossa vedenläpäisykyky on ehdoton. 6–16 mm sepeli on myös hyvin käytetty esimerkiksi, terassin alla, jossa ei käytetä harkkoja terassia nostamaan. Sepeliä voidaan käyttää myös pihan pintamateriaalina, mutta se ei kovetu yhtä hyvin, kuin esimerkiksi kivituhka, tai kalliomurske.

Isommissa määrissä saat meiltä irtotavarana toimitettuna sepelituotteet. Toimitamme sepeliä irtotavarana ydintoimitusalueellamme nuppi -, sekä kasettiautolla. Suosittelemme sepelin kastelemista asennuksen yhteydessä, jotta murskauksesta syntynyt kivipöly saadaan laskeutumaan pois.

Käyttökohteita

  • salaojitukset
  • sokkelin ympärille
  • pihan pintamateriaali
  • terassin pohjustaksi
  • paljun tai kylpytynnyrin pohjustaksi
  • sorapihojen hiekoitus

Toimitus

Irtotavarat toimitetaan nuppi – ja kasettiautolla. Irtotavaratoimitukset ovat saatavilla vain ydintoimitusalueellamme. Toimitusaika irtotavaroille on noin 1 -  5 arkivuorokautta. Varaathan toimituskohteesta tarpeeksi suuren tilan irtotavarakuormalle. Sopiva alue on noin 4 x 6 m (nuppi). Katso tarvittaessa kuljetusalueesi tuote – ja kuljetushinnastosta, tai kysy lisää asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi

 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

 SEKAVÄRI!
 UPEA MUSTA VALKOINEN SEPELI!
Määrälaskuri

sepeliHuomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg