Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Sepelituotteet suursäkeissä

Ykkösmyynnistä sepelituotteet suursäkeissä usesassa eri väri - ja koko vaihtoehdossta!

Saat tilattua sepelit nosturiautotoimituksella ydintoimitusalueellamme. Muualle suomeen toimitamme suursäkit postin lavarahdilla. Katso suursäkkien toimitusalueet täältä!

Suuremmat määrät sepeliä saatavilla myös irtotavarana! 

Katso tarvittaessa ohjevideo suursäkkien toimituksesta tästä!


 SUURSÄKKI TUOTE!
 UPEA MUSTA VALKOINEN SEPELI!
 SUURSÄKKI TUOTE!
 SUURSÄKKI TUOTE!
 KAUNIS TUMMANHARMAA SEPELI!

Sepelit

Ykkösmyynnistä saat sepelit suursäkeissä pihamaallesi toimitettuna. Löydät meiltä perus kokoluokan sepelit kuten 6 - 16 mm, 8 - 16 mm, sekä 16 - 32 mm. Saatavilla on myös useampaa eri värivaihtoehtoa, kuten sekaväri, tummanharmaa, tai musta-valkoinen. 

Käyttö

Sepeleitä käytetään pääsääntöisesti salaojituksiin ja sokkelin ympärille. Salaojasoranakin tunnettu sepeli on veden läpäisykyvystään johtuen paras mahdollinen tuote paikkoihin, jossa veden läpäisykyky on ehdoton. Sepeleitä käytetään myös esimerkiksi varastojen, tai paljujen pohjustukseen, kun halutaan että pohja läpäisee vettä.

Sepeli pihan pintamateriaalina on myös käytetty tuote, mutta se ei kovetu samalla tavalla kuin esimerkiksi, kivituhka, tai kalliomurske, johtuen siitä, ettei sepeli sisällä ollenkaan 0 mm 'hiekkaa'. Sepeli pintamateriaalina läpäisee hyvin sadevedet, mutta pinnasta tulee myös erittäin kelluva.

 

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg