Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Helppoasenteinen ja kestävä siirtonurmikko nyt Ykkösmyynnistä!

Helppo ja nopea asenteinen Finnurmen siirtonurmi takaa tyylikkään ja tuuhean lopputuloksen!

Alla olevasta taulukosta näet neliöhinnan siirtonurmikolle. Mitä enemmän tilaat, neliöhinta laskee. 

Kysy asiakaspalvelustamme lisää siirtonurmen nouto mahdollisuuksista.


8.00 €
Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%

Määräalennus

Määrä HInta
1 tai yli 8.00 €/m2
26 tai yli 6.50 €/m2
51 tai yli 5.40 €/m2
101 tai yli 4.30 €/m2
201 tai yli 3.90 €/m2Tilaustuote, toimitusaika noin 1 viikko
Tuotetietoa siirtonurmesta

Ykkösmyynnin tuotevalikoimissa oleva siirtonurmikko on kotimaista pitkänlinjan toimijan Finnurmi® Oy:n kasvattamaa huippuluokan laatua. Siirtonurmi on loistava ratkaisu pihaan, mikäli kaipaat kylvönurmea helpomman ja vaivattomamman ratkaisun. Siirtonurmea kasvatetaan 2 vuotta ennen sen myymistä asiakkaalle, jolloin voidaan varmistaa juuriston kestävä ja tiivis kasvu. Tämän ansiosta saadaan tasaisen varma lopputulos asennus vaiheessa. Siirtonurmi onkin kylvönurmea parempi vaihtoehto, mikäli haluat nopean lopputuloksen. Siirtonurmessa ei myöskään tule ongelmia, että rankkasateet tai linnut veisivät nurmikon siemenet mennessään. Siirtonurmi toimitetaan aina samana päivänä, kun se leikataan, jolloin saadaan taattua tuore nurmi. Siirtonurmen asennus pihaan on myös hyvä toteuttaa viimeistään seuraavana päivänä, jolloin se ei pääse kuivahtamaan.

Siirtonurmen edut:

 • nopea, valmis nurmikko
 • ei rikkakasvustoa, vaan laadukas siemenruoho
 • ei nurmikon kasvatusongelmia, siemenien kylvöä
 • sopii kaikkiin paikkoihin, mihin nurmikko yleisesti sopii

Asennuskohteita ja -paikkoja

Siirtonurmikkoa on mahdollista asentaa pihaan kuin pihaan. Se on erittäin kulutusta ja myös raskasta käyttöä kestävää ja sillä saa nurmikon syntymään erittäin nopeasti. Siirtonurmi sopii myös erilaisten urheilukenttien päällysteeksi erinomaisesti. Siirtonurmi on myös huomattavasti helpompi ja vaivattomampi asentaa rinteisiin tai luiskiin ja paikkoihin, mihin kylvönurmi olisi lähes mahdotonta edes perustaa.

Siirtonurmen asennuksesta

Siirtonurmen asennus tulee suorittaa 1–2 päivän kuluttua sen toimituksesta, ja siirtonurmen pohjalla tulee käyttää ravinteikasta multamaata. Nurmikon perustus on hyvä olla paksuudeltaan noin 10–20 cm, jolloin saadaan taattua tarpeeksi ravinteikas maaperä siirtonurmelle. Ykkösmyynnin yleismulta on loistava vaihtoehto siirtonurmikon pohjalle. Ensimmäiset viikot asennuksen jälkeen ovat kriittisimmät, ja silloin onkin erittäin tärkeä pitää huolellista kastelua yllä. Siirtonurmea voi asentaa aina keväästä syksyyn.

Siirtonurmen toimitus

Siirtonurmen toimitusaika on noin 2–7 arkivuorokautta, johtuen juuri siitä, että siirtonurmi toimitetaan aina tuoreena. Näin ollen maanantaisin ei ole siirtonurmen toimituspäivää, koska siirtonurmea ei voi seisottaa viikonlopun yli terminaalissa. Siirtonurmen toimituspäivät ovat siis poikkeuksetta tiistai – perjantai. Siirtonurmi toimitetaan asiakkaalle lavatavarana ja yhdelle lavalle mahtuu 50 m2 nurmea. Rahti hinnoitellaan lavamäärien mukaan. Tarkan rahdin saat selville, kun annat postinumerosi numerokenttään.

Lavojen purku tapahtuu perälautapurkuna suoraan auton viereen. Purkukohteeseen tulee päästä ajamaan kuorma-autolla ja alustan oltava tarpeeksi kestävä purkamiseen. Purkukohteen tulee myös olla asianmukaisessa kunnossa kääntöpaikat huomioon ottaen. Yli 500m2 tilausmäärissä sovitaan toimituksesta ja purusta erikseen, sillä yli 500m2 toimitukset toimitetaan täysperävaunullisella autolla, jolloin täytyy purkupaikan olla riittävän tilava isolle yhdistelmälle.

Tekniset tiedot

Siirtonurmi pakataan ja kääritään rulliin lavalle. Yksi rulla on noin neliön (1m2) kokoinen ja sen mitat ovat 58 x 173 cm. Nurmen paksuus siirtonurmirullassa on 4 cm ja juuriston paksuus 2,5 cm. Yhden rullanpaino on noin 20 kg. Rullat toimitetaankin lavatavarana ja yhdelle lavalle mahtuu 50m2 siirtonurmea. Täyden lavan paino on noin 1000 kg.  Täyden lavan mitat 120 x 120 x 120 cm. Lisätietoa siirtonurmen asennuksesta ja huollosta löytyy sivuilta www.finnurmi.fi/asennus/ ja www.finnurmi.fi/oppaat/ .

 

Kysy meiltä lisää siirtonurmikon perustamisesta p. 010 3272220 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi

 

 

 • nurmikko kastellaan heti asennuksen jälkeen runsaasti
 • nurmikko kuluttaa vettä 2-7 mm/vrk
 • juurtumisaikana on huolehdittava riittävästä kastelusta
 • ensimmäisellä viikolla päivittäin
 • toisella viikolla 3-4 kertaa
 • kolmannella viikolla 2-3 kertaa
 • neljännellä viikolla 1-2 kertaa
 • hellejaksoilla lisätään kastelukertoja ja vesimäärää
 • runsailla sateilla kastelua voi vähentää
 • nurmikon juuriston ja pohjamaan pinnan on oltava kostea kastelun jälkeen
 • riittävän kastelun voit tarkastaa nostamalla nurmimattojen reunoja ja katsomalla, että vesi on mennyt maton läpi juuristoon ja pohjamaahan saakka
 • juurtumisen jälkeen kastellaan vain tarvittaessa ja vältetään jatkuvaa, päivittäistä sadetusta

 

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg