Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Sepelituotteet irtotavarana

Ykkösmyynnistä sepelituotteet irtotavarana useassa eri kokoluokassa, sekä värivaihtoehdossa!

Saat sepelituotteet nuppi - ja kasettiauto toimituksin Ykkösmyynnistä! Irtotavaratoimitukset saatavilla vain ydintoimitusalueellamme. Katso toimitusalueesi tarvittaessa tuote - ja kuljetushinnastosta.

Irtotavara tuotteisiin lisätään alueellinen rahti. (Tarjouskuormat sisältävät alue 1 rahdin)

Katso tarvittaessa ohjevideo irtotavaran toimituksesta tästä!


 KATSO IRTOTAVARATARJOUKSEMME!
 UUTUUSTUOTE!
 KATSO IRTOTAVARATARJOUKSEMME!
 IRTOTAVARA!

Saat sepelituotteet Ykkösmyynnistä irtotavarana toimitettuna nuppi – ja kasettiautokuormin. Isommissa projekteissa, joissa sepelin tarve on suuri, suosittelemme tilamaan sepelituotteita irtotavarana. Sepeliä on saatavilla Ykkösmyynissä useassa eri värivaihtoehdossa, sekä kokoluokassa.

Sepeli on yleinen käytetty tuote salaojituksissa, sekä sokkelin ympärille laitettavissa tuotteissa. Sepeli on myös tunnettu usein nimellä ’salaojasora’ Sepeli ei sisällä lainkaan 0 mm ainesta, jonka johdosta sen veden läpäisykyky on hyvä.

Sepeli, Salaojasora, Kalliosora

Sepeli, salaojasora, kalliosora. Sepelillä on monta nimitystä. Sepeliä käytetään yleisesti maa- ja piharakentamisessa salaojituksissa, kapilaarikatkoissa, talojen sisä- ja ulkotäytöissä, sekä sokkelin vierustoissa. Sepeli on murskattu kalliosta ja siitä on seulottu 0 mm kiviaines pois. Sepeli läpäisee vettä, eikä se kovetu. Sepeliä löydät Ykkösmyynnistä eri kokoluokissa, joista yleisimmät ovat 6–16 mm, sekä 16–32 mm. Sepeliä on saatavilla myös useampana värivaihtoehtona, kuten tummanharmaa, sekä mustavalkoinen. Näitä erikoisvärisiä sepelituotteita, voidaan käyttää myös pihassa koristekivenä, esimerkiksi laattojen ympärillä, tai kukkapenkeissä. Ykkösmyynnistä saatavat sepelit, eivät ole vesiseulottuja.

Tarvittava määrä?

Ykkösmyynnistä saat tilattua sepeliä irtotavarana kuutioittain (m3), jolloin määrän laskeminen on kohteessa helppoa. Tilavuuden laskentaan käytetään yleistä kaavaa pituus x leveys x syvyys, joilla saadaan tarvittava kuutio määrä laskettua. Mikäli alueen neliömäärä (pituus x leveys), jolle sepeli laitetaan, on tiedossa, voidaan laskea myös kohteen neliöt (m2) x tarvittava paksuus, (esimerkiksi 100 m2 x 3 cm paksuus = 3 m3 tarvittava sepeli määrä). Löydät myös maa-aines määrälaskurin verkkokaupastamme, jolla tarvittavien määrien lasku on erittäin simppeliä.

Toimitus

Irtotavarat toimitetaan nuppi – ja kasettiautolla ja irtotavara kuormalle on hyvä muistaa varata pihasta tarvittavan suuri tila, jotta kuorma saadaan purettua ongelmitta. Suositeltu tila on noin 4 x 6 m, vaikka kuljettaja usein saa purettua kuorman pienempään tilaan.

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg