Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Sepelituotteet suursäkeissä

Ykkösmyynnistä sepelituotteet suursäkeissä useassa eri väri - ja koko vaihtoehdosta!

Saat tilattua sepelit nosturiautotoimituksella ydintoimitusalueellamme. Muualle suomeen toimitamme suursäkit postin lavarahdilla. Katso suursäkkien toimitusalueet täältä!

Suuremmat määrät sepeliä saatavilla myös irtotavarana! 

Katso tarvittaessa ohjevideo suursäkkien toimituksesta tästä!

Hyödynnä suursäkkitilauksesta jäävät tyhjät suursäkit jätteiden kierrätyksessä! (arvo 10 - 15 €)


 SEKAVÄRI!
 UUTUUSTUOTE!
 UPEA MUSTA VALKOINEN SEPELI!
 KAUNIS TUMMANHARMAA SEPELI!

Sepelit

Ykkösmyynnistä saat sepelit suursäkeissä pihamaallesi toimitettuna. Löydät meiltä perus kokoluokan sepelit kuten 6 - 16 mm, 8 - 16 mm, sekä 16 - 32 mm. Saatavilla on myös useampaa eri värivaihtoehtoa, kuten sekaväri, tummanharmaa, tai musta-valkoinen. 

Värilliset sepelit

Ykkösmyynnistä saatavat erikoisväriset sepelit louhitaan ja seulotaan aina tasalaatuisesta kalliosta, jotta saadaan mahdollisimman tasavärinen tuote. Sepelit seulotaan eri raekokoihin ja tiettyjä sepeleitä onkin saatavana vain tietyissä raekokoluokissa. Näitä tasalaatuisen kauniita sepeleitä, kuten 16–32 mm tummanharmaa voidaankin käyttää, myös koristekivenä suihkulähteissä, tai pihapoluilla. Rakentaessa laattapolkua pihamaalle, tehdään pohja kivituhkasta, minkä päälle laatat asennetaan. Laattojen asentamisen jälkeen voidaan laattojen vierelle levittää, esimerkiksi tummanharmaata sepeliä, jolloin saadaan kaunis laattapolku. Myös musta-valkoinen 8 - 16 mm sepeli toimii tässä loistavasti. Musta-valkoinen sepeli sopii varsinkin erittäin hyvin valkomustiin kivitaloihin ja pihapolkuihin. Näitä kauniita värillisiä sepelitä voidaan myös käyttää erilaisissa kukkapenkeissä, sekä suihkulähteissä.

Sekavärinen sepeli

Sekaväriset sepeli 6–16 mm, sekä 16–32 mm, sopivat parhaiten salaojituksiin, sekä sisä- ja ulkotäyttöihin. Sekaväriset sepelit louhitaan ja seulotaan sekavärisestä kalliosta, eikä tuotteen väri ole tasalaatuinen. Tuotteessa esiintyy yleisesti useampaa väriä. Sekavärinen sepeli sopiikin parhaiten kohteisiin ja täyttöihin, joissa se ei jää kovinkaan näkyville. Sekaväriset sepelit ovat toki hintaluokaltaan edullisempia, kuin värilliset sepelit. Sekavärisiä sepeleitä voidaan myös käyttää sokkelin ympärillä.

Käyttö

Sepeleitä käytetään pääsääntöisesti salaojituksiin ja sokkelin ympärille. Salaojasoranakin tunnettu sepeli on veden läpäisykyvystään johtuen paras mahdollinen tuote paikkoihin, jossa veden läpäisykyky on ehdoton. Sepeleitä käytetään myös esimerkiksi varastojen, tai paljujen pohjustukseen, kun halutaan että pohja läpäisee vettä.

Sepeli pihan pintamateriaalina on myös käytetty tuote, mutta se ei kovetu samalla tavalla kuin esimerkiksi, kivituhka, tai kalliomurske, johtuen siitä, ettei sepeli sisällä ollenkaan 0 mm 'hiekkaa'. Sepeli pintamateriaalina läpäisee hyvin sadevedet, mutta pinnasta tulee myös erittäin kelluva.

Suursäkkien toimitus ydintoimitusalueella

Toimitamme suursäkit nosturi kuorma-autolla, jonka nostoetäisyys on noin 6 -10 metriä. Nosturiautolla suursäkit pystytään myös nostamaan tarvittaessa aitojen, sekä esteiden yli. Toimitusaika suursäkeille on noin 1 – 5 arkivuorokautta sesonkiaikana ja pyrimme toimittamaan suursäkit aina mahdollisimman nopealla aikataululla, sekä asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Lisätietoa toimituksista saat asiakaspalvelustamme. Toimitamme suursäkit postin lavarahdilla Manner-Suomeen. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

 

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg