Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Sepeli 8-16 mm musta-valkoinen suursäkki

Valkoista vai mustaa? - ota molemmat - mustavalkoinen sepeli 8-16 mm !

Mustavalkoinen sepeli 8-16 mm istuu hyvin musta-valkoiseen tyylittelyyn. 

Käyttökohteita ovat mm. sokkelin ympärille pintaan, pihan pintaan ja koristekatteena. Väri musta-valkoinen. 

Tarkista tarvittaessa raekoko ja värisävy lähimmän jälleenmyyjän luona näytetelineestämme. 


98.00 €
Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%Varastotuote, toimitusaika noin 1-5 arkipäivää

Lisäpurkupaikka (+20.00 €)

Tyhjennyspalvelu (+10.00 €)

Sepeli 8-16mm mustavalkoinen - tuotetiedot

Saatavilla olevat pakkauskoot:

400 L suursäkki (n. 500   kg)                    98€ / kpl

700 L suursäkki (n. 1000 kg)                 123€ / kpl

Tuotteen väri on musta-valkoinen. Hintoihin lisätään alueellinen rahti.

Graniittia ja kalkkikiveä

Ykkösmyynnin tuotevalikoimissa oleva mustavalkoinen sepeli 8-16 mm on graniittia ja kalkkikiveä. Musta väri, eli toisin sanoen tummanharmaa väri, on vahvaa Suomen graniittia ja valkoinen kivi on kalkkikiveä. Kalkkikivi on kerrostunutta kiveä, jota saadaan, kun kalsiumkarbonaatti saostuu vedessä. Se sisältää suurimmaksi osaksi kalkkisälpää eli kalsiittia. Kalkkikivi voi sisältää myös magnesiumkarbonaattia. Kalkkikiveä esiintyy ympäri maapallon, mutta Suomessa sitä esiintyy harvakseltaan. Kalkkikiveä käytetään rakennuskivenä sellaisenaan ja myös marmorina. Tunnettuja kohteita, jotka ovat rakennettu kalkkikivestä ovat pyramidit ja Pariisin Notre Dame. Kalkkikivi on tärkeä raaka-aine myös maataloudessa ja puutarhassa, mm. kalkkilannoitteina.

Suomen graniitti on väriltään harmaan eri sävyistä, valkoista tai punaisen eri sävyjä. Harmaa ja tumma graniitti on vahvaa rakennusmateriaalia. Tumman harmaan graniitin ominaispaino voi olla jopa 2,55–2,75 g/cm3 koosta riippuen. Graniitti on lähes ikuista. Rakennusteollisuuden lisäksi graniitti on haluttua materiaalia mm. keittiön pöytätasoina, patsaina ja porttipilareina.

Sepeli 8-16 mm värisävy

Sepeli 8-16 mm mustavalkoinen sisältää pääsääntöisesti kahta värisävyä, tummanharmaata ja valkoista. Tuotteessa saattaa olla muitakin värisävyjä, mutta yleisilme on mustavalkoinen. Poikkeamaa saattaa esiintyä, toisinaan valkoista kalkkikiveä on enemmän suhteessa tummanharmaaseen. Kun on kyseessä luonnontuote, tähän emme voi vaikuttaa. Tuote on pölyistä, kunnes sen väri asettuu sateen jälkeen tai se kastellaan asennuksen yhteydessä.

Käyttökohteita sepeli 8-16 mustavalkoinen

  • pihan pintamateriaalina
  • pihapolut ja seinän vierustat
  • koristekatteena kukka-altaat
  • kiinalainen tai japanilainen puutarha, ying&yang
  • feng shui ympäristöopin mukainen sisustaminen

Kaikkia sepelituotteita, kuten myös sepeli 8-16 mustavalkoista, voidaan käyttää salaojitukseen, sokkelin ympärille kosteuden katkaisemiseksi sekä terassien alle alustustuotteeksi. Suosittelemme ottamaan osan sepelistä, joka jää piiloon täyttöihin ja alustuksiin, sekaväristä sepeliä 6-16 mm edullisemman hinnan johdosta. Pihatien ja -piirin pintamateriaalina sepeliä asennetaan 4-7 cm:n paksuudelta käytettävissä olevan muun korkotason mukaan.

Sepelin ominaisuuksia

Sepeli on rakeista kiviainesta. Sepeli murskataan kalliosta ja seulotaan oikeaan, haluttuun raekokoon. Rakeisena materiaalina sepeli on teräväkulmaista, rikottua kiviraetta. Terävyyden takia se ei sovellu pintakerrokseksi kohteissa, joissa kävellään paljain jaloin ja missä lemmikkieläimet liikkuvat. Irtonaisuuden ansiosta sepeli läpäisee hyvin vettä. Sepelillä päällystetty pihatie tai parkkipaikka on sateellakin siisti, eikä se kulkeudu kengissä sisään.

Sepelipihan hoito

Sepelipihaa ei tarvitse juurikaan hoitaa. Sepeli liikkuu ja elää pihan pinnassa muun elämän mukana, joten sitä voi välillä levittää ja tasata haravalla. Asennuksen yhteydessä suositellaan suodatinkangasta rikkakasvien ehkäisemiseksi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

 KAUNIS TUMMANHARMAA SEPELI!
Määrälaskuri

sepeliHuomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg