Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Kuution suursäkit Ykkösmyynnistä

Tuotekoodi: 6430068190865

Osta tyhjiä suursäkkejä kierrättämiseen!

Tyhjä 1 m3 suursäkki sopii hyvin, esimerkiksi maa-ainesten ja puutarhajätteiden kierrätykseen!

Suursäkin saa täyttää täyteen asti!

Tilatessa tyhjiä suursäkkejä sorajalosteiden yhteydessä toimitamme tyhjät suursäkit samalla rahtikustannuksella.

Suursäkit nyt pakurahdilla kotiovelle alkaen 20 € kuljetus!

Toimitustavat, suursäkkien hintoihin lisätään rahti toimitustavan mukaan.

  • Noutopiste paketti 15 € / Lähetys
  • Suursäkki toimituksen yhteydessä pihaasi (Suursäkkirahti)
  • Pakurahdilla kotiovelle (Klikkaa postinumero ostoskoriin ja katso rahti)


15.00 €
Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%Varastotuote, toimitusaika noin 1-5 työpäivää
Perustietoa suursäkistä

Tyhjä suursäkki neulotaan vahvasta ja kestävästä polypropeenikankaasta. Säkki on muodoltaan kantikas, neliötä muistuttava. Säkissä on vahvat, neulotut kantohihnat, jotka kestävät hyvin annettua painoa.

Ykkösmyynnin tyhjä suursäkki on teetätetty omaa käyttöä varten eli sorajalosteiden pakkaamiseen.  Se on tasapohjainen ja avomallinen suursäkki.

Säkin tilavuus on 930 L ja mitat ovat 106 x 88 x 100 cm (pituus x leveys x korkeus), 2 lenkkiä a' 135 cm. Suursäkin kantavuus on 1500 kg.

Suursäkillä on monta lempinimeä; jättisäkki, suursäkki, jättipussi, sorasäkki, kierrätyssäkki jne. Se onkin mitä monikäyttöisin tuote!

Suursäkkien käyttö

Kotitalouksissa säkkejä käytetään yleisesti haravointijätteiden, risujen, kantojen, kasvien ja maa-aineksen pakkaamiseen. Suursäkkiin voi varastoida esimerkiksi puutarhakalusteiden pehmusteita, kalaverkkoja, purjekankaita tai melkein mitä tahansa materiaalia. Suursäkin voi laittaa hupuksi laitteen päälle tai lavalle, johon pakataan tuotteita. Ykkösmyynnin suursäkki on sopiva esim. eurolavan kanssa.  Suursäkkejä voidaan käyttää purkutyömailla. Erilaisia rakennusmateriaaleja saadaan kätevästi jaoteltua eri säkkeihin ja toimitettua ne oikeisiin jatkokäsittelylaitoksiin.

Suursäkin säilytys

Suursäkki läpäisee vettä, joten vesitiiviinä sitä ei voi pitää. Mikäli säkkiin pakataan tekstiilejä ja muuta materiaalia, joka ei saa kastua, säkitetty tuote tulee varastoida kuivassa paikassa.

UV-säteily heikentää säkin laatua, säkkiä ei tule säilyttää suorassa auringonpaahteessa pitkiä aikoja. Suursäkissä on etiketti, josta ilmenee lisää tuotteen teknisistä tiedoista.

Suursäkin mitat ovat

  • 106 x 88 x 100 cm (pituus x leveys x korkeus)
  • 2 lenkkiä a' 135 cm tai 2 lenkkiä a’ 155 cm
  • tilavuus 930 litraa
  • kantavuus 1500 kg

Suursäkeistä kannattaa isommista eristä pyytä tarjous erikseen. Ykkösmyynti toimittaa Postin välityksellä kaikkialle Manner-Suomeen suursäkkejä. Lisäksi isompien erien toimittaessa voidaan sopia erikseen.

Käytetty suursäkki

Käytetty suursäkki ei ole roska, vaan sillä on ostohetken arvo, kun se täytetään puutarhajätteillä tai kierrätettävillä materiaaleilla ja toimitetaan maksulliseen kierrätykseen. Lisätietoa Ykkösmyynnin kierrätyksestä saa sivulta kierrätyssäkki.

Tyhjän, käytetyn suursäkin voi viedä Ykkösmyynnin lähimpään jälleenmyyjäpisteeseen, jos säkin haluaa kierrättää tyhjänä. Noudamme säkkejä jälleenmyyjien pisteistämme säännöllisesti ja välitämme ne kierrätykseen Riihimäkeen. Suursäkki on energiajätettä, mikäli sen vie roska-astiaan.

 

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg